Когато пристигате тук, вие идвате с няколко отпечатъка и дарове, които са на ваше разположение.

(1) Вие имате кармичен план, който ви помага да „уредите“ договорите си с околните. Когато се случват на пръв поглед негативни неща, които ние ви молим да възприемате като част от плана – но това не е всичко.

(2) Вие притежавате способността да променяте плана, когато пожелаете, и да неутрализирате вашата карма! Това е един от даровете на новата епоха и може да се използва по всяко време, давайки ви възможността да избегнете дори превръщането в жертвата, насилника или убиеца.

(3) Плановете представляват единствено потенциала и споразуменията за вашия урок. Те не са предопределени и не е задължително да се осъществят на всяка цена. Когато се осъществяват, ви молим да видите как са се разиграли „потенциалите“ и ви призоваваме да се замислите защо са се случили. Оставен без просветление и себеоткриване, потенциалът се осъществява както е бил планиран.

„Не се изненадвайте, ако онзи, който е дошъл на Земята в ролята на чука … някой ден се окаже заобиколен от пирони.“ Предразположенията на кармата привличат естествено своите съответствия и разиграват потенциалните уроци – ако бъдат оставени да се случат.
Много от вас ще познаят целия този сценарий и ще го променят към по-висока вибрация още преди реали¬зацията на кармичното качество. Това е вашата голяма победа в новата епоха! Това е красноречив пример за отговорността и неутрализирането на кармата. Други ще се озоват в края на някое много тежко кармично качество и тогава ще имат възможността постфактум да поемат отговорност като извършители или жертви. Следователно тази отговорност постфактум също е победа. Духът никога не е имал намерението човек да осъзнае духовните аспекти на даден труден план и въпреки това да го осъществи. Това би било погрешно представяне на онова, което се случва с хората, когато постигат просветление, но е разбираемо. То показва колко слабо разбирате вашата вътрешна светлина, какво представлява тя и как действа.
Когато наистина разпознаете светлината, никой от вас няма да избере мрака вместо нея. Ако ви се струва, че става точно така, значи изобщо не сте видели светлината. Бог във вас или вашият Висш Аз винаги ще ви води към истината. Целият смисъл за пребиваването ви тук е да откриете това и щом застанете пред него, няма как да не пристъпите в светлината на дома. Контактът с по-високата вибрация притежава способността да намалява желанието за по-нисшата. Такава е физиката на любовта.

Чрез Пими Ангел

Don`t copy text!