Това е числото, което показва най-вероятния начин, по който другите ви виждат. Това е вашето лице пред света, вашата „визитка“ пред обществото. То не отразява духовната ви същност, а вашия външен облик и маниера ви на поведение. Това е от една страна начина, по който вие се представяте пред другите, а от друга това как ви приемат останалите.

Числото – визитка се намира като се съберат числовите стойности СЪГЛАСНИТЕ БУКВИ от пълното ви рождено име или по документи в момента. Числото, което получите редуцирайте до едноцифрено. Можете да изчислите Числото – визитка за цялото си име, за галеното си име или кратко име/псевдоним, с което другите се обръщат към вас. Различните значения ще ви насочат, как ви възприемат останалите и какво отношение имат към вас, според това как се обръщат към вас. Ще разберете и вие какво послание отправяте, когато се представяте с едно или друго име. За изчисленията използвайте таблицата:

КИРИЛИЦА Българскa

1 2 3 4 5 6 7 8 9
А Б В Г Д Е Ж З И
Й К Л М Н О П Р С
Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ
Ь Ю Я

 

ЧИСЛО  1 – Хората ви възприемат като човек със силен характер, смел, надежден, самоуверен, на когото може да се разчита. Намират ви за стилен човек, обичащ марковите дрехи, ярките цветове и добре скроените дизайнерски дрехи. Понякога изглеждате агресивен и доминиращ в социалните си контакти.
ЧИСЛО 2 – Хората ви определят като сдържан и свенлив, склонен към сътрудничество, тих, миролюбив и дипломатичен. Изглежда, че се чувствате неудобно, ако попаднете в центъра на вниманието, но ви намират за чудесен слушател. Мислят, че предпочитате класическия стил на обличане, който не привлича внимание. Чист и спретнат изглеждате. Вярват, че не обичате да спорите и да вземате страна в конфликти или пререкания.
ЧИСЛО 3 – Изглеждате като дружелюбен шегаджия. Магнетична личност сте за хората около вас. Имат ви за душата на компанията. Мислят, че обичате да приказвате и че обикновено разказвате нещо интересно, а ако няма какво – клюкарствате. Намират ви за забавен и очарователен веселяк с привлекателен външен вид. Приемат ви като оптимист, с чудесно чувство за хумор и дар слово.
ЧИСЛО 4 – Изглеждате умерен, солиден, честен и консервативен в повечето неща. Мислят, че сте пестелив, усърден и трудолюбив, надежден и отговорен. Вдъхвате доверие. Прави впечатление, че предпочитате удобни обувки и практични дрехи. За хората около вас изглеждате строг и скован.
ЧИСЛО  5 – Възприемат ви като блестящ и остроумен, обичащ промените и разнообразието човек. Оценяват облеклото ви като модерно, винаги в крак с новите модни тенденции. Прави им впечатление, че бликате от енергия, постоянното бързате и винаги сте в движение. Възприемат ви като магнетична личност с младежко излъчване и сексуална привлекателност, който е отдаден напълно на мига, чувствен, наслаждаващ се с всичките си сетива. Убедени са, че сте ненадминат организатор, който обича да говори и постоянно сменя работата и партньорите си.
ЧИСЛО 6 – Вас ви приемат като прекрасен домакин или домакиня, домошар, с майчински или бащински поглед върху ситуациите. Мислят, че сте склонните да закриляте, че на вас може се разчита и че поемате повече отговорности, отколкото е необходимо. Доверяват ви се като на учител, вслушват се в съветите ви, имат ви доверие.
ЧИСЛО 7 – Възприемат ви като философи или учени, които винаги са в търсене на истината. Общителни хора, които обичат да дискутират на значими, интелектуални теми, но могат и просто така да си поприказват с някого, когото харесват. Обичате да прекарвате време с книгите си. Привличате със своята тайнственост, отстрани изглеждате дистанцирани и студени, но с близките си се преобразявате. В облеклото предпочитате прости, акуратни дрехи.
ЧИСЛО 8 – Другите са убедени, че се обличате за успех – със скъпи костюми и аксесоари. Изглеждате като човек с влияние и власт. Излъчвате сила и личи, че сте амбициозен. Изглеждате уверен, пробивен, компетентен, ориентиран към бизнеса човек, който знае, как да организира и управлява. Вдъхвате доверие. Очаровате с интелигентност, мъдрост и уравновесеност.
ЧИСЛО 9 – Изглеждате сърдечен, жизнерадостен, любезен, грижовен, щедър и понякога лековерен. Възприемат ви като емоционален и интуитивен, толерантен и състрадателен. Оценяват ви като отзивчив, справедлив и много мъдър в житейските ситуации човек. Обичат ви и ви уважават. Не очакват от вас да взимате бързи решения, защото мислят, че това ви се удава трудно. Другите не одобряват тъмните цветове в облеклото ви.
По материали от интернет
Може да ви е интересно и „Годините, които навършваме като едноцифрени и двуцифрени числа“: ТУК
Don`t copy text!