Предлагани възможности и цени на услугите

}

Анализ на датата на раждане

Анализ на датата на раждане чрез закодираното в нумерологичната карта на конкретната личност. Той е насочен към характера, разбиране на индивидуалната психика, реакции, емоции, мястото ни в живота, еволюцията на съдбата на индивида. Прави се тълкуване число по число, взаимодействието между числата вътре в квадрата, тълкуване на липсващи числа в квадрата (ако има такива), тълкуване на формата, която се получава от натрупването на числа в квадрата (това е самата карта), рождени кодове спрямо датата на раждане, число път на живота, ниво на лична енергия според числото на път на живота и още разнообразна информация идваща от получените комбинации – точки, чертички, хоризонтали, вертикали или диагонали. Още информация за анализа и нумерологията можете да прочетете на линка  тук . 
Цена 60 лева.     Ново! Можете да получите Анализ на датата на раждане И като аудиофайл за слушане, който трябва да заявите, че искате. Допълнение към сумата – 15лв.

За да заявите Анализ е необходимо да пишете на емейл: megan966@gmail.com

При избор на пакет от Анализ на дата на раждане + Анализ на име получавате Бонус – Лична числова мандала. Това са три различни услуги едната, от които е бонус, който трябва да заявите, че искате. Цената на Пакета е 95лв.

 

Изчисляване на подходяща/благоприятна дата

Изчисляване на подходяща дата на издаване на Лична Карта(тази дата внася корекция от поне 10 години и е важно тя да е благоприятна), дата за стартиране на бизнес, подписване на договор, съдебно дело или друго важно начинание, изпит, дата за сватба, за раждане, за кръщаване и още други. Всеки момент, в който започваме да правим нещо, е рожден ден на събитието и това предопределя негово съществуване, независимо за какво става дума. Търсят се определени признаци за благоприятност в дневната карта от съответната дата, както и съотнесена спрямо вашата Рождена карта. Идеята е да сте в потока на случващото се, а не срещу него. На същия принцип може да се провери доколко благоприятна е вече насрочена за подобни събития дата.
Цена 25 лева. Цената се отнася за избор или проверка на една дата – когато са повече, респективно се увеличава.

За да заявите какво желаете е необходимо да пишете на емейл: megan966@gmail.com

|

Анализ на име

Анализът е на имената по документи (трите имена), както и двете имена, които ползвате най-често(например при представяне), на личното ви име, също и краткия вариант на име,  псевдоним, прякор или галено име, което e също толкова важно защото тази енергия е 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата с вас. Всичко това е съотнесено и спрямо рождената ви карта.
Ако живеете в чужбина и имате
документи на латиница и/или изписвате ежедневно или често името си на латиница
има смисъл и това също да бъде проверено или дори акцентирано върху него. В този случай цената е с 50% повече или двойно – зависи какво точно ви интересува на латиница.​ Допълнителен бонус е информацията, която носи първата буква на личното име като инициал.
Цена 35 лева.
Цената се отнася за Анализ на един вариант име – когато са повече варианти, респективно се увеличава – става дума за проверка на имена за бебчета, които се очаква скоро да се родят.
 
Още инфо за Анализ на име: ТУК
 
За да заявите какво желаете е необходимо да пишете на емейл: megan966@gmail.com
Z

Годишни потенциали за текущата година

Засягам накратко потенциали и възможности, които се виждат в Годишната карта на съответния човек, което включва: Периода от 1 януари до 31 декември на дадена календарна година.  Не е от рожден ден до следващия просто защото при смяна на годината се променят и числата. Тази Годишна карта отразява общите рамки/тенденции на всички родени на вашата дата. Съпоставя се и се съотнася Годишната карта спрямо вашата Рождена и тогава новата, Обща карта вече касае изцяло лично вас. Месец по месец накратко описвам отново видимите потенциали и взаимодействия в месечните карти за съответната календарна година. Напълно липсва конкретика в дати – не предлагам нищо в стил „гадателство“!  Цена   45 лева.                                                                

Още за Вашата Лична година:    2024

За да заявите какво желаете е необходимо да пишете на емейл: megan966@gmail.com

Z

Лична числова мандала - рождената карта + името

Личната числова мандала се построява чрез буквено-нумерологичен анализ на личното име(или две /трите имена) + рождената карта на човека с помощта на съответствието на буквите в азбуката – кирилица или латиница. Получените геометрични фигури дават многопластова информация и представляват основа на съкровената лична мандала на човека.Тази своеобразна космограма е като „астрална тръба”, към която се концентрира вниманието ви. Съзерцавайки мандалата, медитирайки с нея или носейки я в ежедневието близо до тялото ви насочва към фините нива и интуицията.Тя може да се изобрази върху хартия, камък, дърво, метал, керамика, пясък, дори тесто или други предмети/основа, които да носят този символ. Още инфо: ТУК    Цена 15 лева

