Способността да се чете енергия е едновременно дар и проклятие.

Способността да се чете енергията на други хора може да бъде както безценна полза, така и предизвикателство. Това зависи преди всичко от това как го възприемате и как се справяте с неизбежните последици.

 

Вместо да страдате от претоварване с енергия, опитайте се да насочите енергията си в творчески дейности и да помагате на други хора. Ако не знаете откъде идва преливащата енергия, опитайте да медитирате – това ще ви помогне да изчистите ума си, така че да погледнете на ситуацията от друга гледна точка и да получите възможност да се справите по -добре с тази енергия.

 

 

Способността да се чете енергията на други хора е рядкост, но може да бъде от голяма помощ в случаите, когато хората не искат да споделят чувствата си, лъжат без причина или мълчаливо понасят болка, с която бихте могли да се справите.

Когато сте в състояние да възприемате енергията на други хора, в повечето случаи можете да ги подкрепите и утешите, без да задавате излишни въпроси. Понякога вашето присъствие е достатъчно, за да промените нещата.

 

 

Работата с хора, които са източници на отрицателна енергия, може да бъде изключително изтощителна, докато хората с положителна енергия, напротив, са вдъхновяващи и овластяващи. Колкото по-силна е дарбата ви да четете енергията на други хора (или четене на аура), толкова по-ясни и изразени стават знаците описани по-долу.

 

 

И така, ето някои признаци, че сте родени с доста рядка способност да четете енергиите на други хора:

1.Трудно ви е да сте сред голяма тълпа от хора

Помислете сами – ако усещате енергията на други хора на подсъзнателно ниво (а това е процес, който не може да бъде спрян само като го пожелаете), тогава си струва да бъдете заобиколени от десетки непознати, тъй като вашето „трето око“ е заслепен от налагането на много цветове и нюанси на аурата на тези хора, което предизвиква объркване и желание бързо да избяга.

Вие като гъба, поглъщате заобикалящата ви негативна енергия и това е доста негативно за вашето емоционално, психическо и физическо благополучие. Да, понякога всички воля или неволя трябва да бъдем заобиколени от голям брой хора, но преди да направите това, опитайте се да се уверите, че сте достатъчно силни, за да се справите с мощния енергиен поток, който трябва да поемете.

 

  1. Интуицията ви е невероятно силна – толкова много, че граничи с далновидност

Понякога имате лошо предчувствие за някои хора от нищото. Просто знаете, че нещо не е наред с този човек – дори и да не знаете какво е това.

За съжаление, понякога тези знания могат да причинят много търкания между вас и тези, които са ви скъпи: никой не харесва пратеници, които носят лоши новини. И когато предчувствията ви се окажат верни (което се случва много по-често, отколкото бихте искали) тези, които сте се опитали да предупредите, остават с впечатлението, че вие ​​сте една от причините за случилото се негативно.

 

 

  1. Винаги знаете кога някой изневерява.

Когато някой лъже, вие веднага го забелязвате, тъй като лъжата предизвиква бързи промени в цвета на аурата на този човек.

Най -смешното е, че хората, хванати в лъжа, често не разбират как сте го направили – в края на краищата те се смятаха за умели манипулатори и очакваха да повярвате.

Но няма значение дали наричате този човек лъжец в лицето му или се преструвате, че нищо не се е случило – фактът, че сте почувствали лъжа, вече е знак, че чувствате енергия. И когато се промени рязко, интуицията ви казва, че в тези думи, колкото и гладки и приятни да изглеждат, нещо не е наред … В резултат на това разбирате: това е истинска лъжа.

 

 

  1. Не можете да търпите насилие под каквато и да е форма

За някои хора с вродена способност да възприемат енергийните полета на хората около тях е непоносимо насилието под каквато и да е форма, дори ако го видят на екрана. Това може да бъде насилие в съобщение за новини, в документален филм или в игрален филм.

Защо се случва това? Отговорът е прост: насилието носи негативна енергия, която е толкова силна, че ви засяга дори през телевизионния екран.

 

 

  1. Хората около вас мислят, че сте твърде чувствителни.

Чувствате се по-дълбоко и пълно. Ти обичаш по-дълбоко и по-пълно, тъгуваш повече и ако си щастлив, значи си щастлив като никой друг. Да, хората около вас мислят, че сте прекалено сантиментални и чувствителни. Но … нека казват каквото искат.

Знайте, че няма нищо лошо в това да сте по-чувствителни от другите хора защото това се дължи на факта, че вие ​​възприемате директно техните енергийни черупки, техните аури.

 

 

  1. Чувствате това, което чувстват другите хора

Можете да почувствате болката на любим човек, дори ако сте далеч от него. И ако любим човек на приятел умре, вие чувствате неговата скръб и тъга, сякаш те принадлежат на вас. Може би това не се случва всеки път, но в някои случаи емпатията се оказва толкова силна, че трябва да се „замразите“, „изключите“ за известно време, за да определите откъде идват тези чувства – отвътре или отвътре отвън и каквото има с тях, направете.

Чувствали ли сте се някога ужасно – привидно без причина? Възможно е това да се дължи на факта, че вие ​​като чувствителна антена получавате нечия болка.

Източник: Good_vibes_or_good_bye
……………………………..

А сега и една препоръка от Дорийн Върчу за подобни ситуации:

„Всеки, който работи с хора – професионално или като доброволна проява на любезност – би трябвало да знае за етерните нишки и как да се справя с тях. Винаги щом някой се прикачва към вас от страх (например да не го изоставите или защото вярва, че вие сте неговият източник на енергия и щастие), между вас възникват енергийни нишки. Всички ясновидци могат да ги видят, а интуитивните хора ги усещат. Приличат на медицински маркучи и действат кат газопроводни тръби.

Когато се прикачи към вас, човекът с проблеми започва да смуче енергията ви през тези етерни нишки. Може да не ги виждате, но определено усещате резултата: чувствате се уморени или тъжни, без да знаете защо. Е, защото човекът от другия край на тръбата току що е изтеглил от силата ви или ви е изпратил вредните си енергии.

Затова всеки път, когато помогнете на някого или когато се почувствате апатични, тъжни или уморени, би било добре да „прережете нишките”. Това не означава, че отхвърляте, изоставяте или се разделяте с човека. Просто прекратявате нефункционалните аспекти на връзката, основани върху страх или взаимна зависимост. Онази част, която е от любовта, остава незасегната.

За да прекъснете нишките, кажете мислено или на глас:

„Архангел Михаил, сега те призовавам. Моля те, прережи нишките на страха, които изсмукват моята енергия и жизнена сила. Благодаря ти.”

После останете неподвижни няколко минути. Не забравяйте да вдишвате и издишвате дълбоко по време на процеса, тъй като дъхът отваря вратите за ангелите и те идват на помощ.

Човекът от другия край на нишката ще си помисли за вас в момента на прерязването, без да знае защо. Вероятно ще получите куп телефонни обаждания и писма по интернет от типа „Тъкмо си мислех за теб” от хора, които са били „прикачени към вас”. Не се поддавайте на погрешни заключения по техен адрес. Помнете: не вие сте техният източник на енергия и щастие – това е Бог. Нишките ще се появяват отново всеки път, щом човекът отсреща се закачи за вас от страх, затова ги прерязвайте, когато се налага.”

Може да ви е интересно също  Как да се справим с негатива вътре в нас

Don`t copy text!