Според Григорий Грабовой чрез умствена концентрация и разбиране на динамиката между външните събития и света е възможно да се овладее технологията за контрол на събитията. Всяка цифрова последователност е специфична комбинация от цифри, така че концентрацията с цифрови последователности позволява изцеление, защото всяка цифрова последователност представлява вибрационен код за нормализиране на условията в тялото.

 

Отпечатайте или просто сложете снимката на мобилния си телефон, за да носите винаги със себе си цифрите на конкретния ден като „спешна помощ”. Вие можете да измислите и други варианти къде другаде може да ги напишете – въпрос на въображение. Идеята е в труден момент да можете да използвате тези „Еднодневни числа” за да промените или хармонизирате дадена ситуация, която ви притеснява или напряга.

 

Този списък с поредици от 7 и 9 числа е конкретно за даден ден от месеца от 1 до 31 – ако е 18-ти (например) прочетете числата на този ден от месеца. Поредицата с 9 числа усилва концентрацията и задейства още по-бързо и ефикасно необходимата помощ.

 

Тези последователности са квантови лечебни средства, които са безопасни за употреба и нямат странични ефекти. При някои ще работят мигновено, при други – по-бавно. Всичко зависи от Силата и Чистотата на Сърцето. Те способстват и реално могат да настроят всеки организъм да вибрира на определена честота.

Как практически да се случва?
Насочете вниманието си към следващия важен момент. Важно е да разберете, че ефективността на вашата концентрация до голяма степен се определя от подхода ви към нея. Опитайте се да се отворите за този творчески процес като преди това успокоите тялото и ума по начин, който важи лично за вас. Слушайте как вътрешният ви глас ви казва как да извършите концентрацията практически и по вашия начин като изговаряте числата едно по едно. Можете да го правите колкото пъти прецените за деня. Успех!

Още ценна информация и практически напътствия за Лечение с числови поредици

* Статиите в този сайт са само за информационни и образователни цели и не заместват професионални медицински съвети, диагностика или лечение. Винаги се консултирайте с вашия лекар за всякакви въпроси, които може да имате относно медицинското ви състояние.

Don`t copy text!