Из книгата на Барбара Марчиняк, „Вестителите на Зората – Учението на Плеядите”

Шестдесетте години бяха време на подготовка. Тогава беше вашето първоначално пробуждане и времето, което ви показа, че могат да се зародят нови парадигми. В това десетилетие вие изведнъж се отдалечихте от стойностите на предишните поколения. Шестдесетте бяха изпълнени със събития: като например движението за мир и движението за изразяване на тялото, което призоваваше да не се притесняваме от тялото си и да приемаме и споделяме сексуалността с ясно съзнание – без дрехи, а не както предишното поколение, при което частите от тялото бяха скрити между пластове дрехи. Бе зародено едно съзнание и се пробуди идеята за мир и свобода. Това беше детската градина.

Деветдесетте са времето, когато движението за духовността трябва да дойде на планетата – не само в малките ви джобчета, а из цялата планета. Сега планетата се пробужда навсякъде. Ние обикаляме света и можем да ви кажем, че имате съмишленици във всяко кътче на планетата. Отборът на светлината, в който играете се е погрижил всички позиции да бъдат покрити и навсякъде вече има служители на светлината. Вие набирате сила.

Движението към духовност е движение срещу материализма. През последните години много хора навлязоха дълбоко в телата си, възродиха ги, тренираха ги и ги направиха по-красиви. Това беше просто подготовка, за да можете да тръгнете към Духа. Сферата на Духа е много вълнуващо място. Там нещата са по-гъвкави: може да се пътува, очакват ви големи приключения и освен това няма никакви ограничения.

Физическата действителност е причина за толкова много ваши разочарования, защото сте се хванали на историите за нейните граници – лапнали сте въдицата чак до макарата. Хванали сте се, защото сте се съгласили да го направите. Това е било част от вашия план, за да можете да разберете тези, които нямат представа за светлината и които са вярвали в ограниченията по време на цялото си съществуване. Вие ще промените електромагнитните измерения на планетата – ще смените кабелите, така да се каже, за да могат всички други същества да се включат отново в системата. Можете да направите това, само ако разбирате как се чувстват те.

Ако бяхте дошли тук с отворена памет – или нямаше да искате да останете, или нямаше сега да разбирате другите. Така че сте били потопени в едно общество без светлина и сте забравили за своята светлина (или сте си я спомняли смътно, докато сте израствали), за да можете да разберете как се чувстват хората на този свят. Сега е моментът да намерите мястото на това общество в многоизмерния свят на светлината и Духа, на който сте представители, за да може стойностите и обликът на тази планета да започнат коренно да се променят.

Еретиците са хора изпреварили своето време. Еретичните идеи, които се появяват на планетата винаги се оказват по-късно блестящи. Така че бъдете смели. Не трябва да забравяте, че от нефизическата сфера ви съдействат активно и че макар всеки от вас има собствена програма и план на развитие, вие сте част от глобалната програма и глобалното съзнание. Вие задействате тази глобална програма и пробуждате другите.

Вие се пробуждате на вълни и всеки от вас постепенно се научава да носи информация и да я разпространява. Ако всички се пробудят едновременно, ще настъпи хаос. Пробуждането трябва да настъпи, когато сте готови да го приемете, защото ако натоварите един елемент с прекалено много светлина, която той не може да поеме той ще изгърми. Ако електрическото напрежение не се регулира тялото може да бъде унищожено. Ще видите това. Ще видите как по Земята ще се разпространи едно заболяване, свързано с нервната система и паметта защото хората няма да могат да поемат енергията. Те ще се страхуват от нея. Може да открият една многоизмерна част от себе си и да помислят, че са луди. След което единствената им грижа ще бъде съпругът, съпругата или децата им да не разберат за тяхната лудост. Тази енергия ще довежда хората до безумие защото те няма да я разбират.

Ние можем да ви кажем достатъчно ясно, че нервната система е ключът, с който ще отворите древните си очи, ще прогледнете и ще си спомните кои сте, откъде сте дошли и къде отивате. Нервната система трябва да бъде в състояние да поеме електрическото напрежение в тялото, да разпредели високата енергия и да намери място в тялото, след което да остави тялото да се развива и захранва от тази висока енергия, която е съзнание. Именно така стават нещата.

