Котките са едни от най-мистичните животни на планетата ни. Неслучайно те са били считани в Египет за покровители на белите магове. Именно котките, а не някое друго животно са тези, които защитават дома на собственика си от черни енергии, преработвайки и отслабвайки негативната енергия. Още много може да се каже за изцелителните и екстрасензорни способности на котките, които сами усещат кога присъствието им в даден дом е необходимо.

Нещо повече – по месеца, в който котката се е появила в дома Ви може да се определи мисията с която е дошла във Вашия живот.

Ако котката е дошла през зодиакалния месец на Овен, означава че Вие имате нужда от енергийна подкрепа и на този етап имате нужда от по-голямо отваряне към другите хора.

Ако котката се е появила при вас през месеца на Телец, това е за да Ви защити от материални загуби и негативни емоции.

Появата на котка през месеца на Близнаци ще Ви избави от лоши връзки, ненужни хора и контакти.

Котка, появила се в месеца на Рак ще Ви помогне да се избавите от стари и ненужни вещи, генериращи застояла и негативна енергия. Смело започнете чистка и освобождаване от старото, което Ви сковава.

Ако котката дойде в месеца на Лъв, то е за да защити стопаните и дома от ненужно разточителство и харчове.
Котка дошла през месеца на Дева ще Ви помогне да се преборите със замърсяването астрално и реално. Предприемете прочистване на дома и тялото си.

Дошлата в месеца на Везни котка е с мисията да Ви помогне в личния живот, брака или смяната на жилище.

В месеца на Скорпион се появява котка, която е дошла да Ви спаси от надвиснала над Вас и семейството Ви опасност или магия.

През месеца на Стрелец идва котка, за да отнеме негативната енергия и помогне за решаването на проблеми с хора, от които зависите, власт имащи и хора на положение.

Котката дошла в месеца на Козирог Ви дава сигнал, че не бива да стоите сами и е време в дома Ви да заживее още някой човек. Трябва да отворите живота и дома си за нови хора.

Котка през месеца на Водолей е показател за задаващи се промени в живота Ви. Осмелете се да направите това, за което отдавна мечтаете. Сега е моментът за действие и осъществяване на Вашите планове.

Появата на котка в месеца на Риби обикновено се случва в домове, в които има самота или над които е надвиснал „венеца на безбрачието“. Котки се появяват по това време и в домовете на магове и хора занимаващи се с окултни практики, за да им помагат в делата.

© Езомистика

Може да ви е интересно и „Биополето на котките и кучетата“

Don`t copy text!