В тялото има три мозъка – умът, сърцето и корема. Вещицата е жена, която слуша коремния мозък, а не главния  защото има куража да се довери и да се съпостави с една по разширена визия на съществуването. Всяка жена може да бъде веща(вещица), това не е някаква привилегия  дадена на избрани, но за тази цел компаса, пътеводната ѝ светлина следва да бъде коремния ѝ мозък. Също така за да стане жената веща е нужен мъж, който да отвори „вещото” в нея. Всеки мъж се стреми да отвори вещото в жената, но малцина са умели в това начинание. Има и трети аспект – дълбочината на отварянето. Ако ровите с детска лопатка в земята и правите плитки дупчици ще засадите райграс, ако пробиете със сонда може и да избликне петрол. И сега как се превежда това, като житейски модели ?

 

 

Ако вие като жена знаете по какви причини и защо сте с даден мъж, то вещерското у вас няма да се отвори дори и мъжът да е осъзнат за това и да се опитва. Защото енергията ви е в главата, в преценките, в структурите, в светското и това е повърхностно, плитко ниво . Това са жени, които казват: „Аз съм с Иван, защото той е умен, красив, образован, богат, от добро семейство, ще ми купи кола и т.н. Значи, жена от този модел не е „добра почва”. Мъжът си губи времето с нея, защото тя нищо не може да му даде, само ще го изчерпва и изчерпва, докато получи инфаркт, инсулт или високо кръвно. Тя не му дава сърдечна енергия и затова най-често мъжете боледуват точно от тези болести.

 

 

Една жена е веща(вещица)  когато е с мъж, без да знае точно защо. Това е зовът на корема и тя просто го следва. За нея този зов е управителя на живота ѝ, а не светските шаблони . Вещицата не се интересува дали поведението ѝ е приемливо и съответстващо на очакванията на мъжете и обществото. Мнението на вещата жена – ако вие ЗНАЕТЕ и СЛЕДИТЕ кога трябва да направите секс, то вие предварително вече сте убили вещицата в себе си .

 

 

Ще имате може би комфортна, материално обезпечена или съответстваща на очакванията на родителите ви връзка, но то ще е имитация на връзка, както и живота ви ще е една имитация. Вещицата прави секс когато почувства зова и импулсния ток в корема и това може да е и на първата среща , може и на десетата. Тя не се опитва да овладява, насочва или задържа този импулс, защото ако го направи вече е излязла от състоянието на вещица и е активирала вътрешния си мъж да следи и действа, а тогава защо и е външния мъж?! Ясно е, че ако остане с него ще е по други причини и тези причини са чисто мъжки сметки и преценки.

 

 

 

Предполагам сте гледали филми, в които търсят вода или петрол . Изведнъж струята избликва и обикновено хората са изненадани . Не сте забелязали да се показва как течността стои в Земята и разсъждава: „Абе , дали е подходящо да избликна сега? Тези хора още не са подготвени за моето избликване , дали да не изчакам да направят поне три опита за да разберат колко целомъдрена и важна течност съм аз и да ме ценят повече?”

 

 

И сега опираме до опитността и куража на мъжа. Глупавият и неопитен мъж вместо да поеме целия този поток, да застане на пост и да започне да управлява и насочва платната, той в този момент активира всичките си предразсъдъци и страхове: „Спа с мен на първа среща – дали не е лека жена? , Много е добра в секса – с колко ли го е правила ?(Вметка: Жената е добра, защото следва тялото си. С някой, който ѝ е безразличен ще е пълно дърво.)

 

 

Продължават размислите на мъжа: „Много ме обича – дали наистина ме обича или целта и е да се докопа до богатството ми?” Интересно, в България мъже със собствен апартамент, кола и малък бизнес се считат за богати и мишени. Всякакви такива мисли – да не се впускам излишно  започват да се въртят в нещастната глава на мъжа, защото мъжете не са развили вътрешния си център, с който да различат истината от преструвката. И мъжът вместо бързичко да се ориентира и да стане стопанин на потока, който е благодат и за него и за семейството му(енергията на жената захранва не само мъжа, но и родата му), той застива в ступор и не прави нищо или започва да обижда с унизителните си съмнения и подозрения жената. Това в отношенията с избликналата вода или петрол ще изглежда така : Вместо да прави кладенец и да полива или да построи съоръжения за петрола и да забогатява – той стои, гледа течащите към него блага и се чуди  или започва да ги засипва с пясък, защото не отговарят на представите му за това как е редно да се избликва и да се тече .

 

 

Резултатът е, че женската енергия започва да се разпилява и това разпиляване прави мъжа още по-разрушителен. Мъжът твори и руши, а жената съхранява и разпилява. Ако мъжът е разрушителен – жената разпилява. Трябва мъжът да е градивен, творчески за да може жената да съхранява.

 

 

В този момент корема на жената оттегля енергията си  и да, точно корема го прави възможно. На някои това им изглежда като жената да се е обидила или да им отмъщава. И то донякъде е така, защото късата клечка остава в мъжа. Защото ако мъж е отворил вещицата в жената, тази жена си остава вещица за цял живот. Тя излиза от отношенията, но енергията на вещицата е в нейното тяло и си остава на нейно разположение. Този който се е изключил от потока е мъжът.

И сега три ключови думи за мъжа – Ловец, Стопанин, Воин.

ЛОВЕЦА .

Важна ли е сексуалната опитност при мъжа? Да! При тръгнал импулс от жената и неумело сексуално поведение от страна на мъжа, този импулс много бързо се прибира обратно и обикновено не се отваря повече. Първо трябва да си се научил да боравиш с лък и стрели и тогава можеш и да уцелиш дивеча, ако си неумел и животното избяга няма да се върне повече.

СТОПАНИНА .

Знае и е развил умения как да използва наловуваното за да се храни и да задоволи и очакващите от него – жена, деца, роднини. Майстор на пътя, на канала, на руслото, в което ще тече женската любов .

И според мен най-важната дума – ВОЙН .

Война е човек, който може да превърне непознатото в практически приложимо. Война гледа глината и вижда стомна за вода, гледа птицата и вижда самолет, гледа рибата и вижда подводница. Думата, която характеризира воина – КУРАЖ /обърнете внимание на символиката в думата, буквално/. Война рискува, той се проваля и опитва пак, той не се уморява да опитва, изгонен през вратата ще те изненада от прозореца или покрива, а жена се лови с изненада, с нещо неочаквано, което разсейва вниманието на пазителката на потока, жена се лови с фокус. Тук визирам ловуването на вещицата в жената, а не „пазаруването” на някакво женско присъствие  с прилежащите тяло, домакински умения и придружителство. Война действа с увереност в непознатото, защото само така ще придобие опит и ще го превърне в познато. Не се страхува или пази от грешки, защото те ще му донесат опит за това как не се прави, как не трябва да бъде. И тогава той ще опита да пробие от друго място. Най любимата ми фраза от Теун Марес е :

“ Воинът се отличава от обикновения човек по това, че в ситуация, в която не знае как да действа  той действа така  сякаш знае .“

Сексуалността на жената е само един потенциал и нищо повече. Оргазмът – колкото по дълбок, толкова по-вещерски, необятно магично пространство, царство на невидимата енергийна празнота. В дълбок оргазъм съм виждала миналите животи на мъжа, визията за пътя му, чувала съм да ми говорят земните пластове и съм усещала болките на Земята. Толкова съм удивена, че понякога се питам колко ли е дълбоко това място и какво ли още има там.

~автор : РОСИЦА ТОНЧЕВА

Може да ви е интересно също  Аромат на вещица

 

 

Don`t copy text!