Из „Нашето вселенско пътуване“ Джордж Кавасилас

Някои хора чувстват , че се свързват и общуват с Бог , без да осъзнават , че всъщност разглеждат нисшата парадигма на Вселената през лещата на груповото космическо съзнание на това божествено същество . Тъй че макар и любовта и познанието , достигнати от хората чрез този процес , да са невероятни от гледна точка на сегашното ни положение , за съжаление те също са в рамките на реалностите и световете на боговете и техните архонти . Хората са склонни да забравят до каква степен сме били лишени от каквато и да е истинска любов и познание . Асимилирали сме се в реалностите , създадени от боговете и техните архонти , в много по-голяма степен , отколкото повечето от нас са склонни да признаят.
Това създава различен път от този , който показвам аз . Пътят чрез епифизата ще ви отведе до космическа умствена матрица , която принадлежи към четвъртото измерение . Хората са склонни да забравят , че епифизата се намира в мозъка и следователно е връзка към мисловна конструкция . Независимо дали е със земен или космически произход , тя пак е мисловна конструкция . Знанието и мъдростта , които аз споделям се отнасят до пътя на сърцето , който се намира отвъд чакровото тяло .
Ако се вгледаме в историческите документи , виждаме , че в много култури през вековете епифизата се почитала като седалище на душата . По никакъв начин не мога да се съглася с това виждане , тъй като чувствам и зная! , че седалището на душата ми се намира в сърцето , а не в главата .
Много хора смятат , че епифизата е нефункционална жлеза , но не е така. Тя вече работи и декодира . Действа не само на физическо , но и на матрично ниво . Дори сега тя влияе на умовете ни , без хората да осъзнават това . Тя не само декодира сигналите на нервната ви система и ги изпраща в ендокринната система , но и декодира един по-нисък спектър от честоти , свързани с Лунната матрица . Когато човек стимулира епифизата чрез така наречената „активация на епифизата“ , състояща се от серия ритуали и упражнения , той не постига нищо повече от това да се прекалибрира към честотите на космическата умствена матрица от четвъртото измерение . Тъй като хората съзнателно искат този биологичен декодер да улавя този по-широк спектър от енергийни честоти , имплантът буквално започва да се уголемява физически . Зарежда се с повече енергия от новите честоти на космическата матрица , до които вече има достъп . Колкото повече се обвързва с тази космическа умствена матрица от четвъртото измерение , толкова повече се стимулира и активира епифизата .
Ще използвам една аналогия : представете си епифизата като превключвател на телевизионни програми . Ако човек разбира електричеството , ако наистина го разбере , започва да осъзнава , че то е живо съзнание и следователно живо същество . Електричеството съдържа в себе си невероятно количество информация и познание . Телата ни са носители на живи , съзнателни електрически сигнали . Умовете ни също работят като мрежа от живи , съзнателни електрически сигнали .
Електричеството е истинската живителна сила , която задвижва технологичното ни оборудване . Но телевизорът работи с повърхностен слой от програми , които идват с радиовълни . Настройката на Човечеството е същата , тъй като ние също работим с повърхностен слой от програми .
Енергията , която ни задвижва , е Духовното ни съзнание , което идва от Висшата ни същност и Духовната ни есенция и влиза през сърцето . Енергията , която задвижва телевизора , е електричеството – то влиза през захранването , което е сърцето на телевизора . Телевизорът има тунер , с чиято помощ получава и декодира сигнали за програмите, проектирани на екрана . Тунерът е създаден така , че да улавя невидими сигнали , които се носят навсякъде около нас . Ние имаме орган , който изпълнява същата функция – епифизата . Вече казахме , че епифизата декодира сигнали , като превръща сигналите на нервната система в химически сигнали на ендокринната система , но това е функцията й само на физическо ниво . А как функционира на енергийно ниво ?

АМИ АКО ЕПИФИЗАТА Е МНОГОИЗМЕРЕН ИМПЛАНТ ?

