Кой сте вие ​​за вашия род? В края на краищата всеки човек се формира като индивид в семейството, фамилията, рода си. Как да разберем себе си или детето си? Чрез Личната мандала на Родовия корен на човека.

За да построим Лична мандала на Родовия корен, трябва да знаем името на вашия биологичен баща по време на вашето зачеване за да използваме коректно 3-те ви имена по акт за раждане. Нуждаем се също от вашата датата на раждане и нейния огледален образ.

Трябва да получите 14 или 16 цифри от вашата датата на раждане и нейния огледален образ  – в зависимост дали месеца е едноцифрено или двуцифрено число.

Пример: дата на раждане 12.3.1970  за Иван Георгиев Петров(3-те имена по акт за раждане) – неговата огледалната дата е следната:

12319700791321

След което трансформирайки азбуката в числови серии от 1 до 9 превеждаме буквите на пълното име в числа използвайки таблицата. Под всяко число от 14-те или 16-те цифри от датата на раждане и нейния огледален образ поставяме цифрите от трите ни имена. Ако редът свърши, преминете към втория ред.

Иван Георгиев Петров= 9315 46684963 761863

Започваме сумиране ПО КОЛОНИ за да получим 14 или 16-цифрен ред – в зависимост дали месеца е едноцифрено или двуцифрено число. Ако се получи двуцифрено число, редуцираме до число от 1 до 9. (1-ВА КОЛОНА Е 1+9+1=11=2 и т.н.)

Този 16-цифрен ред е в основата на изчислението. След това прилагаме сумиране на числата в реда по двойки

2 + 4 = 6,  4 + 1 = 5,  1 + 9=10=1, 9 + 4 = 13=4   и т.н.

и ги записваме на следващия ред където получаваме 15-цифрен ред, после след сумиране – 14-цифрен ред, после – 13-цифрен ред и така продължаваме сумирането на цифрите по двойки докато не стигнем до 1 единствено число. Това число получено в края на изчислението(в примера по-долу е 4) – е опорната точка в семейството, Коренът на мандалата на рода. От него можете да разберете какви задължения поставя пред човека неговия Род.

Ето как би изглеждала Личната мандала на човека от примера ни с 16-цифрения ред,който е в основата на изчислението:

 

Коренът на мандала има следните интерпретации изразени чрез числата от 0 до 9.

  1. ШАМАН – Рода иска да обърнете внимание на езотериката. Рода смята тази посока за най-обещаваща за вас. Не се препоръчва да избирате стандартни дейности. Трябва да избирате необикновени и независими решения тъй като изчиствате кармата на Семейството.
  2. МАГ – Рода ви поставя задачата да станете лидер, променяйки посоката на случващото се в Рода. Трябва да коригирате грешките в професионалната сфера и идеологията на Вашето семейство, фамилия.
  3. ЖРЕЦ – Рода иска да изберете грижата за близките си като основна задача. Следователно има голяма вероятност някой да се разболее. Този член на семейството ще разчита на вашата подкрепа. За вас е важно с примера си да учите потомството си на доброта и милосърдие.
  4. МИСИОНЕР – Вашата задача в Семейството е да давате мъдри, полезни, необходими съвети. Трябва да покажете със собствен пример каква е ролята на човека в партньорски взаимоотношения. Вие също трябва да предоставите помощ и подкрепа на талантите в Рода. Да им помогнете да реализират своя талант.
  5. ИЗОБРЕТАТЕЛ – Трябва да създадете удобни и комфортни условия за живот за всички членове на вашето семейство. Затова ви е позволено да имате бизнес, собственост, капитал само за да ги увеличавате и развивате в полза и на другите.
  6. ТЪРГОВЕЦ – Вашата задача е да се откроите на фона на семейството благодарение на творческия си потенциал. Следователно Рода очаква от вас слава, както и да стане известен чрез вашите творчески постижения извън региона на вашето раждане.
  7. МУЗА – Трябва да върнете традиционните ценности на взаимоотношенията като им обърнете специално внимание на взаимоотношенията в Рода. Трябва да внесете хармония, искреност, толерантност, грижа и пестеливост. Във вашето семейство не можете да се развеждате и да нарушавате семейните обвързаности.
  8. УЧЕН – Трябва да отворите нови източници на знания и просветление за да преподавате недостъпни до този момент знания на членовете на Семейството. В същото време е необходимо да се подобрят уменията и майсторството, които Рода притежава.
  9. МЪДРЕЦ – Трябва да просветите духовно Рода. Важно е да се предадат на членовете на Семейството Законите на Вселената, Съдбата и Кармата, както и законите на Семейството. Това може да стане чрез правилен начин на мислене и живот – т.е. трябва да излекувате духовно Рода.
  10. БОЕЦ – Вие сте защитника на семейството. Трябва да защитавате не само вашите близки, но и техните знания, опит и умения. Ще се наложи да пазите тайните на семейството – следователно вашето обкръжение има право да разчита на вашата защита, смелост, сила и вашето покровителство.

 

От тези числа от 0 до 9 можем да разберем какви задължения налага Рода на своя потомък и за да изпълним очакванията на Рода ни се дават определени черти на характера.

~ По материали от книгата „Въплътената душа” на Ирен и Джули По

Разбира се, можем и ние да я изготвим за вас с любов. Цената е както тази на Лична числова мандала.

Нумерологията може да ви предложи:
Мандала за благоприятност
и Лична числова мандала – рождена карта+име: ТУК

 

Don`t copy text!