Скъпи приятели и посетители на сайта!

Казвам се Маргарита и съм един обикновен човек като всеки от вас. Прекарах живота си дотук в търсене на смисъл и посока, но всъщност стъпките които извървях повече или по-малко осъзнато бяха стъпки по една невидима пътека. Крачка по крачка, болка след болка, разочарование след разочарование, аз си вървях уж случайно и хаотично по моя път, който ме доведе до този момент, когато пиша за вас тези редове.

В посока духовност и езотерика имам търсения вече повече от 15 години. Преминах през обучение на различни техники и модели, но нито едно от тях не ме вдъхнови до степен, че да му остана вярна.

В работата си като консултант и Фея на числата ползвам познания натрупани през годините на израстване по Пътя. Благодарна съм на съдбата и на духовните си Наставници за свободата сама да преценявам как точно да прилагам знанията, уменията, опита и енергията си в полза на добруването на хората. Технологиите позволяват да не работя в кабинет или приемна, където на стените ще висят ценоразпис и някакъв изфабрикуван документ, даващ ми правото да се срещам с интересуващи се, без да съм в нарушение на закони и разпоредби.

Нумерологията по Квадрата на Питагор е голямата ми любов и смятям, че получихме влюбване взаимно. Това е древно знание, което съм получила чрез обучителни семинари тук в България – при Снежана Димитрова Анаженсида. Важно за мен е това ценно знание за взаимодействието между числата да стигне до повече хора!

Живеем в свят, който непрекъснато се променя. Старите норми и ограничения не важат днес. Можете да разчитате само на един източник на информация и напътствие – божествения глас в самите вас.

Числата и тяхното взаимодействие в рождената ви карта могат само да са ви от полза.

Преживяваме време и възможности, за които са мечтали хиляди хора и същности в Космоса. В този толкова специален момент аз избирам да бъда вашия гид по пътя на вибрационния преход тук, на Земята. С цялото си сърце и душа да ви предоставя информацията и опита, които моят път ми е показал.

Благодаря Ви, че работите за своето израстване и самоусъвършенстване!  Това е Пътят!

Може да ви е любопитно да видите и чуете    Мои медиийни изяви

 

Don`t copy text!