Преди няколко години бях заседнал насред ужасна депресия, предизвикана от развода ми. Слава богу, мислех си, че съм достатъчно умен и имам страхотни хора около себе си, така че намерих начини да изплувам. Както обикновено всеки ден влизайки в офиса, сядах пред компютъра.
Всичко беше страхотно, докато там не се появи съобщение: „Паролата ви е изтекла. Моля, натиснете „Промени паролата“, за да промените паролата си.“
По дяволите. Прочетох съобщението наум с разгневения глас на дядо ми: „Проклетата парола е изтекла.“
В работата ми сървърът е конфигуриран така, че да моли хилядите служители по цялата планета да променят паролите си. На всеки 30 дни! От съобраоения за сигурност! Ето и картинката: поле за въвеждане с мигащ курсор, който чака да въведа паролата си… която трябва да въвеждам всеки ден в следващите 30 дни. По много пъти на ден.
Тогава ми проблесна: Ще използвам парола за да променя живота си.
Моята парола се превърна в индикатор, в символ. Моята парола ми напомняше, че не трябва да си позволявам да бъда жертва на тази раздяла, че съм достатъчно силен, за да направя нещо по този въпрос.
Спосяващата мен парола беше: “Forgive@h3r”(„Прости й“ – превод)
В умът ми това беше не просто парола, а мантра. Всеки път си припомнях: “Forgive her!“
Това постоянно напомняне, че трябва да й простя ми позволи да приема по-лесно нещата, които се случиха в края на нашия брак и да се справя с депресията. В края на втората седмица забелязах, че тази парола вече не беше толкова въздействаща и започна да губи ефекта си. Един месец по-късно любимият ми сървър отново ме помоли да си обновя паролата. Помислих за следващото нещо, което трябва да направя в живота си.
Новата ми парола беше: „Quit@smoking4ever“(Спри да пушиш завинги)
И познайте какво се случи. Няма да познаете. Отказах цигарите за една нощ. Бях пробвал с книги, електронни цигари, лепенки…Нищо не помогна. Нищо освен този трик.
Всъщност научих, че наистина мога да променя живота си ако правя правилните неща. Продължих да правя това месец след месец и да постигам страхотни резултати.
Ето някои от паролите, които използвах през последните 2 години и които ще ви дадат представа за промяната, която настъпи в живота ми благодарение на този метод:
• Forgive@her(Прости й) ← паролата, от която започна всичко
• Quit@smoking4ever(Спри да пушиш завинаги) ← проработи
• Save4trip@thailand(Спести за пътуване в Тайланд) ← проработи
• Eat2times@day(Яж 2 пъти дневна) ← никога не проработи, все още съм дебел
• Sleep@before12(Заспивай преди 12) ← проработи
• Ask@her4date(Попитайте я за среща) ← проработи. Отново съм влюбен
• No@drinking2months(Без алкохол 2 месеца) ← проработи. Страхотно е
• Get@c4t!(Вземи си котка) ← проработи. Имаме прекрасна котка
• Facetime2mom@sunday(Среща с мама в неделя) ← проработи. Говоря с майка си всяка седмица.
Опитайте! И вярвайте, че ще проработи!
~вдъхновено от мрежата и живота
Нумерологията може да ви подкрепи чрез Съпоставка за съвместимост на любовни партньори: ТУК
Don`t copy text!