Водата в обредността и дори в магьосничеството има много важно място. Много познавачи твърдят, че чистенето с вода е твърде меко и следователно незначително, по-лесно е да се чисти с огън и въпросът е …приключен. Но то не е свъсем точно така.  Всички елементи имат собствена сила и обхват, всички са равни.

 

 

Всичко на този свят се състои от вода. Водата има уникалната способност да записва всяка информация върху себе си и да я съхранява – докато е необходимо. Но всичко това е от сферата на науката, а науката, както знаете е родена от алхимията и магията, носеща логически корен в себе си. Магията е началото на всички начала. Така че нека поговорим за магическия компонент на водата.

 

 

Водата е много послушен елемент и не изисква много работа за да се настроите към него. Освен това работата с вода ви позволява да изразходвате по-малко енергия за ритуали. Освен това нейното междинно положение в духовните слоеве(небе-земя) й дава право да приеме всеки фронт на работа. Както светлото начало, така и тъмното.

 

 

Сега нека поговорим в какви случаи се използва. Водата, поради своята мекота се използва при урочасване на деца, при твърде болни хора, както и семейни проклятия – всички те могат да се премахват с вода. Защото водата е част от кръвта. Освен това, след чистене с вода възстановяването на човешкото енергийно поле става незабавно, но в това е уловката. Тъй като водата вече е внедрила дълбоко своя код в човешката програма, а самият човек успява да го усвои и да се адаптира към него.

 

 

Водата изисква чистота и подобно на попивател, поглъща всичко – затова водата за церемониите се поставя на места, където няма хора – за да не я „развалят” с думи, емоции и енергия.

Водите се класифицират като „Глухи” и „Чувствителни”. Какъв е принципът, който се има предвид?

 

Глуха(мълчана) вода е водата, която няма пряк, чест контакт с човек и с неговия емоционален фон. Такава вода може да се нарече кладенчева(от кладенец) – кладенецът е толкова дълбок, че енергията „дреме” в земния пласт. Следователно такава вода е чиста, като бял лист хартия и можете да напишете всичко, което искате.

 

Чувствителните води са тези, за които са наситени с доста информация – те обикновено бълбукат(изворче, аязмо) или отразяват всичко, което се случва около тях(езера). Оттук и начинът, по който се използват. Първият – изворчетата като правило се намират на свети места и следователно вече имат силно положително натоварване върху себе си и водата не може да се използва за наричане, а само за лечение. Езерната вода е огледална – т.е. тя отразява енергията около себе си. Речната вода заема последното място в тази класация. Тя е подходяща само за обреди за пречистване вътре в самата река – когато водата се използва за къпане, обливане. Сега разбирате, че колкото по-малко информация има водата, толкова по-лесно ще стане наричането.

 

 

Но има и такава вода, която вече сама по себе си носи вложената информация и работи автономно, без указание за действие от ваша страна. Това е църковна, светена вода. Вода „намолена” на големи църковни празници. Специално място заема водата от Богоявление. Ако такава вода се вземе от извор и после се освети в храм с църковно песнопение и литургия, то нейната лечебна сила е неописуема. Водата получава магическа сила от контакт с религиозни предмети – икони, кръстове, църковни камбани, свещи, осветени растения(китки), плодове – използва се за здраве и дълголетие, лекува от болести.

 

Понеже прилагам за консервативно лечение(а понякога и спешно!) подобен метод със наричане/зареждане на вода – в стила на вербална хомеопатия, но и с поредици от числа (по Григорий Грабовой) предлагам ви още една възможност – силата на числата в комбинация със силата на водата. На Пълнолуние зареждам кана с вода и планински кристал вътре. Ако енергията на Слънцето ви резонира повече същото може да се направи в ясен слънчев ден докато грее най-силно. След това, до следващото Пълнолуние (или докато свърши) я използвам ако е необходимо изцеляване, като използвам и числови поредици написани на лист под чаша със същата вода(престояват примерно нощта докато дома и обитателите му са тихи). На листа е нарисувана своеобразна чаша, в която е написано следното:

 

= Изцеление на… (името)

= Съответния код или комбинация от 2 или 3 кода

= Датата на раждане

= Личната вибрация(изчислява се като сумират числата от датата на раждане и се редуцират до единично число от 1 до 9)

= Датата на започване на изцелението

= Вибрацията на деня на започване на изцелението

Както е видно аз съм избрала да започна на 9.8.2021г. когато вибрацията на деня е 4 – това число е символ на лечението и здравето. Препоръчително е да използвате кодовете 9 дни – символиката на 9-ката е освобождаване от нещо, което ми пречи. Върху всичко написано в чашата се вижда символа на безкрайността или полегнала 8-ца – тя символизира осъзнатата мъдрост и материализацията. Желая ви вяра и осъзнтост!

 

Повече за Лечение с числови поредици в линка ТУК

 

Един красив стих за водата предлагам на вашето внимание.

Наричана вода

автор: Дария Спасова

 

Водата чува. И поема

И оживява… тъй магично.

И танцува запленено

от наричане обично.

Силни думи в страст редени.

Силна мисъл ги подклажда.

Силна обич е дарена

и се във водата ражда.

Пред олтара на душата

прошката да ѝ поискат

и от сърчице излято,

да наричат туй що мислят.

Чува думи съкровени,

чува съкровени мисли,

чува всяко откровение,

помни го и го пречиства.

Щастие, успех и радост,

споделеност и любов,

за душата да е сладост,

към извечното добро…

Верни думи… измечтани…

със водата се завихрят,

в сите капчици събрани

се поглъщат и притихват…

Искрени и вдъхновени,

ведри, светли, непресторени,

за промяна път поемат…

Реченото ми, да е сторено!

Don`t copy text!