Ритуалът се прави веднъж годишно, в дните около есенното равноденствие, като „условието” е Слънцето и/или Луната да бъдат в зодиакалния знак на Везните – символ на хармония, уравновесеност, мир и разбирателство. Всяка година Равноденствието е на 22-ри или на 23-ти – тази година е на 23.09. 2023г. в 8.49ч.
Ритуалът има за цел от една страна да освободи черти на характера, обстоятелства, хора и ситуации, които извършващият го иска да си отидат от живота му. От друга страна чрез него се призовават нови енергии, който да сложат началото или затвърдят позитивни промени в живота.
Как да извършим ритуала?

1. На лист хартия напишете всичко, с което имате желание да се разделите или да си отиде от живота ви.
2. На друг лист хартия напишете какво хубаво искате да ви се случи, какви качества желаете да утвърдите в себе си, какво ново искате да влезе в живота ви.
Задължително условие: Броят на нещата от двата списъка трябва да бъде равен! Тоест, ако сте написали 5 броя в единия списък, толкова трябва да бъдат нещата и в другия, ако са 10, 10 трябва да бъдат и другия списък, …и т.н. Необходимо е да бъде спазено условието за БАЛАНС (символизиран от енергията на Везните в този ден)!
3. Списъкът с нещата, от които искате да се освободите се изгаря в пламъците на огън. В градски условия ползвайте свещ или кибрит като внимавате да не предизвикате пожар!
Докато листа изгаря се казват следните думи:

„Предавам в пречистващите сили на Огъня всичко, което искам да си отиде! От днес нататък няма да губя времето си! Няма да се занимавам с празни работи! Няма да мисля за изгубеното! Няма да се страхувам! Да бъде! Амин!“.

4. Списъкът с нещата, които искате да влязат в живота ви, се пуска или в течаща вода (река) или (удобен за градски условия начин) е списъкът да се привърже към шнурчето на балон с хелий и да се пусне да отлети като се кажат следните думи:

”Нека силата на Въздуха (Водата, ако пускате списъка в река) съедини желанията и мечтите ми с безграничната Любов, Мъдрост и Истина, за да се реализират по моя воля и Волята на Вселената! Да бъде! Амин!”
УСПЕХ!

Източник : dreamland-bg.com

Don`t copy text!