Аудио-файл за слушане 10 минути

От гледна точка на алхимията, окултизма и нумерологията вашата дата на раждане не е произволен набор от числа. Тя свидетелства за магическия дар, който сте получили, когато сте се появили на този свят. Няма значение дали го вярвате или не. Дори ако никога не сте се опитвали да изчислите тази информация, вашият подарък е винаги с вас и съдържа вашата сила, за която дори не подозирате. И така, за да изчислите своя магически подарък, направете следното: Съберете числата на вашата дата на раждане: ден, месец, година. Събирайте, докато получите едноцифрено число – вашата Лична вибрация.

Например: ако сте родени на 1 август 1978 г. изчисленията ще бъдат: 1 + 8 +1+9+ 7 + 8 = 34 = 3+4=7.

 

  1. Вълшебство

Ако сте получили числото „1“ в резултат на изчисленията, тогава знайте, че това число означава Сътворение, Съзидание. Смята се, че под това число се раждат хора с най-мощни магически способности. Те имат ключа към царството на магията. Такива хора също имат невероятна воля, но трябва да ви предупредим: опитайте се да не манипулирате и да използвате дарбата си, за да контролирате всички и всичко около вас. Вашият дар: Воля и смелост.

 

  1. Емпатия

Вие сте много чувствителни към енергията, която ни заобикаля. Много повече от другите хора. Ето защо от ранна детска възраст умеете да чувствате и разбирате другите хора. Умеете да съчувствате и имате състрадание. Вашият магически дар е в сърцето независимо дали го искате или не. А също и в „третото око“. Можете да използвате този подарък, за да облекчите болката на другите. Също така – бързо да възстановявате енергията си като се „заземите“ и установите контакт с природата. Вашият дар: Мечти и интуиция.

 

  1. Луната с три лица

Това число символизира трите фази на луната. Вие сте „инструментът и водачът“ на Триединната Богиня на раждането, любовта и смъртта“. Тя е почитана под формата на „девойка“, „майка“ и „старица“, които съответстват на трите етапа на жената през живота ѝ и трите фази на Луната: млада, пълна и намаляваща. Следователно силата на съзиданието и силата на разрушаването присъстват във вас едновременно. Както се казва: „Внимавай какво си пожелаваш“. Така, че знайте, че то е за вас. Факт е, че всички ваши мисли и желания могат лесно да се сбъднат. Вашият дар: Създаване и Разрушаване.

 

  1. Елементалист

Числото „четири“ символизира 4-те елемента на нашата Земя: огън, вода, въздух и земя. Вашата същност е в перфектен баланс с всички тези 4 елемента, поради което сте много рационални и много интелигентни. Тъй като постоянно черпите от енергията на тези елементи, е много трудно да ви настигне проклятие. Работата е там, че Огънят, Водата, Земята и Въздухът създават нещо като специално магическо поле около вас, което отблъсква всяка негативност. Вашият подарък: Елементална магия.

 

  1. Спиритуалист

Числото „5“ символизира петия елемент – Дух (Етер, както се е наричал в древността). Родените под това число са в постоянен контакт с духовното царство. Те могат лесно да призовават сили от другия свят и да общуват с тях. Ето защо такива хора могат да бъдат отлични спиритуалисти. В края на краищата те се контролират от „петия елемент“ – Духа! Вашият подарък: Контакт с духове и магията на връзката с предците.

 

  1. Ученик на Слънцето

Числото 6 символизира Слънцето и всичко свързано с него. Следователно вие имате мощен поток от енергия вътре. Вашият магически дар идва от Слънцето, което означава, че на практика сте… всемогъщ. Вие сте целител и лидер. Но не забравяйте, че голямата сила идва и с голяма отговорност. Опитайте се да не прекалявате с дарбата си и да не я използвате в ущърб на други хора. Вашият подарък: Ритуална магия и Изцеление.

 

  1. Ученик на Луната

Числото 7 символизира Луната. Вашият магически дар е Чистата и необуздана магия на Луната. Дори не е нужно да четете или да научавате нещо за ритуалната магия – все едно знаете от раждането си какво и как да правите и всичко излиза някак лесно и майсторски. Тази дарба за импровизация е свързана с интуицията, която е много силно развита при вас. Друг дар е, че вашите сънища са склонни да бъдат пророчески. Веднага щом започнете да мечтаете за нещо, то веднага се сбъдва. Ако използвате дарбата си разумно и мъдро ще можете да творите чудеса! Вашият подарък: Видения и Сънища.

 

  1. Традиционно магьосничество

Числото 8 се смята за едно от най-магическите и материализиращите. Ако вашата Лична вибрация е свързана с „8-цата“  тогава разполагате с огромни магически сили. Имате изграден своеобразен „компас” вътре в себе си и знаете точно кое е правилно и кое не. Вашият подарък: Енергийна материализация и Алхимия.

 

  1. Шаман

Последното число от 1 до 9 символизира обединението на всичко по-горе. Това е портала където всичко свършва и започва отново. Ето защо виждате нещата като никой друг. Вие сте креативна личност така, че виждате света и хората нестандартно – от различни фокуси и гледни точки. Това означава, че можете да лекувате. Тъй като това число символизира смъртта и прераждането, вие усещате призраци и духове. Следователно можете да надхвърлите границите на познатия свят и човешките възможности – както правят всички шамани. Вашият подарък: Астрална проекция и Дух пазител на магията.

~по материали от интернет

Може да прочетете и  Личната вибрация като двуцифрено число – какво означава?

Don`t copy text!