Можем да изготвим за вас и Лична мандала на Родовия корен Още инфо: ТУК    Цена 15 лева

 За да заявите Мандала е необходимо да пишете на емейл: megan966@gmail.com

Съпоставка за съвместимост

Съпоставка между ЛЮБОВНИ ПАРТНЬОРИ, между РОДНИНИ(майка и деца или баща и деца или друг вариант), както и между БИЗНЕС-ПАРТНЬОРИ чрез рождените им нумерологични карти като се търсят определени признаци за съвместимост между партньорите или роднините. Тези признаци за съвместимост са РАЗЛИЧНИ при различните видове партньорство/роднинство.Съпоставката за съвместимост НЯМА да ви даде готово решение да продължавате ли да сте с този човек или не, да смените ли работата, а от там и колегите. Колкото до роднините, естествено тях няма как да смените, но ще имате някои отговори защо са такива отношенията ви с тях. Съпоставката ще ви даде поле за размисъл и ще поднесе някои нумерологични факти, а решението го вземате вие. Необходими са имена(за яснота в текста) и дати на раждане на партньорите. Методът на Съпоставка между бизнес-партньори или колеги е подходящ и при набиране на кадри в организация или фирма където отново се търсят специфични признаци  конкретно за всяка ситуация – двама по двама. Цената се отнася за съпоставка между двама човека. Цена 45 лева.

Още инфо за любовна съвместимост: ТУК 

За да заявите Съпоставка е необходимо да пишете на емейл: megan966@gmail.com

 

Нумерологична мандала за благоприятност

Най-същественото условие да пожелаете нумерологична мандала е да имате ВЯРА – иначе няма особен смисъл. 🙂 Тази мандала НЕ Е амулет за защита, а Молитва за благоприятност! Това  НЕ Е класическа, рисувана, кръгла мандала от цветове, а мандала от нумерологични карти, които се отнасят лично до вас – моля, да се има предвид. 🙂 Нумерологичната мандала са 4 карти – рождена, годишна, месечна(които са лично вашите) и една дневна. Мандалата носи определени позитиви, които са закодирани в повторението на благоприятни комбинации или формата (стига да е възможно) при поне 2 от тези 4 карти. Като идеята е това да ви подкрепи, затова е от значение дали формата на тези карти е благоприятна, защото има и не особено благоприятни форми, дори и да са рождени. Ако са неблагоприятни, търся вариант в който да се появи именно благоприятна 4-та карта. Чрез нея създавате намерение към Вселената за благоприятност, т.е. позитивна корекция в рамките на 365 дни от календарната година. Мандалата е краткотрайна е и има срок на годност –  до една година защото е пряко свързана с Годишната ви карта, след което се сменя просто защото се променят и числата всяка година на 1 януари. Изпращам обикновено поне 2 или 3 възможности за мандала, защото за мен е важен собствения избор на човека отсреща, коя му резонира. Повече подробности ТУК
Цена 25 лева.

За да заявите Мандала за благоприятност е необходимо да пишете на емейл: megan966@gmail.com

Нумерологичен анализ на Връзката с предците

Представлява съпоставка и проследяване на 3 рождени нумерологични карти на вас и ваши предци две поколения назад.  Необходимо е да имате информация за дата на раждане на вашите баща и майка, както и на техните родители(общо 6 карти се правят). Чрез изготвянето на самите карти става видно накъде върви нишката от вас назад и се проследяват точно тези двама предци, останалите не се коментират в анализа. Този анализ не е по ваша преценка, а в зависимост накъде върви нишката – останалите не се коментират в анализа. За някои тях може да бъде направена отделна Съпоставка за съвместимост с роднина, която също дава отговори.

Съпоставят се рождените карти и се търсят признаци съвместимост, специфична кармичност, както и още доста информация. Всеки от нас се е “метнал” повече на единият род. Забелязвате, че повтаряте много неща от техният живот, носите черти от характерите им, уменията им защото генетичната памет на едно поколение е латентна(скрита, спяща). Чрез кръвната връзка с нашите родители ние често повтаряме живота на някого от техните родители (баба или дядо). Като техен генетичен потомък лоялно носим програмите и последиците от травмите им, но сме и облагодетелствани от ресурсите, уменията и талантите на предците. Трябва просто „да отворим кранчето да потече, ако е спряло“. В две неща трябва да сме абсолютно сигурни.

