По материали от книги на Григорий Грабовой

Тези методи са квантови лечебни средства, които са безопасни за употреба и нямат странични ефекти. При някои ще работят мигновено, при други – по-бавно. Всичко зависи от Силата и Чистота на Сърцето.  Те способстват и реално могат да настроят всеки организъм да вибрира на определена честота.

Важно уточнение! Управлението на реалността с числови поредици по метода на Гр.Грабовой не отменя вашата лична работа и осъзнаване по отношение на проблема със здравето, отношенията, ситуацията ви – числата само ще ви подкрепят любящо!

 

 

Структурата куб, конус, куб се използва от Създателя(Бог/Вселената). С този модел човек може сам да твори, да прояви – просто използвайки своето въображение. Представете си Големият куб – той е за хармонизация и регулиране/калибриране. След което си представете Конуса в Големия Куб – това е вашето намерение. После поставете по-малко кубче вътре в конуса и си представете, този, за когото създавате намерението – вие или конкретен проблем. Задръжте това изображение поне за 3 минути. Можете да казвате поредицата числа или да я напишете на предварително създадена(нарисувана) на лист форма куб-конус-куб с числови поредици.

Лечение с числа и цифрови поредици по Гр.Грабовой

 

 

Човешките същества са в състояние да работят и да разбират геометричните фигури по-лесно от абстрактните фигури. Следователно качеството на материята може да се трансформира умствено с геометрична ФОРМА чрез трансформиране на нейната информация. Освен това може да се генерира защита срещу негативни влияния чрез геометрични обекти.

 

 

Структурата е изградена на три нива: куб, конус, куб. Това означава, че защитата на Малкия куб е Конуса, но който от своя страна е защитен от Големия куб. Тази структура може да бъде толкова малка или толкова голяма, колкото вие искате. Чрез програмирането ѝ в желаното състояние, цялата отрицателна информация ще бъде транспортирана с много бърза скорост до центъра на устройството и ще бъде трансформирана и хармонизирана. Всичко, което трябва да направите е да дадете инструкции на Структурата куб-конус-куб, казвайки какво искате да се случи. Давайте своите напътствия внасяйки градивна сила знаейки, че действате така, както Създателят действа. Не молете, а наставлявайте! Всъщност, вие творите, а не отправяте молитва!

 

 

Някои възможности за използване на формата куб, конус, куб:

= Регенерация на вода: пречистване и трансформиране в лечебна. Добавете всичко, което искате водата да прави специално.

= Регенериране на храни: на същия принцип като водата като инструктирате да се елиминират токсините, да бъде лечебна, енергизираща и ободряваща тялото ви към НОРМАТА на Създателя.

= Регенерация на тялото и здравето. Можете да поставите формата куб, конус, куб в отделна сфера, да я компресирате и съзнателно да я поставите в кръвообращението като дадете инструкция: „Възстановете всичките ми кръвни стойности в НОРМАТА на Създателя“.  Това се отнася и за всички останали части на тялото с течност и органите.

= Трансформация на бъдещи ситуации.

= Отправяне на конкретни желания.

= Защита срещу отрицателни енергии.

 

 

Можете да казвате поредица числа, която ви е необходима или да я напишете на предварително създадена на лист форма куб-конус-куб с числови поредици.

Например: Макро-спасение и хармонизация: 319817318(както е на заглавната снимка)

 

Винаги завършвайте с окончателното програмиране: ”Фиксирах решението си за изцеление и регенерация чрез светлината на Твореца до дъното на душата си на създател”  Пишете и Дата и час!

 

Още по темата  Сферата на вашата лична задача – метод за лечение с числови поредици

 

* Статиите в този сайт са само за информационни и образователни цели и не заместват професионални медицински съвети, диагностика или лечение. Винаги се консултирайте с вашия лекар за всякакви въпроси, които може да имате относно медицинското ви състояние.

 

Don`t copy text!