Трябва да се грижите не само за кожата на лицето и ръцете си, но и за собственото си биополе. Макар и невидимо за човешкото око, то до голяма степен определя нашето здраве, настроение, външен вид.

Една много хубава техника за скъсване на енергийните връзки, която наистина помага е „Техниката с човечета“. Тя е на един французин Жак Мартел. Същата техника работи и за проблем или за махане на важността на даден проблем. Тогава вместо човече се рисува правоъгълник и под него вместо име се описва проблема.

 

 

Примерно: Страх от провал. Ние чрез чакрите даваме енергията си на даден проблем. И понеже не винаги се знае къде е корена му ,т.е коя е отдаващата чакра, се чертаят всички линии. Тогава се прави правоъгълник примерно „Липса на работа на Иван“ отдясно и отляво си ТИ, а не човека с проблем.

 

Или когато не си съгласен с връзката на дъщеря ти с даден човек, правиш схемата:НЕ да пишеш „Дъщеря ми и другия човек“ и да им режеш връзките, а АЗ и правоъгълник който символизира връзката, за която хвърлям енергия да не одобрявам.

Не можеш да го правиш за прекъсване на връзки, които касаят друг човек, но можеш да го направиш за прямяна на твоето отношение.

 

Стъпка по стъпка би изглеждало така:

1. Отляво рисуваш себе си и отдолу пишеш името си и първата буква на фамилията си.
2. Отдясно рисуваш човека с който искаш да отрежеш енергийните връзки. Отдолу пишеш името му и първата буква от фамилията му.
3. Рисуваш кръг от светлина около теб. Така казваш на подсъзнанието си, че искаш най-доброто за теб след отрязване на връзките.
4. Рисуваш кръг от светлина около другия, т.е желаеш най-доброто и за другия.
5. Рисуваш кръг от светлина около вас двамата, т.е да стане най-доброто което е за вас двамата.
6. След това рисуваш енергийните връзки – всяка чакра на единия е свързана с тази на другия.
7. След това взимаш ножицата и отрязваш връзките, т.е прерязваш листа на две.
8. Листа се изхвърля във вода, става и в тоалетната.

Моя вметка: Всичко това не отменя личната ви работа по осъзнаване на възникналия проблем, който има пряка връзка преди всичко с вас самите!

Източник: Лариса Ренар

Още една възможност:  Как да се справим с негатива вътре в нас?

Може да ви е интересно също   Енергийното взаимодействие между хората

Don`t copy text!