Знаете ли, че всеки ден има един вълшебен и кратък отрязък от време, когато желанията ни са много по-чуваеми за Вселената. В този конкретен момент, се отваря нещо като енергиен канал с голяма мощност и изричането на нашите съкровени мечти точно тогава, води до много по-успешното им осъществяване.

За да изчислим „златната минута“, трябва просто да погледнем днешната дата и месец – т.е. денят и месеца от датата – директно се трансформират в час – ако е 19 юни е в 19 часа и 6 минути.

За датите след 25-то число, момента се изчислява по обратния начин – датата показва минутите, а месеца показва часа. Т.е. златната минута за 25 юни се пада в 6 часа и 25 минути.

 

Не забравяйте, когато изричате или отправяте на ум желанията си, да вложите вярата и сърцето си в тях и да мечтаете само за неща, които са полезни за вас и всички други. Бъдете конкретни, но винаги добавяйте, че всичко бихте искали да се осъществи по този или най-добрия посочен от Вселената начин.

 

И дори да не е златна минутата, да не е Новолуние или да не сте изчислили планетното разположение в момента, не спирайте да мечтаете, да желаете, да се стремите и да правите – планове, връзки, бизнес, любов, изкуство, нещо – каквото и да е. Защото само това е начина, по който човек може да се движи напред.

Източник: Мистичната Вселена

Можете да използвате Златната минута за изпълняване на желания и лечение заедно с Числовите поредици на Гр.Грабовой

Още по темата за Изпълняване на желания ТУК

Don`t copy text!