Този бог и неговите архонти са част от многоизмерен заговор за многоизмерна атака срещу нашето Човечество , така че е напълно логично да ни манипулират с многоизмерен имплант , като се има предвид кои сме ние и на какво сме способни .
От това на коя честота е настроен превключвателят на телевизора зависи коя програма ще бъде проектирана на екрана . Дадена честота ви настройва към определен канал и програма . Когато се избере друга честота , това дава достъп до друг канал/програма/реалност , която се проектира и изживява . Тези радиовълни са синтетично подобие на живото съзнание и електричеството . Те са създадени от хора , които искат да гледате техните програми . Тези програми се създават и сигналът им се предава от една централна точка към местните телевизионни кули . Превключвателят на телевизора улавя сигнала , идващ от тези кули , и го декодира . След това излъчената синтетична реалност се проектира на екрана , за да може да бъде изживяна . Живото съзнание на електричеството , в което се съдържа цялото знание и мъдрост , се подминава и дори напълно се пренебрегва . Синтетичната програма е това , което се превръща в общоприета реалност . Епифизата работи на същия принцип .
Централната точка , от която се предава сигналът, е съзнанието на този лицемерен бог и реалността , която е създал . Оттам той излъчва към нас от две местни „кули“ – Луната и Сатурн . Луната по принцип излъчва по-ниските и негативно заредени вибрационни програми на лъжливите парадигми от синтетична светлина . Сатурн пък излъчва по-високите и по-сложни положително заредени вибрационни програми на лъжливите парадигми от синтетична светлина . Епифизата улавя тези сигнали , декодира ги и предава програмата към нашето съзнание . От това към коя програма сме настроени зависи какво проектира съзнанието ни и каква реалност създаваме и изживяваме . Синтетичната реалност , която се излъчва от Лунната мисловна матрица , е програмата на бизнеса/науката/военната индустрия , докато Сатурновата матрица излъчва програмите на „Бог“ , религията и духовността . Органичното живо съзнание , което тече през сърцето ни и идва от нашия Дух , Висша същност и Духовна есенция , и в което се съдържа цялото знание и мъдрост , бива подминато , пренебрегнато и забравено . Синтетичната програма е това , което се е превърнало в общоприетата реалност .
Епифизата е мястото , откъдето идват много програми , пропагандиращи концепцията за „единството“ . Да, всички сме едно , когато говорим за обединение , хармония и синхроничност , но представите за единство , които се разпространяват чрез тези програми пропагандират идеята за колективно съзнание . Използвам израза „колективно съзнание“ в смисъл на това , което се наблюдава при рояк пчели или колония мравки . Това са програмите за единство , създадени от боговете и техните архонти .
Хората не съзнават , че Матрицата действа на различни нива . Тя е многоизмерна програма . Освен земната матрица има и галактическа и дори космическа матрица . Епифизата е настроена така , че да декодира матричните сигнали на реалностите , създадени от боговете и техните архонти . Тези серии от сигнали , които матрицата постоянно ни налага се потвърждават посредством петте сетива . Боговете и техните архонти не просто ни изпращат програми през епифизата , но и са създали тази физическа реалност , която придава достоверност на сигналите , които получаваме вътрешно през съзнанието си и асоциираните с него мисловни конструкции . Накъдето и да погледнем , ние изживяваме и получаваме постоянно потвърждение за тази синтетична реалност чрез програмите за контрол на медиите , образованието , медицината и политиката , културата и религията . Те са навсякъде , те ни заобикалят от всички страни . Енергийната матрица се потвърждава и подсилва във физическото измерение .
Вижте само колко различни мисловни програми текат в нашето общество днес . Вижте как постоянно се създават нови ; процесът се развива постоянно . Човечеството се разделя на групи и дори тези групи се разделят на по-малки групи , които от своя страна също се разделят на групички . Нашето съзнание се намира в този невероятен набор от програми . Всичко е толкова сложно , че е почти гениално . Като организъм , който никога не престава да расте . Това е организъм създаден от човешки умствени конструкции . Ключът към цялата тази система за контрол на съзнанието с всичките й различни програми е да разберете , че епифизата е декодерът . Тя е приемателят и превключвателят на матричните сигнали , навлизащи чрез чакровото тяло . Тя влияе на съзнанието ни по един порочно гениален начин . Представете си всички различни програми , които ни се предлагат от парадигмите на боговете и техните архонти . Гледайте на това разнообразие от програми като на нещо като телевизионен указател . Когато четете указателя си избирате програма в зависимост от това какво съвпада с вашите интереси и каква реалност желаете да изживеете .

 

 

Don`t copy text!