По материали от книги на Григорий Грабовой

Методите за управление на реалността чрез числови поредици са най-достъпната технология за всеки човек, който стои в началото на своя път на развитие на съзнанието до нивото на неговото структуриране.  Те работят на ниво душа. Законите на Създателя са еднакви за всички. За Създателя всички обекти са равни.  За да влезете в контакт с Душата, просто трябва да й предложите интересна задача.

 

Не бива да „натискате“ в това управление, просто трябва да имате предвид, че тук и сега сте поканили своята Душа да разгледа „Сферата на вашата лична задача”, но в комбинация с числови поредици за лечение и самоизцеление. Вашата Душа може да направи всичко защото Бог е този, който се проявява чраз нея и той може да реши всичко. Предложената технология за управление се основава на придаване на динамика на хоризонтална фигура под формата на числото осем, състояща се сякаш от 2 сфери. Представете си едната сфера пред вас в сребристобял цвят – това е сферата на изцелението, а другата е сферата на конкретния проблем. Свържете двете сфери първо вертикално като числото осем от две сфери. Точката на преливане една в друга е точката на свързване на двете сфери. Сега поставяме тази конструкция хоризонтално – сякаш осмицата е полегнала. Поставяме отляво сферата на изцелението, а отдясно – сферата на конкретния проблем. Следващата стъпка е да зададете въртене по часовниковата стрелка на тази осмица в хоризонтално положение, но с безкрайна скорост в стила на 8-цата(безкрайност). В този момент има много силен импулс за оздравяване и подобряване на ситуация, събитие, отношения, начинание.  Концентрацията продължава известно време върху въртенето, докато 8-цата изчезне от вътрешния ви екран.

Важно уточнение! Управлението на реалността с числови поредици по метода на Гр.Грабовой не отменя вашата лична работа и осъзнаване по отношение на проблема със здравето, отношенията, ситуацията ви – числата само ще ви подкрепят любящо!

 

Квадратът на ОСЕМТЕ ОСМИЦИ

 

 

Всъщност, цялото това действие дава проекция на светлина върху проблема и затова картината рязко намалява по размер и изчезва. В крайна сметка всъщност, е изчезнала сферата на вашите проблеми! Изчезването им показва, че проблемът вече не съществува или поне е отслабена силата му. Трябва да правите това за предпочитане всеки ден, в продължение на 9 дни или 9 седмици – в зависимост от ситуацията и напредъка. 9-ката подкрепя процесите на освобождаване.

 

Още един вариант за работа със Сферите. Не е тайна, че човека на фината равнина, тънкото ниво както го наричат някои посветени е с формата на Сфера поставена в геометрична координатна система с хоризонтала и вертикала, които се пресичат в центъра. Тоест, ако човек иска да я управлява, той трябва да бъде в центъра на своята координатна система. Визуализирайте как сте вътре във вашата лична сфера с координати. Вашата точка-център обаче, вероятно свети навсякъде другаде, само не и в самия център. Това винаги е така ако човек има нерешени задачи или проблеми, а кой ги няма?! Създайте намерение и мислено преместете центъра си така, че светещата точка от някъде в пространството вътре във Сферата, да се върне точно в центъра на пресичане на координата система. След това го задръжте и визуализирайте как фиксирате позицията си чрез числовата поредица, която сте избрали за работа и самолечение.  Примерно за отслабване: 4812412.

Вътрешният ни център, който създава баланс

И сега определете в съзнанието си, че се разделяте с всичките си здравословни проблеми или във взаимоотношенията и в житейските събития – да изглежда така сякаш оставяте цялата „неправилна” информация на тази координата. Осъзнайте как вие сте променили позицията на тялото си в изцяло НОВО пространствено-времево ниво. Вижте какъв цвят е станала цялата сфера, светеща вече в центъра на новата координата. Сигурно се е прояснила след „центрирането”. След това отново правите същия „трик“. Тоест, вие отново оставяте цялата неправилна информация в тази координата и отново „премествате“ вашата сфера в нова координата и се фиксирате в центъра като отново наблюдавате колко се изсветлила или променила цвета си и не забравяте концентрацията в числовата поредица за самоизцеление.

 

Направете това общо 9 пъти защото 9-ката както пояснихме, е финал, приключване, освобождаване. Препоръчително е да правите това вечер, а вероятно сутринта  ще почувствате, че вече има подобрение, няма безпокойство или други негативни чувства. Но трябва да правите това за предпочитане всеки ден, в продължение на 9 дни или 9 седмици – в зависимост от ситуацията и напредъка.

Още подробно и конкретно за Лечение с числови поредици по Гр.Грабовой

* Статиите в този сайт са само за информационни и образователни цели и не заместват професионални медицински съвети, диагностика или лечение. Винаги се консултирайте с вашия лекар за всякакви въпроси, които може да имате относно медицинското ви състояние.

Don`t copy text!