Тестът за характера на жената е отлична възможност да разберете по-добре себе си. С негова помощ ще разкриете скрити качества и ще се научите да разбирате себе си по-добре.

По този начин можете да тествате и някой друг – просто обърнете внимание какви пръстени предпочита да носи една жена(примерно вашата) и ще научите още нещо за нея.

 

Погледнете предоставеното изображение/снимка. Върху него има нарисувани шест пръстена с различни цветове и форми. Изберете този, който ви харесва най-много. Най-вероятно вече носите такива пръстени или искате да купите такъв за себе си.

Ако предпочитате няколко модела, тогава техните описания са валидни за вас еднакво. Направете теста сега и разберете какво казват вашите избори като дешифрирате отговорите в тази задача.

 

РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ТЕСТА :

 

1. Това е изборът на една горда и шикозна дама.Има високо самочувствие и е популярна сред мъжете.Такива жени са свикнали да получават всичко, което искат и не обичат да се ограничават.

 

2. Избор на мечтателна и романтична персона.Тя е невероятно женствена, гъвкава и романтична.Тя цени грижата и разбирането в партньора си.Свикнала е да получава много внимание и обича скъпите подаръци.

 

3. Жени без специални искания харесват този стил.Те са практични, икономични и твърде разумни.Такива момичета са отлични домакини и грижовни майки.

 

4. Този избор показва силен характер и волеви качества.Такава жена е свикнала да е водач и лидер не само в работата, но и в семейния живот.Тя винаги ясно знае какво иска и упорито върви към целта си.

 

5. Това е изборът на позитивно и хармонично момиче.Тя е невероятно женствена, има богат вътрешен свят и неизчерпаемо търпение.

 

6. Избор на мъдра дама с богат житейски опит.Тя върви уверено през живота и постига целите си.Тя има много добре развита интуиция и прекрасно чувство за хумор.

 

Може да прочетете и Холистични бижута – музика за сетивата в трилогия

Още Тестове – забавни, образователни и нумерологични: ТУК

Don`t copy text!