Вадим Зеланд  е руски писател и квантов физик, автор на Метод за управление на реалността. Или така наречения „Транссърфинг на реалността” , който представя в поредица от шест свои книги. Според съвременния руски автор, теорията за транссърфинга e базирана върху на концепцията за четирите измерения и мултивселената.

 

Какъв е този ритуал с чаша вода?

 

Вадим Зеланд съветва да се използва изворна вода, тъй като, по думите му  чешмяната, преварената и бутилираната са попили доста отрицателна енергия.

 

И все пак, ако няма откъде да налеете чиста планинска вода или изворна може да ползвате всякаква, но преди това я замразете дълбоко във фризера, след което я оставете да се втечни отново. По този начин ще изчистите негативната енергия. Инфо за „Силата на водата в обредността”

 

Вземете чист лист и напълнете чашата с вода. На хартията ще записвате желанието си, защото човешкият ум лесно се концентрира само върху едно нещо.

 

Пожелаете ли си нещо, което не е Ваше(за вас), няма да го получите, а дори и да се случи – ще е с много усилия. Лесно е да разберете, че целта е именно Ваша – щом докато мислите за нея имате усещането, че разумът Ви е ощастливен, а душата Ви ликува, не изпитвате нито съмнения, нито страх – щастливи сте, когато си представите момента на сбъдването ѝ. Помнете, че да притежавате купища пари не е мечта, а единствено инструмент, с който може да постигнете желаното.

 

Препоръчително е да „преработите”(подобрите) своята енергетика, преди да започнете ритуала с чашата вода, особено ако сте унили, с ниско ниво на кондиция – физическа и психическа. Нужна Ви е силна енергия, за да може да заредите положително течността в чашата. Помнете, че единствено с ръцете си може да влияете на водата.

 

Как да изпълните ритуала?

Описвате в рамките на кратко изречение, в утвърдителна форма, желанието си и поставяте пълната чаша вода върху него. Не пишете: “Искам много пари” – няма смисъл. По-скоро си представете това, което искате да сбъднете, ако наистина имате много пари – т.е. мисъл-формата е водеща тук. Вашата енергия е концентрирана в краищата на пръстите, където има важни нервни окончания. След това разтъркайте дланите си сякаш искате да ги затоплите за да създадете енергийно кълбо, а после поставете дланите си над чашата. Потвърдете мислено и се опитайте да визуализирате желанието си. Прокарвайте около чашата дланите си и не спирайте да си представяте исканото от Вас. След това изпийте водата от чашата и легнете да спите. Ритуалът се прави вечер преди лягане, тъй като в този период мозъкът на всеки човек е отпуснат, а съзнанието ни не е обременено със странични мисли.

 

Не горете и НЕ изхвърляйте листа хартия защото той е зареден положително! Напишете датата и го приберете. После може да проверите след колко време се е сбъднало желанието.

 

Важно е да помните, че в мисъл-формата не  употребявате по никакъв повод частицата “НЕ напротив, мисъл-формата трябва да бъде положителна. Според Вадим Зеланд, огледалният свят отвъд не харесва частицата „НЕ“ и отрицанието като цяло. Ето защо винаги по-рационално е да се настройвате положително преди ритуала, твърди още руският мистик. Как става настройването – за всеки е индивидуално. Може да направите медитация, да слушате любима музика, стихове или ако това ви зарежда – физически упражнения. Пожелаваме ви успех!

Не се разочаровайте ако нещо не се сбъдне, не знаете вследствие на него какво може да се получи. Нещо, което съвсем не е за вас! Затова запазете спокойствие, не тропайте с крак, не обявявайте драматично, че нищо до този момент не ви се е сбъднало от желанията. Защото може да се окаже, че още не сте готови. Или самите вие не сте достатъчно убедени, че искате точно това. Може да сте повлияни от странични преценки и фактори, и на практика това да не ви трябва!

Още от Вадим Зеланд: ТУК

Може да ви е интересно също  Защо не се сбъдват желанията?

 

Don`t copy text!