Забелязали ли сте, че на някакъв етап от живота ви сякаш започват да ви се връщат ситуации от миналото? Просто си живееш и изведнъж се започва.

В рамките на седмица всички бивши „внезапно“ започват да се появяват или животът се преобръща така, че трябва да се върнете в родителския си дом за известно време, но като възрастен. Или може би любим човек ви напуска и това силно наподобява историята от много години преди, когато вие сте напуснали по същия начин някой, който ви е обичал.

 

Сърдечни страдания, сериозни домашни трудности, конфликти в работата, отказ от помощ и много други ситуации – само, че сега всичко това НЕ зависи от вас. Животът изглежда ви дава възможност да почувствате това, което са чувствали другите хора, когато сте причинили болка на тях или други трудни състояния. Обстоятелствата може да са малко по-различни, но от друга страна, вие много добре разбирате какво е трябвало да претърпят хората от миналото по ваша вина. Познати истории?

 

Случва се също така, че изведнъж отнякъде започват да се появяват хора, които искат да ви дадат нещо, което вече не ви необходимо, но всичките минали „поръчки към Вселената” ви се напомнят една по една. Ето ви на осемнадесет и по някаква причина мечтаете за готин мотоциклетист с дълга вееща се коса на вятъра, който да дойде и да ви вземе, но той идва сега! Вярно, вече сте на 30 или 40, със семейство и две деца, но той пристига сега и изпълнява поръчката.

И онзи съученик, в когото сте била влюбена с години, но се оженил за друга, а след това един ден отиваш в социалните мрежи и там… „Здравей, как си, не съм те виждал отдавна! ” – точно от него. Променен така, сякаш не е той!

 

Или как искахте да имате голям мотоциклет, спестявахте пари в продължение на много години и след това се увлякохте с парапланери, после със самолети, научихте се да бъдете пилот, но не се получи с мотоциклетите и може би не напразно?

Мисля, че всеки има такива примери – мислите, които изстреляхме в космоса, се връщат един ден под формата на хора, предмети или събития. Някои от тях носят дългоочаквана радост, докато други – „Уф, добре, че това желание не се сбъдна тогава“, но така или иначе животът в даден момент ни връща всичко недовършено, така че да сложим край. В даден момент от живота ви всички неизпълнени „списъци с желания“, „поръчки към Вселената” сякаш падат върху главата ви и сега наистина започвате да разбирате значението на фразата „Пазете се от желанията си, те са склонни да се сбъдват“.

Това случва ли ви се в момента? Поздравления, стигнахте до етапа на раздаване на дългове, който е един от задължителните етапи по пътя на духовното израстване. Сега ще обясня как работи всичко.

Случвало ли ви се е толкова стресово време на работа или у дома, че да нямате време да се разболеете? Спешни съобщения, гости пристигат, ремонт трябва да се завърши, сватбата на племенника е наблизо, децата са тръгнали на училище, но никога не се знае какво може да се случи в живота. В такива дни тялото дори не се опитва да се разболее защото разбира, че сега не можете да разчитате на внимание и грижа. Максимумът, който получавате, е доза силни антибиотици, така че да не отвлича вниманието от важни неща – и тялото „решава“ да изчака. Но тогава идва денят, когато най-накрая отивате на почивка в „тишина и спокойствие“ и … на втория ден се събуждате с температура, възпалено гърло или други, не особено приятни признаци на развалена ваканция. Защо всичко се случва по този начин?

Факт е, че лечението на всяка болест изисква безплатна енергия, а в моменти на повишен стрес просто я нямате, така че тялото ви чака да се освободите, да придобиете малко сила и след това можете да го уведомите за съществуващ проблем – защото тогава ще започнете да се справяте с неговото решение.

Алгоритъмът според мен е ясен. Ако внимателно наблюдавате живота, бързо ще забележите сходството на болестите с уроците на съдбата. Веднага щом в живота ви се появят някакво знание (=енергия), свободно време (=енергия), желание да разберете ситуацията, веднага се появяват много, много „симулатори“ и „тренажори” наоколо.

Какъв е смисълът да ви се дава тест за семейна лоялност, честност, благородство, когато живеете в режим на заспиване, не виждате никакви уроци. И измамата, и раздялата, и измамата в бизнеса, и грубото отношение към децата и родителите изглежда е норма. И като започнете да се събуждате, така „Майко мила, какво направих?!“. ОТЛИЧНО! Глоба! Започвате да разбирате. Мислите ли, че можете да се разминете с това, което сте правили преди? Не…

Постигнали сте висок стандарт на живот с чиста съвест, моля, върнете дълговете. Как? Не се притеснявайте, животът ще го измисли. Просто трябва да разберете какво се случва, за да не скочите през прозореца от скръб и депресия. Ако сте се търкаляли от планината дълго, дълго време, сега трябва да работите усилено, за да се изкачите до върха й.

Искате вярно и силно семейство? Или да станете прекрасна съпруга и майка? О, похвално, но бъдете търпеливи – първо трябва да разплатите всички емоции, които щедро „дарявате” на домакинството си в продължение на много години. Ще се разплатят чрез децата, чрез по-възрастни роднини, чрез съпруг, чрез съседи. Разбирате принципа, нали? Не се изкушавайте да гледате живота на другите хора и да разсъждавате, че те не работят върху себе си и всичко е наред с тях. Няма нужда да се тревожите за другите хора, всеки си има своите уроци. Заемете се с живота си. Силна препоръка е да започнете с подробен анализ на семейната си история и отношенията между родител и дете.

Разплащайте дълговете доброволно, раздавайте с радост, помогнете на съдбата да възстанови баланса в живота ви. Не чакайте да дойде при вас възмездие за да започнете да се разплащате от дъното на сърцето си! Поискайте прошка от всеки, който умишлено или не злонамерено ви е причинил някаква болка, поискайте прошка по начина, по който можете на този етап от вашето развитие. Напишете писмо до човека, обадете се, срещнете се и поговорете, затворете последния си етап от живота с доброта и благодарност!

Ако не смеете да направите това, тогава поне мислено поискайте прошка, пожелайте щастие от дъното на сърцето си, молете се или по някакъв начин се освободете от това бреме! Простете И на себе си, променете се, подредете травмите си, излекувайте родовите сценарии, пораснете и ще продължите напред.

Нашите желания също често са свързани с неизлекувани травми, така че животът не позволява те да бъдат реализирани – докато не „пораснем” малко. И когато пораснем, тя ни изпраща „три тона сладки“, които сме искали в детството защото разбира, че сега имаме достатъчно разум да не разваляме здравето си с толкова много сладко.

Да, вие сами също вече разбирате, че не се нуждаем от всичко, онова, което някога ни е изглеждало ценно.

P.S. Етапът на разпределение на дълга може да започне на всяка възраст и продължителността му зависи от вашето усърдие в размисъл и мотивация да променим начина на живот.

Автор Дина Ричардс   Източник: cluber.com.ua

Може да прочетете и „Ритуал за укрепване на рода“: ТУК

Don`t copy text!