При контакта си с абсолютно всеки човек ти или излъчваш Любов или …не го правиш. А каквото даваш, това получаваш.

· Даваш ли на другите Любов под формата на Любезност, Окуражаване, Подкрепа, Благодарност и всякакви други положителни чувства, всички те ще се върнат обратно при теб и ще се умножат, внасяйки Любов във всяка област от Живота ти.

· По-скоро търси във взаимоотношенията си с някого НЕЩАТА които ХАРЕСВАШ И ОБИЧАШ, отколкото да забелязваш отрицателните му черти, и ще ти се стори, че с него се е случило нещо невероятно.

· Да се опитваш да промениш другия означава да мислиш, че си по- добър от него, да мислиш, че ти си прав, а той греши, означава да не даваш Любов!

· Да критикуваш, да хвърляш вина, да обвиняваш, да натякваш или да търсиш грешките на другия означава да не даваш Любов!

· ТИ САМИЯТ ТРЯБВА ДА СИ ЩАСТЛИВ, ЗА ДА СРЕЩАШ ЩАСТЛИВИ ВЕРСИИ НА ДРУГИТЕ!

· Силата на Любовта ти изпраща огромно разнообразие от ЛИЧНИ ЕМОЦИОНАЛНИ ИНСТРУКТОРИ, маскирани като най-обикновени хора, но те всички те „тренират“ да ИЗБИРАШ ЛЮБОВТА!

· Може да накараш всичко, което обичаш и което искаш, да се ЛЕПНЕ ЗА ТЕБ, като търсиш у другите ХАРЕСВАНИТЕ от теб качества и от все сърце им казваш “ДА‘‘!

· Невъзможно е да говориш негативно или да слушаш негативни неща и в същото време да изпитваш положителни чувства!

· Животът ти изпраща всеки човек и всяка случка, за да можеш да избереш това, което обичаш, и това което не обичаш. Когато реагираш на нещо, ти го правиш със своите чувства и по този начин ИЗБИРАШ това нещо!

· Не би могъл да трансформираш една негативна ситуация посредсвом отрицателни чувства. Ако продължиш да реагираш негативно, отрицателните ти чувства ще станат по-интензивни и ще се увеличат негативността.

· Ако се чувстваш ПРЕКРАСНО, Силата на магнитното ти поле издига около теб ЩИТ, който е неуязвим за всичко негативно.

· Да промениш начина, по който се чувстваш, е ПО-ЛЕСНО в сравнение с това, да полагаш неистови усилия да промениш обстоятелствата в света наоколо. Но ПРОМЕНИШ ЛИ ЧУВСТВАТА СИ и околните обстоятелства ЩЕ СЕ ПРОМЕНЯТ!

· Колкото повече ДАВАШ ЛЮБОВ и СЕ ЧУВСТВАШ ДОБРЕ, толкова по-магнетично става полето ти и толкова повече се разширява, като ПРИТЕГЛЯ ВСИЧКО И ВСИЧКИ, които ХАРЕСВАШ И ОБИЧАШ!

~Ронда Бърн

Нумерологията може да ви насочи чрез Съпоставка за съвместимост с любовен партньор: ТУК

Don`t copy text!