Не можеш да се самозалъгваш и да се разминеш с това. Можеш да лъжеш другите. Можеш да се преструваш както искаш, но твоята вибрация винаги ще бъде такава, каквато е и не можеш да я фалшифицираш или заблуждаваш себе си за да получиш това, което искаш. Можеш откриеш, че това, което получаваш в живота си е различно от това, което си мислиш, че предлагаш вибрационно, но случаят никога не е такъв.

И така, ние те окуражаваме да се сънастроиш в по-голяма степен със собствената си вибрация и свалиш погледа си от печалбата. Колкото по-малко си любопитен за това, което се манифестира извън теб, толкова повече би бил заинтересуван какво се случва вътре в теб.

Твоят богат вътрешен пейзаж е този, който винаги определя това, което преживяваш във външния свят, но ако твоят външен свят притежава толкова много от твоето внимание, че ти игнорираш вибрацията си, ти просто ще продължаваш да виждаш как един и същи свят се манифестира отново и отново. И това не означава, че светът не се променя. Ти не се променяш.

Рано или късно, нещо ще привлече твоето внимание и ще те направи много осъзнат за вибрацията ти и това винаги е дар. Когато започнеш да обръщаш по-голямо внимание, когато започнеш да чувстваш вътрешно, вместо да действаш външно, можеш да създадеш великолепие в сърцето.

Не е нужно да чакаш това преживяване повече от обикновено, това, което получаваш чрез действията си ще отнеме същото време. Така, че ние те окуражаваме да станеш по-любопитен за вибрацията си. Погледни го, като опознаване на себе си. Виж го като твоя съдба, като проучване, което ще те доведе повече и повече до това, което желаеш.

Това не е като да си проверяваш вибрацията от време на време и да я подобряваш за да получиш всичко, което искаш, манифестирано пред теб, така че да можеш да си играеш с новите си играчки. ТИ си новата си играчка. Твоята вибрация е място и когато отдадеш повече внимание на себе си и своята вибрация, светът навън ще се промени, но ти ще го разпознаеш, като не толкова значим, колкото си мислел преди.

Дълбочината, която имаш вътре в себе си е най-интересното и вълнуващо преживяване за теб, в което да се гмурнеш. Но ние няма да те убеждаваме в това. Трябва да го видиш сам и ето защо те окуражаваме да се заинтересуваш от вибрацията си и позволиш на всичко във външния свят да се погрижи само за себе си.

Daniel Scranton

Превод: Д.Павлова

 

Don`t copy text!