Възстановяването е възможно и без да се ползват лекарства, особено за хронични състояния. Има и поредици за остри и болезнени моменти. Тези поредици са квантови лечебни средства, които са безопасни за употреба и нямат странични ефекти. При някои ще работят мигновено, при други – по-бавно. Всичко зависи от Силата и Чистотата на Сърцето. Те способстват и реално могат да настроят всеки организъм да вибрира на определена честота.
Има три основни начина да се използват числови поредици по Григорий Грабовой и те са описани в статията:

Лечение с числови поредици по Г.Грабовой

 

 

„10 на минус 17“

В тези трудни времена, в които живеем ви предлагам възможност да се почувствате защитени и стабилни чрез силата на числата и особено чрез комбинацията „10 на минус 17“ където могат да се изпратят някои негативи. Вие можете да измислите и други варианти къде другаде може да ги напишете – на лист, който стои на видно място или носите със себе си – въпрос на въображение.
10-17 Десет на минус седемнадесет – Създавам нова реалност.
71931 Защита от отрицателно въздействие.
8888 Вечен Живот/Божествена Защита.
Символа на безкрайността(полегнала 8-ца) – свързващ духовното и материалното.
Подобряване на ситуация „уморени очи“
Предлагам ви още една възможност, която е на снимката – за подобряване на ситуация „уморени очи“ като тук използвам още по-целенасочено силата на числата като съм залепила поредицата на рамките на очилата(също и на лаптопа, с който работя) – 9814214  Как числовите поредици помагат? Простичко – умът е главният виновник! Всеизвестна истина е, че качеството на живота зависи от качеството на мислите.
Зареждане на вода с планински кристал
Още една възможност, която е на снимката – тук използвам още по-целенасочено силата на числата. На Пълнолуние зареждам кана с вода и планински кристал вътре. Ако енергията на Слънцето ви резонира повече същото може да се направи в ясен слънчев ден докато грее най-силно. След това, до следващото Пълнолуние я използвам ако е необходимо изцеляване като използвам и числови роредици написани на лист под чаша със същата вода(престояват примерно нощта докато дома и обитателите му са тихи).
На листа отново е нарисувана своеобразна чаша, в която е написано следното:
= Изцеление на… (името)
= Съответния код или комбинация от 2 или 3 кода
= Датата на раждане
= Личната вибрация(изчислява се като сумират числата от датата на раждане и се редуцират до единично число от 1 до 9)
= Датата на започване на изцелението
= Вибрацията на деня на започване на изцелението
Както е видно аз съм избрала да започна на 9.8.2021г. когато вибрацията на деня е 4 – това число е символ на лечението и здравето. Препоръчително е да използвате кодовете 9 дни – символиката на 9-ката е освобождаване от нещо, което ми пречи. Върху всичко написано в чашата се вижда символа на безкрайността или полегнала 8-ца – тя символизира осъзнатата мъдрост и материализацията.
За подобряване на зрението
Още една възможност, която е на снимката – за подобряване на зрението като тук използвам още по-целенасочено силата на числата. Както е видно аз съм избрала да започна на 8.9.2021г. когато вибрацията на деня е била 4 – това число е символ на лечението и здравето. Препоръчително е да използвате кодовете 9 дни – символиката на 9-ката е освобождаване от нещо, което ми пречи. На Пълнолуние или Новолуние зареждам каничка с вода и планински кристал вътре. След това, до следващото Пълнолуние/Новолуние я използвам ако е необходимо изцеляване като използвам и числови поредици написани на лист под чаша със същата вода(престояват примерно през нощта). На листа е написано следното:
= Изцеление на… (името)
= Съответната поредица или комбинация от 2 или 3 поредици
= Датата на раждане
= Личната вибрация(изчислява се като сумират числата от датата на раждане и се редуцират до единично число от 1 до 9)
= Датата на започване на изцелението
= Вибрацията на деня на започване на изцелението
Тапет на телефона или на екрана на лаптопа с конкретна числова поредица
Още една възможност, която е на снимката – всички разполагаме със смарт-телефони където директно върху снимка може да се пише/рисува с пръст или специален писец(за някои модели телефони). Примерно за  за нормализиране на теглото – 4812412. Използваме свойствата на Четирилистната детелина, която носи късмет!
Можете да направите снимката като Тапет на телефона или на екрана на лаптопа – вие си преценявате къде ви е удобно.
Махамритунджая мантра(МММ) с конкретна числова поредица
Още една възможност, която е на снимката – Махамритунджая мантра – вероятно тези от вас, които са почитатели на йога са я чували или пяли. Махамритюнджая мантра буквално означава „побеждаваща смъртта“, вероятно неслучайно.  Можете да направите снимката като Тапет на телефона или на екрана на лаптопа като напишете в средата конкретна числова поредица. Информация как звучи мантрата има в интернет, което в случая не е най-важното защото фокуса е в лечебните числови поредици/кодове.
Метод за ПОДМЛАДЯВАНЕ и РЕГЕНЕРАЦИЯ на тялото
Работейки с този метод по Г.Грабовой е необходимо да се наблюдава любовта като източник на действие и онова неизчерпаемо ниво на реалност, елемент от развитието на материята, който поражда самото действие. Тоест любовта е в самата любов, тя е източникът на себе-любието.
Метод на ПОДМЛАДЯВАНЕ чрез числова последователност: 319482317218
Тук можем да си припомним факта, че любовта се възприема като чувство ГЛАВНО по време на младостта. Но ако погледнем развитието на човека от най-нежната възраст, от раждането му, можем да видим, че чувството за бъдеща любов прониква във всички събития и новороденият човек, започвайки живота си в най-нежната възраст, вече може да почувства тази любов. По този начин можете чрез това познаване на организма да започнете процес на регенериране и подмладяване.
Метод за РЕГЕНЕРАЦИЯ на тялото чрез числова последователност : 49721851948
Вербалното ниво на възприемане на метода за регенерация на организма е следното: „В любовта организмът е здрав!“. Тук се вижда, че любовта осигурява здрав и хармоничен вечен живот и много пъти това е едно ниво, което наистина може да гарантира здрав и хармоничен вечен живот чрез концентрация в любовта като източник.
Добра идея е да напишете тези числови последователности на ваша снимка от младостта ви и където определено изглеждате свежо и прекрасно.
Накратко! Написвате следното върху самата снимка:
Подмладяване -319482317218
Регенерация на тялото – 49721851948
Нормиране с божественото – 741
Повтаряйте си ги, на ум на глас, пишете ги, зареждайте вода и се чувствайте млади и привлекателни.
Желая ви спокойствие, вяра и осъзнтост!
~М.С.(Guru Sakhi)
* Статиите в този сайт са само за информационни и образователни цели и не заместват професионални медицински съвети, диагностика или лечение. Винаги се консултирайте с вашия лекар за всякакви въпроси, които може да имате относно медицинското ви състояние.
Don`t copy text!