Смятате ли, че не сте добри почти в нищо или че нямате талант? Всъщност това не е вярно, защото в поне една дисциплина или област от живота вероятно можете да бъдете истински гений. Тестът, който ви представяме днес, може и да не е научно доказан, но благодарение на него сигурно ще успеете да научите важни подробности за себе си, за които дори не сте подозирали.

 

 

Това на снимката е оптична илюзия под формата на черно-бяло изображение на кръг, но ако се вгледате внимателно в центъра, можете да видите нюанс на различен цвят.

 

 

Ето какво показва статистиката на анкетиратите по цветове:

Нюанс на червено

Вие сте сред 35% от анкетираните, които виждат този цвят. Вашата интелигентност е над средната, така че можете лесно да разрешите повечето проблеми. Логиката ви е брилянтна! Освен това вие сте роден лидер и знаете как да влияете на другите хора. Често, когато сте изправени пред труден избор, на ум ви идват много различни варианти, от които избирате най-добрия. Имате отлична интуиция, но рядко ѝ се доверявате, а това може да доведе до проблеми.

 

 

 

Нюанс на жълто

Това не е най-популярният отговор, тъй като само 20% от анкетираните виждат нюанс на този цвят. Това ви характеризира като човек с феноменални способности и голяма интелигентност. Вие сте в състояние да разберете мислите на противника и да предвидите всичките му действия. Винаги обръщате внимание на детайлите, които ви заобикалят. Вие сте креативна и смела личност, която приема всяко предизвикателство, без да мисли за последствията. Новият опит, който придобивате осмисля живота ви.

 

 

 

 

Нюанс на синьото

30% от анкетираните посочват, че това е синият цвят, който виждат в центъра на изображението. Отличават се с лекотата, с която вземат трудни решения. Техният огромен интелект далеч надминава този на другите хора. В отношенията с другите предпочитат честността и доверието. Надеждността и търпението, както и способността им да работят в екип винаги привличат към тях хора, които ги ценят много.

 

 

 

 

Нюанс на зелено

Само 15% от анкетираните отговарят, че виждат зелен оттенък. Имате вроден талант за всичко, което е развито у вас от ранна възраст. Вие сте много любопитни и любознателни, така че е трудно да ви изненадат с нещо. За вас изследването на света, срещата с нови хора и изследването на нови непознати места ви доставя най-голямото удоволствие в живота. Виждали сте много в живота, така че сте отличен разказвач и мъдър съветник. Другите хора ви слушат с голямо удоволствие.

Източник: mir-sozvezdiy.ru  Превод:М.С.(Guru Sakhi)

Don`t copy text!