„Съжалявам,

Моля те прости ми,

Благодаря ти,

Обичам те “ !

Това е мощна хавайска техника за пречистване, която активира енергията на прошката !

Чрез нея можете да повлияете върху всичко, връзка с човек, която отдавна ви притеснява !

Болестно състояние ! Възможно е това да бъдат и различни взаимоотношения с близки, приятели, колеги !

Няма значение дали човека е жив или починал защото на енергийно ниво всички сме свързани !

Четирите фрази : „Съжалявам, моля те прости ми, Благодаря ти, Обичам те „- могат да повлияят положително върху всичко,дори и без да имате представа какво се случва ! Те могат да се прилагат винаги и навсякъде където и да сте и сто процентово помагат !
Ще споделя техника хоопонопоно за напреднали :

1. Седнете удобно със затворени очи,извикайте човека или ситуацията на мисловния си екран, ако чувствата ви към този човек са добри той трябва да е срещу вас на около метър разстояние,и на 3-4 метра,ако взаимоотношенията са били или са много обтегнати ! Сега се подготвите за диалог с човека или ситуацията, който ще изчисти и изясни взаимоотношенията ви !

2. Сега започнете да правите упражнението – микро космическа орбита !
Докато визуализирате как енергията се движи нагоре по гръбначния ви стълб за да стигне до епифизата(третото око), вдишвайте бавно и дълбоко и кажете на ум или на глас : „Съжалявам, моля те прости ми „!

След това докато издишвате и енергията се движи надолу по предната част на тялото ви,кажете на ум или на глас : „Благодаря ти, Обичам те “ !

Прозрете, че няма никакво значение дали сте били прави или сте грешили при всички проблеми, които сте имали във взаимоотношенията си с дадения човек или ситуация ! Наистина това няма никакво значение защото тук и сега вие връщате на този човек или ситуация НЕГОВАТА енергия и същевременно докато изчиствате взаимоотношенията, получавате в замяна СВОЯТА пречистена енергия !

Запомнете, че трябва да вдишвате докато енергията се движи нагоре по гръбначния ви стълб и казвате : „Съжалявам,моля те прости ми „!
Издишвате докато енергията слиза надолу по предната част на тялото ви и казвате :“ Благодаря ти,обичам те “ !

И отново ! И отново ! И отново !

И знайте, че ако усетите емоциите ви да напират, докато правите упражнението, това би било чудесно ! Това е признак, че ги почиствате емоциите и спомените от стари болки и блокажи и изцелявате взаимоотношенията си и тези токсични енергии с помощта на Бог, който ги преобразува в чиста светлина !

Хо’опонопоно е начин на живот, на мислене, което се стреми към ежедневна хармония. Това е техника разрешаваща проблемите.

Хо’опонопоно НЕ се използва за да „чуете“ гласовете на по-висшите духове. Те обикновено имат своя собствена програма „къде да ходят “ и „какво да правят“.

Хо’опонопоно НЕ е „вълшебна пръчица“ и никога не ограничава свободата на избор на индивида.

Автентичното Хо’опонопоно произлиза от местната хавайска традиция и е приспособено към съвременния живот от Моррна Симеона. Крайната версия, предоставена ни от Моррна, не се е появила изведнъж, а е претърпяла известни промени. Единствено ПОСЛЕДНАТА версия от 1991г. е окончателната и е описана подробно в книгата „Коронацията на съзнанието“.

Чрез  Хаваяна/ Havaıana

Don`t copy text!