Това е все едно да вземете едно новородено бебе и до го храните с вещества, които ще го накарат да израсне до тридесетгодишна възраст в рамките на една година. Подобно нещо ще се случи и на вас в следващите двадесет години. Това новородено дете ще стане на тридесет за една година. Помислете си какво ще трябва да направи това дете и какво ще трябва да усвои неговото тяло, за да израсне така. Помислете си за органите, за физиологичните процеси и за хормоните.

Тъй като вие сте отдадени носители на светлината в аурата ви има малък отвор. Той е направен от стълба от светлина, за да могат да дойдат настойници, изпълняващи ролята на портиери, допускащи само количеството енергия, което можете да поемете. Дори интелектът, разумът и егото ви да казват: „Още, още, още“ – портиерите знаят, че тъй като сте носител на светлината и сте отдали себе си на определена задача не можете да се загубите. Освен ако сами не пожелаете своето унищожение и не преминете от така наречената висша воля към собствената си воля.

Нервната система, която е магистрала вътре в тялото, може да работи със скорост не по-висока от тази, с която обработвате данните, които я заливат и навлизат в клетките. Много от вас все още разчистват ниши в части от себе си, които са били изпълнени с мрак. Тези ниши може да са от този живот, произходът им може да е в детството или при някои от вас може да са се образували в предишни прераждания. Много от вас са тръгнали по този път преди 25 или 30 години, докато други току-що са го поели. Не на всички ще отнеме едно и също време. Тези, които са на път от тридесет години са пътеводители. Вие установявате вибрационната честота, която новоприсъединилите се ще усетят. Вие, които сте нови няма нужда да търсите новата честота и да я откривате – всичко вече е установено и навлиза в тялото ви.

Всички вие имате нужда един от друг. Задължително е да работите в хармония. Ако не работите в хармония ще повтаряте непрекъснато Атлантида и всички останали разрушения. Необходима е хармония.

Идва времето, когато много от вас ще започнат да работят с Духа, за да се разпространи честотата и да се помогне на другите да разберат какво става. Вълните на пробуждане ще продължат и Духът ще стане начин на съществуване на тази планета. Такъв е замисълът за тази планета и творческите космически лъчи на Първосъздателя заливат покрайнините на вашата галактическа система като най-напред идват тук. Ето защо тук стана голямо натрупване на енергии. Тези енергии искат да участват в промените тук, за да бъдат подготвени, когато тези промени стигнат до тяхната област на галактическо и универсално съществуване.

Текат огромни промени, но какво ще направите вие, разбира се, зависи изцяло от вас. Казахме ви вече, че вашият свят ще се раздели на два свята и тези, които тръгнат със светлината, ще се озоват в света на светлината. Това разделение вече започва. Тези същности, които искат да работят с по-висшите вибрационни полета, представляващи светлината и тези, които искат да работят с по-ниските вибрационни полета, представляващи страха, мрака, хаоса, контрола и объркването започват да гравитират към съответната страна.

Тези, които работят с по-ниските вибрационни полета ще твърдят, че вие сте вещици или слуги на Сатаната, защото сте представители на нещо, което те не разбират. Вие сте представители на промените и трябва да помните, че повечето хора се страхуват до смърт от промените. Един от любопитните моменти в човешкото съзнание е, че то е влюбено в стабилността. Хванали сте се за идеята, че стабилността е нещо, което е желателно да се постигне. Така че вие се стремите към стабилност; мислите се, че яко нямате стабилност и сигурност, тогава кои сте вие? Може да престанете да съществувате, да бъдете изтрити от лицето на Земята.

Говорим за много от хората, които познавате – дори членове на вашето семейство. Ще трябва да развиете огромно търпение и съчувствие към тези, които усещат тази енергия и не искат да се отзоват на нея по начин, който би им донесъл полза. Ще трябва да бъдете много толерантни, може би дори да толерирате тези, които се самоунищожават, за да могат да разберат стойността на живота.

Don`t copy text!