Когато Душата ти започва да излиза изпод прикритието на егото, вибрацията ти започва да се променя.
За да може Светлината на Душата ти да се възцари отново, трябва да започнеш да се издигаш над това, за което мислиш, че си се „настроил“.

 

Твоята Душа има високи стандарти за теб. Не по осъдителния или повърхностен начин, по който го прави твоето Его – тя никога не иска да „изглеждаш по-добре“ от другите и да заставаш ниво на дистанцирано превъзходство, а ти дава стандарти, отразяващи качеството на дълбочина и смисъл, до които можеш да стигнеш само след постигането на съответствие със Светлината на Душата.

Някои от признаците сигнализиращи разширяването и проявяването на Душата в човека, са:

= натрупване на вътрешно безпокойство накъде вървиш;

= желание качеството на живота ти да има все по-голямо значение;

= притегляне към хора и дейности, които изстрелват нагоре сърцето;

= необходимост да се измъкнеш от взаимоотношения, работа и модели на поведение, които „изглеждат добре“ отвън, но нямат вътрешна стойност;

= чувството, което просто не иска да си отиде, а именно, че искаш промяна на дълбоко ниво;

= инстинктивно усещане, че целта на живота ти тук, на Земята, е доста различна от тази на родителите ти, на семейството, на ранните приятели от детството.

 

Проявата на Душата винаги причинява изригвания във външния живот на индивида. Душата не може и няма как да се разшири докато енергиите остават същите, не може да остане заключена в стария ограничен модел на клетъчните модели. Душата ТРЯБВА да отстоява своето израстване като създава огромно, непоклатимо желание в човека да разбие, да избухне, да се освободи.

 

Този процес на своеобразно прераждане на Душата обикновено повдига огромен страх защото егото започва да губи своята власт над универсалната мъдрост на Висшия Аз. Eгото започва да умира и така преминава през период на използване на своето единствено оръжие срещу смъртта – интензивен, сгърчващ стомаха и стискащ гърлото страх.

 

Просто знай това: когато Душата започне да изплува, това първоначално ще създава вълна след вълна от страх да се движи през теб. Изпитваш страх от загубата на контрол, страх от отпускането на твърдия ти захват, страх от неизвестното, страх от Бога, страх от твоето великолепие, страх от огромната мощ на твоята Душа.

 

Не е просто вероятно, НЕИЗБЕЖНО Е животът ти да се промени. Не можеш да спреш, нито да забавиш напредването на Душата си в това пътуване.

 

Ти го искаш. Желаеш го.Стремиш се към него и копнееш за него отдавна. Вкусът му, чистият вкус на Душата те подлудява с копнежа за един живот, съответстващ на твоята Божествена Същност.

 

Моля те, осъзнай, че няма връщане назад. Съпротивата е безсмислена. Ти вече си се предал, вече си казал „Да“, вече е започнал процесът на освобождаване от живота доминиран и режисиран от егото.

 

Вече не можеш да приемаш, нито да си доволен от това, с което преди си се примирявал. Вибрациите просто вече не съвпадат. Светлината на Душата ти те повдига обратно там, където твърдо принадлежиш: като духовно същество с пионерската мисъл, като любящ човек, търсещ радикалния екстаз, като някой, комуто е предопределено да се изкачва, все по-нагоре и по-нагоре.

 

Не губи повече енергия в преструване. Това е безплодно. Да бягаш и да се криеш вече не работи и дълбоко в себе си знаеш, че не го искаш вече. Твоето желание за повече, за по-дълбоко, за по-богато, за по-високо, за по-пленително и вълнуващо пътуване на Душата идва като божествен дар, за да ти каже, че сега е моментът.

 

Каквото си мислиш, че трябва да се промени, вече е променено.
Отвори очи и виж. Отвори сърцето си и почувствай. Отвори съзнанието си и осъзнай. Отвори здраво стиснатите си ръце и забележи това, което Бог слага пред теб.

 

 

Това е твоята съдба. Това е твоят Свещен Път. Ти вече направи избора, вече си взел решението да внесеш Светлината на Душата в своето същество.
Това е твоята съдба.
Източник: Sophie Bashford – SOPHIEBASHFORD.COM

Може да ви е интересно също  9-те воала на душата

Don`t copy text!