Всеки има особено важни дни когато Животът/Съдбата/Бог ясно показват какво се иска от човека. Тъй като само „ТЕ” наистина „знаят“ в какво се крие нашият успех затова е толкова важно в тези „вълшебни“ дни да разберем информацията, която Животът/Съдбата/Бог адресират лично до всеки. С други думи, точно в този специален ден ясно ни се показва кой или какво решава нашите проблеми.

 

И ако в такива дни „включите наблюдателя”, концентрирате се особено силно върху това, което точно тогава ви изненадва, причинява гняв или радост, тогава със сигурност ще разберете смисъла на това съобщение.

 

Например, ако човек цял месец се бори с изпълнението на даден проект и се озове в задънена улица, не разбира къде да продължи, обърнете достатъчно внимание на това, което му се случва в такъв специален ден, който решава проблемите му.

Как да го направим?

 

Наблюдавайте, записвайте и помнете, че няма случайни неща. В такъв ден трябва да обърнете внимание на това, което Съдбата подхвърля под формата на информация, която може да идва от различни източници: от съобщения по радиото, телевизията, телефонни разговори, произволно хвърлени фрази на непознати. Не забравяйте, че всичко, което ви изненадва, провокира или взривяващо ядосва, Е начинът на Живота/Съдбата/Бог да ви накарат да помислите, да преразгледате вашата гледна точка, да погледнете на проблема от различен ъгъл.

 

Затова не се изненадвайте, ако в този „вълшебен“ ден изведнъж срещнете човек, който от дълго време успешно изпълнява сходен на вашия проект и е готов да сподели своя опит, или да ви съветва как да дадете нов тласък на вашия бизнес. Във всеки случай, бъдете бдителни и внимателни в такива специални дни, за да разберете и „чуете“ как точно Животът иска да ви помогне да разрешите най-объркващите ви проблеми.

 

След като вече сте разбрали какво решава вашите проблеми, трябва да се научите как да определите кой „вълшебен ден” решава вашите проблеми, предлагайки ви какво трябва да разберете лично, вие тогава.

 

В таблицата по-долу намерете числото, съответстващо на деня на вашето раждане(без месец и година). Обратното число е вашият „вълшебен ден”, в който Животът/Съдбата/Бог показват кой или какво решава вашите проблеми.

Не забравяйте този ден в месеца!

 

Например ако сте родени на 20-ти, срещу числото 20 в тази таблица е числото 5. Това означава, че 5-то число от месеца е вашия „вълшебен ден”! По изключение, за родените на 31-ви  – 19-то число от месеца е вашия „вълшебен ден”!

 

 

1  2  3  4  5  6  7  8  9 10  11  12  13  14  15
16 17 18 19 20 21 22 23 24 25  26  27  28  29  30
 

 

 

Не забравяйте, че всеки месец когато настъпи вашето „вълшебно” число, трябва да живеете особено съзнателно и будно за да „включите“ наблюдателя, да обърнете внимание на това, което животът ви предлага, да забележите как се развиват ситуациите в този ден, какви хора се появяват, за да ви помогнат за решаването на вашите проблеми, как и защо се случва.

 

Единствено интуицията, самонаблюдението и анализът ще ви помогнат максимално. Важно е, че знаете точното време на настъпването на „вълшебния“ ден и можете точно да проследите определени събития, знаци и подсказки. Успех!

 

Източник: ask314.com             Превод: М.С.(Guru Sakhi)

Don`t copy text!