В нумерологията съществуват и скрити числа, вибрации, които оказват влияние върху живота и развитието ни. Не са важни само датата и името на всеки един от нас. От огромно значение е вибрацията, която е създала семейството ни и в която сме се развивали. Комбинацията от тези три числа(на родителите ви поотделно и общата вибрация) може да ни даде важна информация за нашия характер, скрити страхове и потенциал за развитие. Достатъчно е да съберем личните имена на родителите се и да анализираме редуцираното число. Това ще даде отговор на въпроси за някои трудности и изпитания в живота ни.

 

За ваше улеснение може да проверите от таблицата на кои числа отговарят буквите в малкото име на родителите ви и да ги съберете. Редуцирате сбора, докато стане едноцифрено число и сверявате.

Пример: Пример: Петя + Иван = (7+6+1+3= 17=8) + (9+3+1+5=18=9) = 8+9 = 17 = 1+7 = 8 – това е търсеното от вас число

КИРИЛИЦА

Българскa

1 2 3 4 5 6 7 8 9
А Б В Г Д Е Ж З И
Й К Л М Н О П Р С
Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ
Ь Ю Я

 

Вибрация 1 – в семейството са създадени условия, в които ние сме били на първо място. Научени сме да сме първи и да не отстъпваме второто място. Може да сме получавали всичко, което сме искали или да сме проявявали силен инат докато не получим това, което искаме. Научени сме, че трябва да се стремим към върха. Желанието да сме център на вниманието е било силно. Родителите са ни показали, че никога не трябва да се отказваме от целите си. Условията са били такива, че сме започнали да ставаме по-егоцентрични, но пък достатъчно отворени към приятелите си за да им се притечем на помощ. Не е изключено да се идентифицираме с някой от родителите, обикновено бащата като по-силна фигура и да търсим неговото одобрение. Всичко това ще се отрази на живота ни след това.

 

Вибрация 2 – в семейството са се създали условия, които са ни направили емоционални и чувствителни. Започнали сме да търсим баланс и хармония. Родителите са ни дали възможност да показваме истинските си чувства. Осъзнали сме, че дипломацията е много важна и може да реши доста спорове. Не сме се научили обаче, да удряме по масата. В семейството е имало ситуации когато трудно са се вземали крайни решения и това ни е повлияло на характера. За това и всяка дума сме приемали твърде лично. Това ни е направило раними. Може да сме се идентифицирали с майката и сме търсели нейното одобрение. Не е изключено в семейството да е имало моменти, които са ни вменили страхове свързани с любовта и признанието. Тогава сме си задали и въпроса: Заслужаваме ли да бъдем обичани? Ако аз покажа чувствата си, няма ли да бъда отхвърлен?

 

Вибрация 3 – условията, в които сме израснали са ни направили любопитко. Всичко ново ни е привличало. Радвали сме се на живота. Семейството ни е дало възможност да научаваме бързо за света около себе си. Стимулирало е нашия ентусиазъм. Възможно е да сме преживели някакви трудности, но така сме се научили да сме свободни и да не търпим намеса в живота си. Не е изключено някой от родителите да е с властен характер и ние да проявим подобно качество. Семейството е подкрепяло всичко, което сме започвали и ни е давало възможност да усещаме, че сме най-добрите. За това някои от нас ще показват властен, но инертен характер независимо, че ще изглеждат милички и „меки”. Усло вията, които ще имаме в семейството ще са такива, че ще ни научат да се радваме на живота, да си го правим интересен и да се забавляваме с флиртове и авантюри.

 

Вибрация 4 – условията, които са създадени ще ни донесат повече трудности и спънки, което ще ни научи да отговорност от най-ранна възраст. Възможно е да сме получили малко по-консервативно възпитание и това да не ни е удовлетворявало, но сме имали възможност да усетим и някаква стабилност. Някои от нас са се сблъсквали с фобии или различни, вътрешни страхове, провокирани от някои ситуации в семейството. Можем да сме критични, без да забелязваме собствените си грешки. Имало е моменти,когато сме се чувствали като в затвор. Родителите са ни показвали къде е нашето място в живота, независимо дали са ни стимулирали или са ни недооценявали. По този начин сме успели да се концентрираме достатъчно силно върху целите, които сме искали да постигнем. За това и трудно ще разкрием чувствата си и истнския си характер пред други хора, без да бъдат проверени, че заслужават доверието ни. В семейството е имало моменти когато сме осъзнали, че на живота трябва да се гледа със сериозно око.

