Или явни или завоалирани, но те винаги ни подсказват и отразяват начина, по който се отнасяме към себе си и света, в каква посока вървим, дали мислим правилно и дали се развиваме. Уви, заради своята суетна същност човек рядко обръща внимание на “малките неща”. Но когато пътувате с кола не се чудите, че по пътя има безброй знаци, светофари и предупредителни знаци? Можете да ги следвате или игнорирате – те не се променят, а с последствията ще трябва да се справяте сами.

По принцип, както и със сънищата, в крайна сметка всички се сдобиват със свой личен “съновник”, по отношение на сигналите, които ни подава вселената, нещата са подредени по същия начин. Все пак има някои универсални сигнали от живота, които означават едно и също нещо за всички.

Ето някои някои от тях:

– Проблеми с ВиК, канализацията или с отпадъците – индикация за проблем с премахването на ненужни и остарели неща; нещо създава задръствания в живота ви, някаква ситуация трябва да бъде оставена или променена.

– Късо съединение или други проблеми с тока у дома може да означават, че в някои сфери на живота ви се случват сериозни промени, и вие скоро ще се наложи да изпратите допълнителна енергия в тази посока; бъдете готови за това предварително.

– Битови пожари от всички размери (от малки местни до тежки) показват глобалната трансформация, която се случва с вашия живот, съзнание, или отношения. Това е такъв случай, когато всичко старо изчезва мигновено и волю-неволю просто трябва да попълните свободното място с нещо ново.

– Забравили сте си у дома ключовете – търсите нови решения на ситуация (“ключовете” за проблемите, които сте използвали преди, вече не работят) – бъдете-внимателни!

– Вратата трудно се отваря – тук вече трябва да мислим за нови подходи в живота си и да викнем за вратата майстор, който да я поправи – най- вероятно животът иска да обърнете внимание на нови “врати за възможности”, затова блокира старата

– Проблеми с компютъра – заслужава да се замислите дали не работите твърде много напоследък? Време е за почивка – и за вас и за техниката. Като символичен вариант: погрешно избрана тактика на мислене в някои ситуации (компютърът е олицетворение на логика).

– Проблеми с телефона или интернет – вашия начин на комуникация със света изисква преразглеждане. “Иди и виж родителите си!”

– Течащи кранове символизират някакъв дисбаланс в сферата на чувствата (които метафорично означават вода), същата ситуация символизира и протеклата вода от съседите от горния етаж – емоциите в къщата ви излизат извън нея (съседите са само средство, чрез което Вселената ви подсказва).

– Ако се повреди музикалната уредба – Вижте какво не озвучавате от съзнанието си и се страхувате да го изразите. Това може да означава, че нещо ви спира да “осветявате” живота си (ако ползвате стерео система, за да слушате силна музика, за да повишавате настроението си). В този случай, повишете вашата жизненост!

Също така обърнете внимание на “случайните” срещи. В тази вселена има толкова много пътища, че за да се срещнат двама непознати, трябва да има наистина сериозни причини …
По материали от интернет

Don`t copy text!