Първо: В състояние сме да се справим, независимо колко сложни изглеждат на съзнанието ни предизвикателствата и трудностите, с които душите ни са приели да се „срещнат”. И второ: в живота ни, както и в този на семейството/рода/поколенията ни, темите очакващи решение ще се повтарят до момента, в който някой от всички „избрани” реши да изпълни с чест и достойнство, възложената му от Рода мисия. Цена 65лв. 

Още инфо по темата: ТУК                         

За да заявите Връзка с предците е необходимо да пишете на емейл: megan966@gmail.com

 

Ново! Можете да получите всеки от Анализите И като аудиофайл за слушане, който трябва да заявите, че искате.

Допълнение към сумата – 15лв.

Може да го слушате в колата, на разходка, във фитнеса, преди лягане – вие преценявате. В забързаното ни ежедневие ми се струва, че това би било улеснение. Също така докато слушате Анализа на вашата дата на раждане съществува и потенциал за свързване с фините нива навътре или отговори на въпроси, които са актуални – т.е. да се получи своеобразна медитация за свързване с вас самите.

Личното ми мнение е, че аудиофайл най-добре би „паснало” на Анализ на дата на раждане като най-дълъг текст(20-22 страници А-4), но ако някой предпочита – става и за останалите услуги.

От това могат да се възпозват и хора, с които преди време сме си сътрудничили и да получат И аудиофайл към това, което вече имат като Анализи.

 

ИНДИВИДУАЛНИ СЕСИИ С КОНКРЕТНА НАСОЧЕНОСТ ПО ДАДЕН ВЪПРОС  И ПРАКТИЧЕСКИ ТЕХНИКИ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ КАЧЕСТВОТО НА ЖИВОТ СА ВЪЗМОЖНИ НА БАЗАТА НА ВЕЧЕ ПОЛУЧЕНИТЕ АНАЛИЗИ – ЛИЧНА СРЕЩА, ПО ТЕЛЕФОН, ПО ИНТЕРНЕТ.

Цена за 30 минути – 35лв.(с предварителна уговорка)

По-подробно за всички нумерологични услуги можете да прочетете и на линка тук .  

При пакет от избрани общо 2 нумерологични услуги получавате като БОНУС – Лична числова мандала. Все пак е необходимо да заявите, че я искате.

Всяка услуга е под формата на текстов файл и я работя поотделно и изисква технологично време от няколко дни. За да заявите какво желаете е необходимо да пишете на емейл: megan966@gmail.com   още инфо ТУК    Основната информация за всяка от услугите  е ДАТАТА НА РАЖДАНЕ просто защото всичко се отнася до някого лично, както и две имена за яснота в текста. Винаги е възможен коментар върху, това което сте получили като анализ – по телефон или лична среща в София, тъй като живея там, но все пак след като сте вникнали и осмислили прочетеното.

Заплащането се случва по лесен и бърз вариант чрез превод по Еasypay(вече е възможен оттам превод до банкова сметка), по банков път или по Еконт. Друг вариант за живеещи извън България е Western Union, разбира се и по банков път.

Ако цените на някого му се струват „приемливи“, обяснението е простичко. Това знание не е мое, аз съм само ретранслатора, чрез който то стига до вас. Аз ви помагам чрез възможностите на нумерологията да стигнете до тази информация, която касае вас лично. Цената е за моя труд и време затова е такава. Приветствам всяка проявена щедрост – много често ми се случва да ми изпратят повече от указаното тук. 🙂

ВАЖНО ПОЯСНЕНИЕ :

1. На личности под 18 години, не намирам за редно и полезно за душата да се прави Анализ на датата на раждане просто защото информацията касае неща, които изискват осъзнаване, което не е възможно в млада(детска) възраст. Друг е въпроса, че има хора, които и в зряла възраст трудно възприемат подобна материя. Човека трябва съзнателно да е пожелал подобна информация за себе си, както и да е в състояние да я възприеме и осмисли. Препоръчителният вариант е Съпоставка между роднини – родител и дете или други подобни роднински връзки където се дава информация доколко съвместим си с детето/родителя/ роднината си, както и Анализ на име за детето.

2. Можете да използвате изготвянето на Анализ на дата на раждане, Анализ на име, както и Нумерологична Мандала не само за вас, но и като Личен подарък до ваш близък по конкретен повод и това доста често се случва. Моето условие е да изпратя подаръка на конкретен е-мейл за да съм сигурна, че информацията ще стигне до адресата. Ако това е невъзможно, ви делегирам изцяло отговорността подаръка да бъде получен чрез вас. 🙂

 

Don`t copy text!