Аудио файл за слушане 8 минути

Числата 4 и 8 имат по-специална роля в нумерологичната карта – и двете са трудни числа и изискват осъзнаване и „сякаш очакват” да проявиш високата им вибрация. За 4-ката това е съпричасност, състрадание, фин усет за хора и ситуации, за 8-цата е вродена мъдрост и търпение, грижа, ангажираност с другите. За жалост по-често проявяваме ниската им вибрация. За 4-ката – мрънкане, критикарство, черногледство, за 8-цата – зацикляне в някаква посока, афинитет към материални активи и пари, но тук е и кармата.

 

 

В нечия рождена карта до момента не съм ги виждала като най-изявени заедно, накуп, но завоалирано и поотделно – да! В смисъл – едното число е Лична вибрация , а другото – най-изявено или обратното – т.е. ситуацията определено е сложна, но ни се дава „на глътки”.

Числото на жизнения път /Лична вибрация се определя чрез сумиране на числата от датата на Вашето раждане до получаване на едноцифрено число.

Например, родени сте на 18.4.1970 година – т.е. 1+8+4+1+9+7+0=30=3                                                                                         Числото на жизнения път /Лична вибрация е 3.

 

Число 8 като редукция на годината 2024-та ще присъства във всяка дневна и месечна карта, респективно и 4-ката – затова им обръщам специално внимание. Когато числата 4 и 8 са акцентирани(най-изявени) в нечия Годишна карта(Ден на раждане + Месец на раждане + Текуща година 2024) – както е на снимката. Значи е момент/период за кармична разплата като то не трябва да звучи апокалиптично, а да амбицира да се справиш по най-добрия за теб начин. Както е видно на снимката – Годишната карта на някой роден на 18 април. Но! Истината е, че създава усещане за „разпъване на кръст”, за „оголен нерв”, за зацикляне сякаш без изход. Хубавото е, че сега се отнася само за 2024 година (366 дни – високосна е). Казано накратко, срещаме се с 8-цата през 9 години. Харесва ни или не, цикличността е част от живота ни за да можем да се поправим и погледнем по нов начин на същите неща – т.е. да ги осъзнаем….понякога и по трудния начин.  На картата на снимката е онагледено как тези числа са най-изявени през април зя някой роден на 18 април.

 

 

Какво можем да направим? Забавете скоростта, макар енергиите на април(Овен) да ни приканват да действаме. Представете си какво би се случило ако карате твърде бързо и е нужно да минете през тунел на пътя, чиято ширина е с милиметри по-широка от вашето превозно средство. За да преминете без травма е нужно скоростта да е намалена до минимум. Основния лек на съзнанието в тези периоди е смирението, осъзнаването, благодарността, добротата, чистите подбуди за действие.

 Какво да очаквате от вашата лична 2024-та година?

 

 

Личния Трицифрен нумерологичен код това е нашата „троица” състояща се от цифри – дата-месец-година. Редуциране на датата на раждане до едноцифрено число предоставя информация защото това е нашия Личен Трицифрен код.  Комбинацията от числа 4,8  в Личния Троен код говори, че в това превъплъщение душата се „нагърбва” със „сгъстена програма” в рамките на един човешки живот. Наградата е, че „прескача” примерно от 2-ри – в 4-ти клас. Защо – няма как тук да знаем.

Например: датата 12.3.1970 е с Личен код: 3,3,8.

 

Личния Троен код – „компресирана” информация за датата на раждане

 

Съпоставката на Личния Троен код дава ценна „компресирана” информация при Съпоставка за съвместимост с любовни партьори, с роднини(родител/дете), с предци, с бизнес-партьори защото събрани двата Лични кода създават Трицифрения код на тези взаимоотношения.  Наличието на числа 4,8  в Общия Троен код на взаимоотношения с любовен партньор подсказва за кармична обусловеност на тези отношения – с този човек имаме наистина интензивен кармичен обмен и го усещаме с всяка своя фибра. Когато е с роднини(родители, деца) носи своеобразна кармична разплата идваща някъде назад от някой от предците. Разбира се, по трудния начин – освен ако някой не прояви кураж и осъзнаване и изведе отношенията на друго ниво. Желая на всички ни именно кураж и осъзнаване през настъпващата 2024 година!

~М.С.(GuruSakhi)

 

Може да прочетете и Символика на числата – число 4   или   Символика на числата – число 8

Don`t copy text!