Aко напоследък ви се върти темата за призванието, приноса, мисията и:
– чудите се какво всъщност е призванието ви;
– искате да опознаете силните страни и талантите си;
– искате да разберете кой е приносът, който искате да оставите;
– омръзнало ви е да  изпълнявате задължения, които не ви носят удовлетворението и смисъла, които търсите;

Вибрацията на вашето име определя целите ви в този живот и начина, по който бихте могли да се развивате. Изчислява се като замените буквите със съответното цифрово изражение. За да е по-пълна картината обаче, е добре да включите и Личната вибрация на датата на раждане, както и Общата вибрация – сборът от цялата дата на раждане. Така можете да се ориентирате кое как ви влияе – личното име, трите имена по документи, името, с което се представяте или галено/псевдоним.

 

Името, презимето и фамилията или личното име се записват като нумерологична поредица – т.е. всички букви са заменени с числа от таблицата на буквите на кирилица и техните вибрации като тази.

 

Числото на жизнения път /Лична вибрация се определя чрез сумиране на числата от датата на Вашето раждане до получаване на едноцифрено число.

Например, родени сте на 12.3.1970 година – т.е. 1+2+3+1+9+7+0=23=2+3=5                                                                           Числото на жизнения път /Лична вибрация е 5.

 

Ето как ви влияе – личното име, трите имена по документи, името, с което се представяте или галено/псевдоним.

 

 

1: Вашата цел е свързана със самоизявата и  доказването. В този живот ще ви е простено дори и да проявявате известна доза егоцентричност. Професионалната изява е вашата първа насока. Използвайте идеите си и творческото си мислене. Проявявайте волята си и не се страхувайте от новите пътища. Вашата цел е да не тръгвате по утъпкани пътеки и да проявявате мисъл и новаторство. Ако се наложи, бъдете деспотични за да се доказвате. Имате всички качества да се научите да вървите нагоре.

 

 

 

2: Вашата цел е да равиете подсъзнанието си,като усещане и да правите важни избори в живота. Затова ще попадате в двусмислени ситуации, дилеми, с които ще трябва да се справяте. В този живот е необходимо да проявявате по-често емоциите си. Вашата цел са взаимоотношенията независимо в какъв план, както и тези, свързани с майката. Водеща ще е женската енергия, както и умението да разбирате жените( това се отнася не само за мъжете). Вие трябва да се научите да действате и чрез чувствата си, а не да търсите логика на всяка цена.

 

 

3: Вашата цел е да проявите активни действия винаги и навсякъде Дори гневът ви да е водещ в този живот ще трябва да го изявите. Много е важно да умеете да контактувате, да споделяте знания, защото целите ви ще бъдат постигнати благодарение на партньорството. Трябва да намерите баланс между мъжкото и женското си начало въпреки че, първото ще взема надмощие. Целта ви е свързана с гъвкавостта на мисълта и умението ви да вземате бързи решения. Любопитството е вашата втора природа и не трябва да го криете, дори и някои да смятат,че „търсите под вола теле”.

 

 

 

4: Вашата цел е съзидателност и стабилност във всичките и форми. По-скоро следвате консервативни методи, въпреки че е добре да проявявате и оригиналност. Трябва да развиете умение на посредник. В този живот трябва да се научите да приемате и предавате информация. Не бива да има много движение около вас. Вашата цел е свързана с рутината. Дори и да зациклите в един момент, ще ви бъде простено и ще бъдете поставени в нова ситуация. Където и да отидете, винаги ще търсите здрава основа. Това ще ви дава емоционална сигурност и увереност.

 

 

 

5: Вашата цел е адаптацията и бързата реакция. Подобно на единицата, вие се нуждаете от власт, но за да я споделите с други хора. В този живот трябва да изградите собствена философия и дори да се превърнете във фанатик, в един момент ще ви бъде простено. Трябва да се научите на размах и всичко да отминавате с лека ръка. Промените са наистина полезни за вас. Вашата цел е да съумявате да се справяте с трудни ситуации благодарение на вашата реактивност. Движението е силата ви, иначе ще попадате в ситуации, в които ще ви принудят да се променяте.

 

 

 

6: Вашата цел е да намерите хармонията и любовта, но и да осъзнаете, че те могат да са във вас. Равновесието е важна част за живота ви , както и чувствата, които ще проявявате. В този живот трябва да търсите красотата и блясъка във всичките им форми и дори да се отнесете с пренебрежение към грозотата, ще ви бъде простено. Важното е да развиете усет към съвършенството, което е в простотата, така както е съвършена и разнообразна Вселената. Целта ви е да намирате хармония дори и там където на пръв поглед не съществува. Научете се дори да слушате „красиво“. Творчеството ще ви помогне. Трябва да осъзнаете, че само и единствено любовта създава живот във всичките му форми.

 

 

 

7: Вашата цел е да се научите на концентрация и да вдъхновявате другите. Не трябва да приемате всичко за чиста монета, както и не тряба да сте прекалено мнителни. Умението да намирате хармония в тишината е важно за вас. Вие сте дошли на този свят с определена програма, свързана с контрол на емоциите. Трябва да се научите да приемате съветите на другите, но не и да се съгласявате с тях до край. Силата ви ще е в логиката. Дори и да проявите цинизъм, ще ви бъде простено, само не достигайте нивото на аутсайдер. Разбирам,че не искате да сте част от тълпата, но това не трябва да ви прави мизантроп. Вашата цел е да се научите, че няма нищо лошо да фантазирате от време на време.

 

 

 

8: вашата цел е да се научите на търпение. Имате достатъчно потенциал да мечтаете и да осъществите мечтите си. Сега трябва да развивате организаторските си способности. Тъй като носите едно от числата на кармата трябва да внимавате на всяка ваша крачка.Имате нужда да показвате оригиналност и да се преобразявате непрекъснато. Вашата цел е революцията във всичките и форми. Дори и да се превърнете в анархист, ще ви бъде простено. Целта ви е да се научите да вярвате в себе си и в късмета си. Търпението е водещо, така че се опитвайте да успокоявате нервите си, ако се ядосате.

 

 

 

9: Вашата цел е опрощението. В този живот ще трябва да се научите да прощавате. Имате възможност да постигате целите си и да получавате финансов успех, но е необходимо да мислите и за благополучието на околните. В този живот ще трябва да се отърсите от много илюзии. Мистиката и странните събития ще ви следват. Вашата цел е да се научите да се раздавате, било за хуманна кауза, мецанат или просто да сте готови да се жертвате в името на хората, които обичате, но без да очаквате нищо в замяна. Ще проявявате егоцентризъм и гордост, от време на време, които ще ви спъват. Вие трябва да се „разтворите“ – да сте в едно с Вселената.

~Даниела Тодорова- Кабала/ kaballa.wordpress.com

Още за Нумерология на името: ТУК

Don`t copy text!