Декодиране на съдбата по дeня от датата на раждане спрямо Ведическата нумерология или Число на душата

1 – Слънце

Слънцето е сиянието ви, блясъка сред хората, но то е и безусловна любов, щедрост, радост, отдаване на себе си. Това е лидерството. Силна личност, постижения, покровителство, лидерство, силна индивидуалност. Инициатор, пионер. Води хората със себе си. Много нови идеи, нетърпение да постигнете нещо. Оригинален, независим, понякога агресивен. Любов към лукса, към кралския начин на живот. Имат добри обноски и добър вкус. Обичат свободата, пътуванията, всичко ново. Основната мисия на хората с число на душата 1 е служене на други хора, покровителство, лидерство, защита, създаване на нови предприятия, полезни за обществото. За тях е много важно да си се похвалят, да играят като пред публика и да харчат пари разумно. Важно е да разкриете в себе си аспекта на безусловната любов и щедрост, да огрявате другите като Слънце, да вдъхновявате, да дарявате радост и светлина.

 

 

 

2- Луна, управител Чандра.

Луната е мистерия, магия, интуиция, изкуство, женственост, любов, живот, деликатен вкус, мир, нежност, романтизъм. Хората с Душа номер 2 са много чувствени и нежни натури, надарени с таланти в областта на музиката, пеенето или рисуването. Те имат женствени черти и дълбоко вътрешно чувство за майчинство. Обичат хармонията, мира, спокойствието. Те често посвещават живота си на безкористна служба и помощ на другите. Те обичат сладките миризми на тамян и пикантни подправки, нежния допир на тъканите по кожата и вкусната храна. Те са чувствителни към състоянията на другите хора и са много интуитивни. Силни емоции и замечтаност. Ако числото на Душата се състои от две единици(11), то тези хора имат потенциал да са магьосници, ангелски натури, стремящи се към себепознание и просветление. Основният урок на хората с Душа номер 2 е развитието на любовта на Божествено ниво.  Жените 2-ка  трябва да се стремят да въплъщават всички най-добри качества на женствеността и майчинството. Да бъдат самото проявление на любовта във всеки неин смисъл.

 

 

 

3 – Юпитер, управител на Брихаспати.

Юпитер е гуру, знание, богатство, щедрост, деца, късмет, оптимизъм, мъдрост, аскетизъм, дълъг живот, благочестие. Тези хора са с потенциал за учени и философи, целият им живот е свързан със знанието, както с придобиването, така и с предаването на знания на другите. Семейството, любовта, славата, богатството и децата идват при хората с Душа номер 3 само когато следват своята мисия, а именно да дават знания на другите. Те са добри учители, оратори, писатели и адвокати. Те са привлекателни и общителни. С високо чувство за дълг и отговорност. Не могат да нарушават закона и да не спазват дадени обещания, Юпитер определено ще ги поиска. Те са силни, пълни със сила и здраве, дружелюбни и обичащи природата. Родените на 3-то число са късметлии. Тройките са надарени с творчески способности, общителни, склонни да инструктират, да дават съвети, помагайки на хората да се усъвършенстват.

 

 

 

4-та планета Раху, владетел Раху.

Под влиянието на Раху най-често се раждат хора, които се готвят да напуснат материалния свят. Раху принуждава хората да развият определени качества, които допринасят за още по-голямо пречистване и духовна еволюция. Paxy непрекъснато се променя, никога не стои на едно място, винаги се движи напред или назад. Влиянието на Раху внася внезапни промени в живота на хората от този тип. Те постоянно ще изпитват възходи и падения. „Четворките“ обичат тайната и понякога живеят тайно. Потайността, присъща на Четворката позволява да види какво се крие във Вселената, в живота. Дава достъп до тайни, пътешествия, голяма енергия, специален поглед към света. Раху учи хората на търпение, ред, самодисциплина и издръжливост. Ако човек не осъзнава влиянието на своя покровител, тогава освобождението идва чрез страдание. Ако разбере, че трябва да се подобри, тогава Раху става негов приятел. Всеки човек с число на душата 4 е поел по Пътя на освобождението.

 

 

 

5 – Меркурий, управител на Буда.

Меркурий е младост, пари, разум, комуникация, позитивност, скорост на реакция, висока интелигентност. Хората с Душа номер 5 са мислители, дипломати и пътешественици. От санскрит „Буда“ се превежда като „ум“, „мъдрост“. Те са енергични, активни, действени, упорити, проницателни, добри организатори, икономисти, философи, умеят да боравят с пари и да установяват контакти, да създават връзки, често през тях постоянно минават суми пари. Те обичат приключенията, изисканото изкуство, особено поезията, постоянно бързат, имат активен характер и лесно се променят. По природа те са пътешественици, които извличат уникален опит и знания при пътувания. Те запазват своята младост, енергийна привлекателност и положителна перспектива до късна възраст. Петиците се нуждаят от духовно познание, грижа за здравето, процедури за релаксация за да премахнат бързината и стреса от живота си, да направят нещо със собствените си ръце.

