Макрокосмическата обстановка и цифрово вибрационното въздействие, което усещаме нерядко може да ни се стори страховито. Има три универсални опорни точки, които вярвам, че ще са полезни на всеки, независимо как нещата се вписват в индивидуалната му натална карта, било тя нумерологична или астрологична.

1. Във всичко има смисъл и този смисъл е скрит във всяко преживяване в плътността, във всеки ментално-емоционален вихър, във всяко преместване на полярното махало от минус безкрайност към плюс безкрайност и обратното. Търсете смисъла, той единствен има значение за еволюцията ни, в него са скрити перлите на радостта, реализацията, удовлетворението, мира.Той е Любовта. За да видим смисъла обаче, езерото трябва да бъде спокойно, чисто, прозрачно. Само тогава ни се разкрива истината за самите нас и за пътя, по който вървим. Търсете смисъла без съпротива. Бъдете чаша, в която се излива божествената мъдрост и ви направлява в съзвучие с плана на вашата душа.

2. Свързаността между всички и всичко е съвсем реална и всеки един от нас носи отговорност за баланса в пъзела на битието. Никога не забравяйте, че дори и този, който иска да ви стори зло не е враг, а учител, който се явява като коректор на отклонението от траекторията на собственото ви житейско уравнение. Всеки човек, когото срещаме носи в себе си своите рани, своите битки, своите победи и те за него са значими. Никой не би вредил ако чашата му бе препълнена с радост, щастие и любов и единственият отговор, който можем да дадем в подобни ситуации е Любов и Съчувствие. Това не означава, че ви съветвам да не пазите границите си, а да ги пазите не със силата на страха, войната и разделението, а със силата на Любовта и смирението. Двата полюса, които посочих току-що са едно и също нещо, изразено в различна октава.

3. Приемането на божията воля спрямо нашата душа се е случило още преди въплъщението ни. Във физическо тяло ние не бива да се опитваме да го променяме. Това е възможно и позволено, но за много малко души. Опитите за това биха отнели от енергийният ни лимит, който ни е даден за целият ни житейски път. Перефразирам:

„Нещо, което не ни е дадено не можем да го постигнем въпреки своята сила, а това което е предопределено при нас ще дойде, въпреки слабостта ни” – не знам името на автора на този цитат, но синтезът му е безупречен.

 
Милка Кьосева  

Нумерологията може да ви подкрепи чрез Анализ на дата на раждане или Годишни потенциали за текущата година: ТУК

Don`t copy text!