Сексуалната енергия е мощно захранване. Тя може да се акумулира, трансформира и пренасочва към нещо много по-фино. Колкото и невероятно да звучи, тя може да пречисти сърцето и да го превърне в кристал, да проясни ума и да го превърне в слънце, да разшири душата и тя да стане като вселена, да даде мощ на духа, който да се слее с Бог! Да събуди Божественото в теб!

 

Използвай женската си интуиция. Вече знаеш, че е много важно с кого правиш секс – с човека, който взема от твоята енергия егоистично и след това се чувстваш изтощен или с този, който ти дава от своята енергия и те издига духовно, за да изпиташ екстаза на Божествената любов.

 

Неслучайно има традиция да се встъпва в брак с девствено момиче, защото енергията му е чиста. Сигурно си чувала и мисълта, че до всеки велик мъж стои велика жена. Не може да се постигне идеалната любов, ако двама влюбени са с различна енергия. По време на любовния акт енергиите като потоци жива светлина обгръщат влюбените и се издигат нагоре, трансформирайки сексуалната енергия в духовна. Затова се наричат души пламъци – защото активират кундалини, която като огнена змия се изкачва нагоре, излиза през коронната чакра и ясновидците виждат това явление като пламък над главите на влюбените. Отваря се порталът към Божествената същност на човека и той се променя. Тези души пламъци не могат вече да изпитват омраза, завист и други нисши чувства.

 

Сексът с точния човек е ключът към просветлението, а не разюздания и покварен секс с цел задоволяване на животинския нагон. Когато не си с точния човек, по-добре да не влизаш в интимност.

Из „Пчелата“ Оура Лов

Още по темата „Носим ли ДНК от бивши любовници?“

Don`t copy text!