Темата вълнува хората от хилядолетия, затова и съществуват множество ритуали и техники за привличане на материални блага. Някои практики са забавни и приятни, други изглеждат налудничаво, а трети са си откровено притеснителни. Затова и в този случай, и във всички останали, ако решите да правите нещо, допитвайте се първо до интуицията си и не забравяйте да включите молба към вселената, желанието ви да се осъществи по най-добрия и полезен начин за вас и околните (което понякога означава даже да не се реализира). Подбрали сме някои интересни идеи за самопомощ по темата:

1. Портфейлът е добре да бъде с ярък, жизнен, червен цвят. Ако червеното не ви допада съвсем, то може да е само отвътре или да изберете някакъв земен тон. По възможност не избирайте син цвят, символ на водата, ако не искате парите да изтичат набързо от вас … Хубаво е банкнотите да не са смачкани и прегънати, а удобно разположение в портмонето. Не носете снимки, и то особено в близост до самите банкноти. Едно, че парите носят противоречиви енергии в себе си, за да искате да ги прехвърлите на близките си, и друго, че всякакви странични неща – снимки, визитки, сметки, могат да попречат на текучеството на енергиите.

2. Ритуалите за зареждане е най-добре да се правят на новолуние или нарастваща луна при възможност. Една много лесна техника е да “заредите” портфейла си със зарядното на телефона си. Просто включвате зарядното и слагате свободния край в портмонето си. Пожелавате му да се зареди добре и все пак внимавайте да не ви хване ток, понякога зарядните пропускат, пипайте само за кабела. След това бъдете с позитивна настройка за скорошни непредвидени постъпления.

3. Три дни преди пълнолуние, извадете най-едрата банкнота, която имате и я сложете под килима, на място, откъдето всички минават. Когато настъпи пълнолунието я извадете и върнете пак там, където си е била преди това. Може да звучи леко странно, но изпробвали твърдят, че действа.

4. Тази техника е популярна в различни варианти, но в същността си представлява едно ковчеже за скъпоценности, кутийка за бижута или друго подобно място, което ще ползвате вече само за тази цел. Започвате ритуала на пълнолуние, с намерението и пожеланието, парите, които слагате подредени по номинал, да се размножават. След това, при всяко постъпление, особено неочаквано такова, можете да заделяте някоя монета или ценен предмет, който да слагате на “вашето място”, и да прибирате тези сложени от предния път. В някоя от вариациите на ритуала, се споменава, че в кутийката може да се сложи и парче красив червен плат, който допълнително привлича парите.

5. Последната и много важна техника, която искаме да споделим е свързана с даването. Много е трудно и на пръв поглед неблагоразумно човек да раздава и малкото, което има, но опитайте се, когато сте в затруднено положение (и не само тогава разбира се), да помогнете, да дадете малка сума или нещо друго на някой, който е дори в по-голяма нужда от вас.

Законите на вселената важат за всеки – беден или богат и който дава – получава. Ако помогнете – ще се помага и на вас, дори по начини, които не можете да си представите. Когато помагате, трябва да го правите с чисто сърце и искрени намерения към отсрещната страна, както и за съзидателни цели, а не с неудоволствие и други отрицателни чувства или защото съжалявате този онсреща.

~Източник: Мистичната Вселена

Може да ви е интересно „Определени зони в тялото ви ще разкажат за проблемите ви с парите“

Don`t copy text!