„Съжалявам,моля те прости ми,
Благодаря ти,обичам те “ !

Това е мощна хавайска техника за пречистване,която активира енергията на прошката !

Чрез нея можете да повлияете върху всичко,връзка с човек,която отдавна ви притеснява !

Болестно състояние ! Възможно е това да бъдат и различни взаимоотношения с близки,приятели,колеги !

Няма значение дали човека е жив или починал,защото на енергийно ниво всички сме свързани !

Четирите фрази : „Съжалявам, моля те прости ми, Благодаря ти, Обичам те „- могат да повлияят положително върху всичко,дори и без да имате представа какво се случва ! Те могат да се прилагат винаги и навсякъде където и да сте и сто процентово помагат !
Сега,понеже ви обичам много,ще споделя техника хоопонопоно за напреднали :

1. Седнете удобно със затворени очи,извикайте човека или ситуацията на мисловния си екран,ако чувствата ви към този човек са добри той трябва да е срещу вас на около метър разстояние,и на 3-4 метра,ако взаимоотношенията са били или са много обтегнати ! Сега се подготвите за диалог с човека или ситуацията,който ще изчисти и изясни взаимоотношенията ви !

2. Сега започнете да правите упражнението -микро космическа орбита !
Докато визуализирате как енергията се движи нагоре по гръбначния ви стълб за да стигне до епифизата(третото око), вдишвайте бавно и дълбоко и кажете на ум или на глас : „Съжалявам, моля те прости ми „!

След това докато издишвате и енергията се движи надолу по предната част на тялото ви,кажете на ум или на глас : „Благодаря ти, Обичам те “ !

Прозрете, че няма никакво значение дали сте били прави или сте грешили при всички проблеми, които сте имали във взаимоотношенията си с дадения човек или ситуация ! Наистина това няма никакво значение,защото тук и сега вие връщате на този човек или ситуация неговата енергия и същевременно докато изчиствате взаимоотношенията, получавате в замяна своята пречистена енергия !

Запомнете, че трябва да вдишвате докато енергията се движи нагоре по гръбначния ви стълб и казвате : „Съжалявам,моля те прости ми „!
Издишвате докато енергията слиза надолу по предната част на тялото ви и казвате :“ Благодаря ти,обичам те “ !

И отново ! И отново ! И отново ! И отново !

И знайте милички, че ако усетите емоциите ви да напират, докато правите упражнението, това би било чудесно !

Това е признак, че ги почиствате емоциите и спомените от стари болки и блокажи и изцелявате взаимоотношенията си и тези токсични енергии с помощта на Бог, който ги преобразува в чиста светлина !

Чрез Хаваяна