Дааа, най-после за моя голяма радост нещата започнаха да стават много сериозни. За да се събудят хората, не за друго. В Европа нещо се случва и е любопитно да се наблюдава това мятане от филии към фобии, от игнориране към преескпониране, от отричане към приемане. Всеки един човек ще бъде изпитан, в това никой да не се съмнява! Все пак края на света сме! Всичките т.нар. ценности са подложени на напрежение.

 

Да видим кои ще издържат и кои не. Виждам хората задават въпроси – Какво се случва? Защо го няма възнесението? Защо не се чувстваме добре, след като орди просветени ни обясняват как трябва да се чувстваме добре? Защото новата епоха не работи със старите разбирания, със старите навици, със старите модели на мислене, чувства и постъпки. Защото новата епоха е нещо напълно ново, което тепърва, повтарям – тепърва, ще учим. Отново ще кажа за тези, които ги интересува – четете 24 глава на Матей за днешните (под днешни дни визирам последните 70-80 години). Там е казано – „Гледайте, недейте се смущава, понеже всичко това трябва да бъде.“

 

Преходът на вибрационните еволюционни изменения на хората и земята е в пълен ход. Но не винаги става според очакванията ни и най-важното – според представите ни. За утеха ще кажа, че Доброто е два пъти повече от Злото в света. НО – не се вижда, защото Доброто работи чрез малките величини, микроскопични неща, които нито една телевизионна камера не може да улови. Защото вибрацията на Доброто е в пъти по-бърза и много по-фина от вибрацията на Злото. Затова Злото можеш да го фиксираш, да го разгледаш и се остава с впечатление, че то доминира. Обратното е! Работата е вътре в човека, не отвън.

От Анастасия Гешева

Don`t copy text!