 

 

 

6 – Венера, управител на Шукра.

Венера е красота, естетика, маниери, артистичност, лукс, екстравагантност, креативност, дружелюбност, социалност, красива реч, благосклонност. Те не обичат мръсотията и безпорядъка. Венера е любов. Нейният владетел Шукрачария е олицетворение на Божията любов към падналите, към онези, които все още не са се научили да се държат правилно, които нямат духовно познание. Мисията на „шестиците” е Божественото творчество. Те трябва да се стремят да развият Анахата(Сърдечна чакра), да отворят сърцата си за възвишени чувства. Тяхната задача е да носят красота на света, да обръщат погледа на хората към възвишените неща. Всичко, което правят е важно да го правят за Бога, да одухотворяват дейността си. Тогава те ще имат много щастлив и изобилен живот, пълен с любов и радост. Те трябва да се реализират в семейството, а също така да носят хармония и справедливост в света, за тях е важно да развият качествата милосърдие, състрадание и любов към всичко: деца, родители, съпруг, природа.

 

 

 

7 – планета Кету, владетел Кету.

Кету е отречение, духовност, надареност, мъдрост, знание, закон, лечебни способности, религиозност, анализ, търсене на истината. Кету дава на човек добро сърце, благородство, дружелюбие, жажда за природата, спокойствие, самота, съзерцание, идеализъм и способност за мистицизъм. Често „7- ците“ на даден житейски етап не са привлечени от материалния успех; те гледат на събитията в живота безпристрастно. Те се интересуват от познаването на своето „Аз“, стремят се да получат просветление. Тяхната мисия е свързана с помощ за другите, решаване на чужди проблеми. Ако имат мъдър наставник, тогава те могат да оставят значителна следа в обществото. За тях е важно да спазват принципа на чистотата и да следват пътя на духовното освобождение. Подобно на Раху, Кету учи подопечните си да не се привързват към нищо. Всичко, към което се привържат, ще им бъде отнето. За тях е важно да установят връзка с Бог и да се привържат към Истината.

 

 

 

8 – Сатурн, владетел на Шани.

Сатурн е мъдрост, философия, дълбочина, практичност, стремеж към Истината, аскетизъм, искреност, слава, влияние, мистерия, силна воля, сериозност, проницателност, кармата на цялото човечество. Осмиците са древни Души, които се подготвят да напуснат материалния свят. Те са загадъчни и малцина са способни разберат тяхната мистериозна природа. Чрез задръжки  и препятствия Сатурн ги учи на търпение и смирение. Тяхната мисия е свързана с масите от хора, със служене на другите. За тях е важно да следват духовния път и да не се привързват към нищо, в противен случай са възможни страдания и болести в живота. За тях е важно да се усъвършенстват, да придобият мъдрост, да се стремят да разберат Абсолютната истина, да дават знания, да покровителстват, да създават големи проекти, насочени към благото на цялото общество, тогава ги очаква голям успех в духовен и материален план. Сатурн е арбитър на Съдбата и много благочестив човек.

 

 

 

 

9 – Марс, господар на Вирабхадра.

Марс е войнственост, царственост, ред, сила, смелост, дисциплина, лидерство, амбиция, любов към красотата, щедрост, борба, чувство за дълг, хумор, оптимизъм, харизма. Мисията на Деветките е да реализират най-висшата си цел, да развият съвършените качества на Марс, да ръководят хората, спазвайки принципите на Дхарма (дълг, справедливост), да вдъхновяват и да бъдат благочестив пример за другите хора. Те трябва да избягват трите си основни врагове: гняв, арогантност и агресивност. Те трябва да насочат енергията си да служат на Вселената. Могат да станат идеални крале, владетели, съдии и отлични воини. Тъй като енергията им е огромна много е важно да имате духовни знания, в противен случай огнената енергия на Марс ще ги „изгори“ отвътре, правейки ги неудържими, изключително активни и избухливи. Деветките са родени, за да успеят непременно в нещо и притежават всички необходими качества за това.

~Превод и адаптация от материали от руски сайтове М.С.(Guru Sakhi)

Може да ви е интересно да прочетете  Личната вибрация и скрития магически дар, който тя ни носи

 

Don`t copy text!