Не можеш да се самозалъгваш и да се разминеш с това. Можеш да лъжеш другите. Можеш да се преструваш както искаш, но твоята вибрация винаги ще бъде такава, каквато е и не можеш да я фалшифицираш или заблуждаваш себе си за да получиш това, което искаш. Можеш откриеш, че това, което получаваш в живота си е различно от това, което си мислиш, че предлагаш вибрационно, но случаят никога не е такъв.

 

 

И така, ние те окуражаваме да се сънастроиш в по-голяма степен със собствената си вибрация и свалиш погледа си от печалбата. Колкото по-малко си любопитен за това, което се проявява извън теб, толкова повече би бил заинтересуван какво се случва вътре в теб. Твоят богат вътрешен пейзаж е този, който винаги определя това, което преживяваш във външния свят, но ако твоят външен свят притежава толкова много от твоето внимание, че ти игнорираш вибрацията си, ти просто ще продължаваш да виждаш как един и същи свят се манифестира отново и отново. И това не означава, че светът не се променя. Ти не се променяш.

 

 

Рано или късно, нещо ще привлече твоето внимание и ще те направи много осъзнат за вибрацията ти и това винаги е дар. Когато започнеш да обръщаш по-голямо внимание, когато започнеш да чувстваш вътрешно, вместо да действаш външно можеш да създадеш великолепие в сърцето. Не е нужно да чакаш това преживяване повече от обикновено – това, което получаваш чрез действията си ще отнеме същото време. Така, че ние те окуражаваме да станеш по-любопитен за вибрацията си. Погледни го, като опознаване на себе си. Виж го като твоя съдба, като проучване, което ще те доведе повече и повече до това, което желаеш.

 

 

Това не е като да си проверяваш вибрацията от време на време и да я подобряваш за да получиш всичко, което искаш проявено пред теб, така че да можеш да си играеш с „новите си играчки“. ТИ си новата си играчка. Твоята вибрация е място и когато отдадеш повече внимание на себе си и своята вибрация, светът навън ще се промени, но ти ще го разпознаеш като не толкова значим, колкото си мислел преди.

~Daniel Scranton

…………………………

Всичко, което излъчваш от себе си се връща обратно към вас, гарантирайки, че външните обстоятелства във вашия живот са прецизно отражение на онова, което се случва в теб. Това правило обаче, има ТРИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ:

• Първо, възможно е да имате сключени споразумения от минали прераждания, които привличат към вас хора и обстоятелства с ниски вибрации.
• Второ, възможно е да се налага да се сблъсквате с трудни ситуации и хора, за да изпълните избраната от вас мисия. Ето защо великите учители сякаш привличат към себе си смъртоносни наранявания.
• Трето, възможно е да преминавате през изпитания, свързани с някаква инициация/*посвещение/. Мнозина от тези, които вървят по пътя на извисяването са изчистили своята карма, но духовните им учители им изпращат още изпитания, за да отстранят слабите им места.
~Даяна Купър

 

 

 

Don`t copy text!