Всички сте чували, че кръстовището играе важна роля в някои ритуали. То е мястото на пресичане на няколко пътя. Когато ви предстои нещо важно или заминавате някъде, непременно постойте няколко минути на кръстовище. Само толкова, нищо повече…после продължете. Дори и да ви се струва безсмислено, има ефект.

Прагът също е важно място. Това е границата, която разделя нашият дом от външния свят. Мистично място на две реалности. Навярно знаете, че през прага не се здрависва, целува, изпраща. За мир удома, под прага се слага червено парцалче. За да може щастието да се засели във вашия дом, вдясно от входната врата, сложете планински кристал. Намерете му тайно място…нека си остане там. Винаги обръщайте внимание на входната си врата!

Навярно много от вас знаят, че е добре на касата на входната врата да се закачи стар ключ промушен с червен конец – това предпазва от недобронамерени сили.
Още по-добре я предпазват забити в касата на вратата три пирона под формата на обърнат нагоре триъгълник – тази форма отвежда в земята негатива, като под долния пирон може да се закове и дафинов лист.
Проверявайте и под изтривалката – може да има всякакви неща. Ако е нещо необичайно съберете го, но не с голи ръце и го изгорете. Естествено, че ако е метал няма да изгори, но поне ще обгори. Останалото заровете в земята – тя поема и трансформира ако е нещо натоварено с негатив.   Как можем да се справим с негатива? 

Малко за парите! Парите обичат да се отнасят с уважение към тях/ към техния егрегор/.

,,Парите идват, виждат колко акъл имаш и ако нямаш си отиват“  –  така е Парите обичат да са в красиво портмоне или кутийка, а не смачкани по джобовете. Възприемайте ги като спътници и помощници за постигане на свобода, успех,щастие, стабилност и удоволствие. НИКОГА , ама НИКОГА не бива да се оплаквате, че не ви стигат или пък да се хвалите колко сте спечелили или взели. И двете са еднакво лоши. Не случайно (не мога да кажа,че е забранено, но не е позволено) да се пита кой колко взима като заплата. Никога не подавайте пари на ръка, така взимате от енергията на човека отсреща. Парите се оставят на тезгяха или там каквото място им е отредено в магазина.  Ключове за трансформиране на връзката ви с парите

Смело се разделяйте с вещи, които не ползвате вече, дори и да са нови. На друг може да са по-необходими отколкото на вас. Всички имаме вещи, които не ползваме или не харесваме и от които е добре да се освободим за да обновим енергията в дома си. Дрехи, обувки, чанти, електроуреди, дискове, домакински принадлежности, сувенирчета, украси и т.н.

Пречистване на отрицателна/нежелана енергия в дома със сол и билки

Не се страхувайте да надплатите! По -добре да надплатите,отколкото да недоплатите! Всичко се връща,не забравяйте! Не жалете пари за бакшиши и почерпки! Помагайте на онези,които се нуждаят. Всичко ,което сте дали, ще ви се върне! Също така се смята,че накити със зелени камъни, привличат парите. А тъмните гранати носят късмет в бизнеса, но и проблеми в любовта/ вие избирате/.

Има един ритуал(дори е познат и във Фън шуи), че ако вземете едри монети на стойност 8(4х2) лева и ги увиете в червена хартия или плат – след това ги поставите под саксия със силно растящо цвете и както расте цветето, така ще растат и доходите ви .

За пречистване на къщата или например ако имате някакви неприятности, взимате стар съд с капак. Обикаляте 3 пъти къщата по часовниковата стрелка, като държите съда с дясната ръка а с лявата капака и приканяте всички злини, проклятия, болести, скандали и там каквото се  сетите да влиза в тенджерата. Трябва да завършите на входната врата, затваряте капака, притискате и е добре даже да завържете. Носите съда на боклука и го оставяте. Връщате се като не се обръщате назад. Прави се на намаляваща луна в петък или неделя, а ако денят е с вибрация 9 – чудесно!

Пречистване на дома с прекадяване

Дано сме ви били полезни! 🙂

Източник: Енергия без граници

Don`t copy text!