За Метода на Квадрата на Питагор

Za Metoda_1

Нумерологията е сред най-разпространените мистични вярвания и традиции за езотеричната връзка между човека и числата. Питагор прави много интересна матрица на базата на математически изчисления комбинирани с още по-древни познания на друиди, египтяни, финикийци и други, свързани с изучаването на човешката природа. Тази матрица представлява квадрат с 9 разделения. Анализа по системата на Питагор представлява сумиране на числата от датата ви на раждане, а получените стойности се разпределят в девет квадрата като числата са подредени по поредност във вертикал, а именно:

 

1    4    7

2    5    8

3    6    9

При анализа се прави тълкуване число по число, взаимодействието между числата вътре в квадрата, тълкуване на липсващи числа в квадрата (ако има такива), тълкуване на формата, която се получава от натрупването на числа в квадрата (това е самата карта), рождени кодове спрямо датата на раждане, число път на живота, ниво на лична енергия според числото на път на живота и още разнообразна информация идваща от получените комбинации – хоризонтали, вертикали или диагонали. Файла съдържа подробно описание на взаимодействието на числата във вашата карта и обикновено е около 16-17 страници А-4.  Не предлагам с прогностика тип „гадаене“ защото вярвам, че свободната воля на човека е със същото значение каквото и числата в картата, пък и още други фактори. Не правя нещо свръхестествено, това е просто закодирана информация в числата от Квадрата. Анализът на вашата карта можете да получите като текстов файл изпратен от мен на посочен от вас е-мейл. Ако прецените, че написаното е истинско огледало на вашето Аз и ви резонира, следва заплащането на услугата или в лична среща или по Еконт, примерно. Вие си получавате анализа при всички случаи, а аз съм сигурна в това което изпращам и затова плащането е оставено изцяло на вашата воля, вие ще прецените искате ли да го направите. Вече съм изпращала по целия свят – навсякъде където има българи. Вярвам в закона за даването и получаването, за мен той работи.

Рождената карта, с която идвате е матрицата, потенциала ви, „пътната карта“ за този живот, но вашата свободна воля е другата част от „картинката“ и това, което всъщност искате и можете да изживеете. Следването на мечтата е когато се движим в синхрон с потенциала си и тогава душата просто…пее! Стигнете ли до този момент, просто усилете звука на МАКС и се наслаждавайте! Да раздаваш ключове себепознание е благословение, за което съм благодарна на всеки, който ми се е доверил, за да търсим заедно изявата или промяната на личността, както и пътя в живота. <3
Нумерологията е голямата ми любов и смятам, че получихме влюбване взаимно. Това е знание, което съм получила чрез обучителни семинари тук в България – при Снежанка Димитрова – Анаженсида. Важно за мен е това древно знание за взаимодействието между числата да стигне до повече хора и да е на достъпна цена за тях!
Дълбоко вярвам в следното: Страховитите или пък обратно, адекватните прогнози на  нумеролози, астролози и прочие духовни системи се определят от нивото на човека, който борави със съответната система за прогноза. Ако неговото съзнание е в Светлина и се разширява, ако съзнанието му е във връзка с Божествения Източник, то работата му ще бъде изпълнена с радост и оптимизъм, независимо от видимото наоколо. Ако нивото на съзнание е извън Източника, то ще има склонност към егоистична лична изява, черногледство, песимизъм или комерсиалност. Всяко нещо във Вселената е въпрос на гледна точка.
Днес да не вярваш в окултни науки като НУМЕРОЛОГИЯ, астрология, френология, хиромантия, физиогномика и прочее, е единствено оправдание, което си фабрикува страхливият човек, който няма никакво желание да вижда себе си отблизо. Още повече – някой друг да го наблюдава и анализира без всичките му маски. Който се страхува – отрича и иронизира. Така всъщност, е най-лесно. 🙂

НУМЕРОЛОГИЯТА НЕ Е МЕТОД С КОЙТО МОЖЕ ДА СЕ КОРИГИРА СЪДБАТА, НЕ Е СРЕДСТВО ДА ИЗЛЪЖЕШ СЪДБАТА, А ДА Я ИЗЖИВЕЕШ ЧРЕЗ ОСЪЗНАВАНЕ.