Човек започва да се държи неадекватно, когато отдавна, от години е все по – изместен от кармичното си предопределение. Тогава той започва да разбира все по-малко защо и как му се случват нещата. Да изпадне в стрес, неврастения, депресия е въпрос на темперамент и овладяване на емоциите. А да знае как да поиска помощ е въпрос на  осъзнаване.

Не ми се обаждайте, не ми пишете, ако не вярвате в чудото защото аз вярвам! Ако не ви трябва чудо, въпреки, че не ви е ясна технологията му, пак няма много смисъл да търсите нумерологията. Да оправиш нещата означава просто да приемеш съдбата си, да се върнеш към това, което ти е писано, защото то е измислено съвършено и ако ти се притесняваш, че нещо не е наред, то е защото кътчета от съзнанието ти все още помнят кое означава да е наред, макар и подсъзнателно.

Аз обаче не съм проповедник да обяснявам и убеждавам да се вярва, че обясненията на числата в Квадрата на Питагор  са научни или доказуеми, те са въпрос на начин на мислене и възприемане на реалността. Просто не мога да загубя това време. Да си готов да получиш помощ не е като да я дадеш.

Въпросът не е в парите, а в благодарността. Някой да ти помогне след като ти години наред не си могъл и само си оплесквал нещата все повече… това е въпрос на умение да цениш и уважаваш този, който ти подава ръка. Чрез срещата със собствените си числа закодирани в Анализа на датата на раждане, хората обикновено минават нещо като астрална трансформация, връщайки се към собствения  кармичен план, към себе си, нещата тръгват, НО ако тръгнат И самите те към себе си.

Някои се плашат какво би станало, ако наистина излязат от собствения блокаж. При тях чудото става бавно защото го допускат на дози и донякъде го спират сами. Срещата с „вашите“ числа отпушва подпушените изворчета на душите. Случва се чрез числата.

Ако искате да се намерите, само тогава пишете или се обадете. При Квадрата на Питагор и неговите числа не се идва като поредна спирка от лутането при поредица от астролози, нумеролози, фасилитори на …какво ли не. Въпросът е: Само чудо ли може да оправи нещата или вече сте опитали всичко? Хората, които са опитали всичко, са три вида: отчаяни неверници, наивни – вярващи на всичко и готови за промяна, за трансформация. Само готовите могат да получат чудото. За мен чудото е „уравнение от числа“. Ефектът е за вас, ако си го позволите да ви се случи.

Да, плаща се. Защото сте дали за себе си. Това е въпрос на обмен. Ако човек не цени вътрешния си живот, няма кой да го направи вместо него, а парите нямат голямо значение в такъв случай. С пари не можеш да си купиш осъзнаване и трансформация, както и нова…душа.

Интерпретация с допълнения по Снeжана Димитрова/ Анженсида

Don`t copy text!