Вибрацията в квантовата физика означава, че всичко е енергия. Ние сме вибриращи същества на определени честоти. Всяка вибрация носи и създава някакво усещане. Във „вибрационния“ свят има само два вида вибрации: положителни и отрицателни. Всяко чувство ви кара да излъчвате вибрации, които могат да бъдат положителни или отрицателни. Кое влияе на вибрациите ни?

1 – во – * Мисли * Всяка мисъл излъчва честота във Вселената и тази честота се връща към своя първо-произход, така че ако имате негативни мисли, униние, тъга, гняв, страх, всичко това се връща при вас. Ето защо е толкова важно да се грижите за качеството на вашите мисли и да се научите как да култивирате повече положителни мисли.

 

2 – ро – * Човешкото обкръжение* Хората около вас влияят пряко на вашата вибрационна честота. Ако се обградите с щастливи, позитивни и решителни хора, вие също ще влезете в тази вибрация. Ако се обградите с хора, които се оплакват, мрънкат и са песимисти, бъдете внимателни! Всъщност те могат да намалят честотата ви и следователно да ви попречат да използвате закона за привличането в своя полза.

 

3 – то – * Музика * Музиката е с много силна вибрационна честота. Ако слушате само музика, която говори за смърт, предателство, тъга, изоставяне, всичко това ще се отрази на вашите вибрации. Обърнете внимание на текстовете на музиката, която слушате, това може да намали честотата на вибрациите. И запомнете – вие привличате в живота си точно това, на което вие самите вибрирате.

 

4 – то – * Това, което гледате * Когато гледате програми, които се занимават с нещастие, смърт, предателство и т.н. вашият мозък приема това като реалност и освобождава цялата биохимия в тялото ви, която влияе на вашата вибрационна честота. Обърнете внимание на нещата, с които се чувствате добре и ви помагат да вибрирате с по-висока честота.

 

5 – то – * Обкръжаващата среда* Независимо дали у дома или на работа, прекарването на много време в разхвърляна среда също ще повлияе на вашата вибрационна честота. Подобрете обкръжението си, организирайте и подредете нещата в околната среда. Покажете на Вселената, че сте в състояние да получите много повече. Погрижете се и за това, което вече имате!

 

6 – то – * Думите* Ако се преструвате, лицемерничите или говорите лошо, вулгарно за неща и хора, това се отразява на вашата вибрационна честота. За да поддържате честотата висока е важно да се откажете от този навик. Така че избягвайте драмата и позицията на жертва. Поемете отговорност за житейските си избори!

 

7 – мо – * Благодарност * Благодарността има силно положителен ефект върху вашата вибрационна честота. Това е навик, който трябва да включите в живота си точно сега. Започнете да благодарите за всичкото добро, но и това, което смятате за лошо – благодарете за всичко, което сте преживели. Благодарността отваря вратата на добрите неща да се случват в живота ви.

~ Джеръми Дефонтейн „ЕНЕРГИЯТА НА НОВОТО ВРЕМЕ“

Може да ви е полезно и  Нищо не може да се промъкне покрай твоята вибрация

Don`t copy text!