Работата е там, че във високовибрационните Светове, абсолютно всичко се ускорява благодарение на търпението. Ще обясня, защо се случва така.
Замисли се, какво е нетърпението? Що за енергия е това? В какво се проявява? Ако наблюдавате внимателно, ще забележите, че енергията на нетърпението се отнася към сигналните емоционални прояви. Това е енергия на огнената страст. Тя понижава общите вибрации на човека и го привързва към резултатите и времето за проява на желания резултат. В противен случай възниква сигналната проява на енергията на нетърпението – разочарованието. И се заражда Урокът – колкото повече си зациклил върху резултата при изпълнението на желаното, върху времето, като се стараеш да го ускориш, токлкова по-далеч от теб е той.
Затова бързай бавно. Енергията на търпението и осъзнаването ти помагат в твоя път, в сътворяването на мечтите наяве. Нетърпението задържа развитието на Душата с появата на нови уроци.
Защо ви казвам това?
Защото това е единственото, на което трябва да обърнеш внимание в реалността на развитието си и в момента Сега. Да намериш златната среда в Пътя си, в Търсенето си.
Енергията на Търпението е енергия на Съзиданието и дори на Ускорението на все още незримите Процеси, предшестващи Възнесението. Постепенно, стъпка по стъпка, първоначално на фино ниво възникват, проявяват се Кристалните многомерни Дарове, способности, променя се информационно-енергийната структура на ДНК, а за това е нужно определена доза време – не линейно, а събитийно. Затова – търпение, търпение и още един път търпение. Това е единственото, което е в синхрон със случващото се с теб!
Антон К. – откъс от индивидуална консултация
Превод: Анита

Една подкрепа в посока работа с тарпението са утвържденията. Ето едно такова от Луис Хей:

Търпение

Имам много време.
Всичко е наред.
Имам всичко, от което се нуждая сега.
Когато съм нетърпелива, знам, че това е защото не желая да си дам достатъчно време, за да усвоя настоящия урок. Искам да стане сега. Или както веднъж чух да казват: „Незабавното удовлетворение не е достатъчно бързо.“ Винаги има какво да се научи, нещо ново, което да се опознае. Търпението означава да бъдеш в мир с процесите на живота, да знаеш, че всичко се случва в идеалното съчетание на време и място. Ако сега не чувствам пълнота, значи има още нещо, което трябва да науча или направя. Нетърпението не ускорява процеса; то е само загуба на време. Затова аз поемам дъх, обръщам поглед навътре и се питам: „Какво още трябва да знам?“ После търпеливо изчаквам да усвоя помощта, която е навред около мен.

Don`t copy text!