Не бързайте да се разочаровате, когато не се сбъдват желанията. Това се получава най-често когато:
= Нямате търпение да се реализира желанието ви, много бързате, проявявате недоверие, сарказъм, осъдителност…
= Много често сменяте желанията си, като видите, че не се изпълняват за кратко време, веднага се задава ново желание.

Но представете си какво става: вие сте дали поръчката, те ви я приготвят във вселенската „кухня“, но вие вече крещите на сервитьора, че искате ново ястие, те започват да готвят и него, но на вас ви е писнало да чакате и искате трето…. те започват и него да приготвят, защото вашите поръчки са закон за Вселената, тя винаги ви чува. И така вашият канал за изпълнение на желанията се задръства окончателно и няма скоро да получите дори и един скромен „омлет“, да речем, от неговата кухня.

Живеем в материален свят, много често за реализирането на идеите и желанията е необходимо технологично време, за да могат да се проявят в реалността. Трябва търпение и непоколебима убеденост, че желанието ви ще се сбъдне.

Има и още една важна причина, за да не се сбъдват желанията: Вероятно вие още не сте готови за това, все още вашата карма не е съзряла, за да се сбъдне това ваше желание. Съществува безгрешен енергиен механизъм, чрез който умната Вселена разбира дали това желание е за вас или не.

Не се разочаровайте ако нещо не се сбъдне, не знаете вследствие на него какво може да се получи. Нещо, което съвсем не е за вас! Затова запазете спокойствие, не тропайте с крак, не обявявайте драматично, че нищо до този момент не ви се е сбъднало от желанията. Защото може да се окаже, че още не сте готови. Или самите вие не сте достатъчно убедени, че искате точно това. Може да сте повлияни от странични преценки и фактори, и на практика това да не ви трябва!

Забележете, че понякога получавате все пак нещо по желанието си, но то не е съвсем същото. Това се случва, когато: не сте били достатъчно концентрирани, не сте формулирали правилно желанието си, проявявали сте недоверие, съмнение, сарказъм, или желанието е било свързано с друг човек, опитвали сте се да му въздействате и внушавате нещо „дистанционно“, това е недопустимо при назоваването на желанията.

Когато получите някакъв вариант от вашето желание, но не е съвсем същият, както сте си го представяли, не бързайте да се отказвате, приемете го. Много често с течение на времето нещата се доразвиват и когато сте готови ще получите и самото желание. Видимо понякога и във вселенската кухня се очакват доставки за продуктите, забавя се приготвянето… Или вероятно, както се спомена по-горе, в дадения момент не сте изцяло готови точно за това блюдо и затова леко започват да ви подготвят за същинското ястие.

С този полушеговит анализ искам да ви насърча да използвате механизма на желанията, но правилно.
Най-важните съставляващи са:

= Много ясно, конкретно и без никакво съмнение в реализирането да се формулират желанията.
= Да са в положителна форма и да засягат само вас.
= Да имате търпение докато ви доставят желанието.

Автор: Михайлина Никлева-Мишел/astronews.eu

Може да ви е интересно Аскеза – начин за сбъдване на желания

Don`t copy text!