С помощта на числата могат да се ускоряват или забавят събитията, настъпващи около нас, да се увеличават късмет и любов, да се намаляват неприятностите.

Ускоряване – Забавяне.
Ако трябва да се ускори един или друг процес (например, закъснявате за работа, а няма транспорт, или парите в портфейла са свършили и заплата все още няма) повтаряйте колкото се може по-често, „двадесет“. Числото 2 – умножава вашите усилия, а 0 – ще нулира обратната реакция.
Ако напротив, трябва да се забави определен процес (например, синът казва, че ще се жени спешно, а вашите планове не включват това), повтаряйте на себе си: „ Четири“. Число 4 е квадрат, най-стабилната фигура, но и създаваща ограничение. Именно това забавя действието. Освен това всички страни на квадрата са равни – където и да погледнеш е едно и също – стабилност.

Добавяне – Изваждане.
Ако трябва да се добави нещо (например, броят на банкнотите в портфейла, или броят на феновете), представете си това и повтаряйте: „седем плюс едно“. 7-цата е числото на тайнствените действия, 1 – числото на целите и енергията, а 8 (1 и 7 ) – числото на безкрайността, но и на материалното, парите.

Ако трябва да се отнеме нещо (например собственото тегло), представете си се стройна и повтаряйте: „Десет минус едно“. Но в този случай бъдете готови за промяна: 10-1 = 9, а 9 е числото на промените.

Ако е необходимо да построите нещо или да го възстановите (нов дом, отношенията с шефа или с любим човек), представете си това нещо или този човек и повтаряйте: „четиридесет четиридесет“. Ако напротив, е необходимо да се разруши нещо трябва отново да си го представите и да казвате на себе си „четиридесет и четири.“ Като първо, тези цифри са подобни по външен вид на две светкавици. И на второ място, наслагването на един квадрат (4) върху друг (4) раздробява всяка устойчивост на части защото ъглите стават осем, а осем е безкрайността.
И това ще се разделя до безкрайност – до прах.

Ако ви забележите, че липсва щастие, късмет, лекота, повтаряйте: „двадесет и едно“ – в крайна сметка то се редуцира до 3 – най-късметлийското число. Между другото, ако се изчисли нумерологичното значение на думата „щастие“, то също е 21!

Ако не разполагате с време, повтаряйте на себе си „деветдесет и едно.“ 9 е промяна, 1 – най-бързото число. Освен това 1 е началото, 9 – край, тоест пълно обхващане на времевия цикъл. Оказва се, че 911 – не е случаен, и се използва не само като номер за спасението. Посветените знаят, че 911 – също така е номерът на Вселенската/Небесната канцелария – същата тази, където се определя времето на всичко.

Източник: energetika-bg.com

Още по темата:“Знаменията на повтарящите се числа“: ТУК

Don`t copy text!