 

Вибрация 5 – в семейството е имало промени – било във физически или емоционален план. Възможно е да сме преживели кризи или да са ни поднасяли всичко на тепсия, но сме научили да ценим прекрасното и щастието в живота. Родителите ни са ни дали възможност да вярваме в приказките и чудесата. Събитията са били такива, че са ни направили хора, които няма да са удовлетворени от това, което им предлага животът и ще търсим нови неща и преживявания. Благодарение на семейството сме познали правилата, чувство за норма и как е редно. От семейството ще научим, че трябва да се радваме на всичко, независимо от трудностите, с които се сблъскваме и че винаги можем да намерим решение за всеки проблем.

 

Вибрация 6 – родителите са дали възможност да намерим хармония или прекалено са ни обгрижвали. Това е създало проблем с желанието ни да обичаме и да бъдем обичани. Цялата ни енергия е била насочена там. Събитията са били такива, че са ни накарали да търсим пъстротата и красотата в този свят. За нас, домът е наша крепост и за нищо на света няма да допуснем грозното и уродливото там. Благодарение на родителите сме познали както нисшите страсти и удоволствията, така и отговорността към семейството. Научени сме да обичаме другите и да сме щедри когато даваме. Някои от нас могат да станат обсебващи в стремежа си да получат обич или прекалено много да се грижат за хората, на които държат.

 

Вибрация 7– условията в семейството са били такива, че са ни научили да се самовглъбяваме в себе си. Научили сме се да бъдем предпазливи, дори и в амбициите си. Родителите са ни дали живото въображение и това, че понякога витаем из облаците. Преживявали сме ситуации, които са ни карали да изпадаме в дълбок песимизъм, но са ни научили и на умението да анализираме всичко около себе си и да избираме правилната посока. Семейството ни е поставяло в условия, в които сме подлагали всичко на проверка. За това е възможно да сме малко по-мнителни. Това може да доведе до проблеми в личните ни отношения на по-късен етап. От родителите наследяваме гордостта и перфекционизма до маниакалност, независимо в какъв план. Заради условията, в които сме израснали можем да стигаме до крайности за да изпитаме силата на духа.

 

Вибрация 8 – не случайно сме се родили в това семейство, всичко е свързано със закона на кармата. Условията в семейството са били такива, че са ни направили новатори и революционери. Умеем да гледаме както собствения си интерес, така и този на другите. Родителите са ни научили да следваме големите си мечти и надежди, но и да ги реализираме. Семейството ни е показало, че материалната основа е много важна, както и интелектуалният труд. Научили сме кога да сме лицемери и кога да показваме истинското си лице. Ситуациите са били такива, че са ни дали възможност да се научим да вземаме решения в критични ситуации. Благодарение на семейството ще имаме усещането, че няма да получим истинско щастие във връзките и трябва да направим нещо повече в живота си, но ни е научило на търпение.

 

Вибрация 9 – от семейството наследяваме силната интуиция и сме били поставени в такива ситуации, че мистиката и дежа- ву-то е играло важна роля за развитието ни. Родителите са ни помагали да развием част от своите способности, но не и да разгърнем всичките до край. Имало е събития, от които сме научили какво е страдание и раздяла. От семейството сме разбрали, че някои обиди трябва да се прощават, а други – не. Родителите са създали ситуации, които са ни показали, че можем да сме вълци и да измамим, ако се налага, но и да бъдем щедри и емоционални. Имало е моменти, които са ни научили да сме воини. Някои от нас са станали егоцентрични и коварни, благодарение на семейството. Други са се превърнали в уязвими хора, които умело са се научили да прикриват всичко като нападат първи. Родителите са ни поставяли в условия, в които сме били разкъсвани от силни емоции и трудни решения.

 

Автор Даниела Тодорова – Кабала

Още за Нумерология на името: ТУК

Нумерологията може да ви насочи чрез Анализ на връзката с предците или Съпоставка за съвместимост родител/дете: ТУК

Don`t copy text!