Душата на всеки от нас е свързана с Корена и предците до смъртта ни. И когато тя има нужда от свързване и сила просто трябва да почетеш Корена си и той ще ти отвърне.

 

Как става това?

Когато дадеш българско име на децата си.

Когато учиш децата си да четат и пишат на български.

Когато им разказваш български приказки.

Когато ги научиш на български песни.

Когато прочетеш българска книга.

Когато послушаш българска музика.

Когато се обадиш на майка си.

И на баба си.

Или използваш Ритуал за изчистване на кармичен дълг към рода.

 

Родова подкрепа и защита е една от най-силните за живите представители на Семейството. Нашите предци са преживели много трудни и тъжни събития и могат да ни помогнат в трудна ситуация. Също така може да се използва в случай на проблеми с определен представител на семейството.

За да активирате подкрепата/защитата можете да се обърнете към семейството/фамилията/рода си с РИТУАЛ/МОЛИТВА към всички представители на живите и/или заминалите си.

 

Използва се символиката на монетите като разплащане и числото 9 – приключване, освобождаване, финал.
Вземате 45 броя монети по 5 стотинки и ги завързвате в малка кърпа. Слагате я под възглавницата и спите така 45 дни – ако пътувате си я носите с вас – кърпата, не възглавницата. На 46-тия ден се отива в църква, която е близка на сърцето ви и палите 5 свещи.

 

Когато се почувствате готови, настройте се в тишина, затворете очи и първо се обърнете към душата си, след това почувствайте целия свят около вас, представете низ от хора – баби и дядовци и техните предци. Започвате да пускате монетите от кърпата в съндъчето за дарения и казвате:

„Господи! Дошла/Дошъл съм да си платя кармичния дълг към рода. Моля те да ме пуснеш да си вървя по пътя!”

 

После благодарите и си тръгвате. Може да пускате една по една монетите и да го кажете 45 пъти или да пускате по 5 броя монети 9 пъти – аз избрах втория вариант.
Много ми хареса символиката на числата 5 и 9(45) и сигурно затова не се бавих с ритуала. Погледнах картите за предстоящите дни и го започнах на карта с вибрация 4(изцеление) и го завърших
с карта с вибрация 9(освобождаване). А 46-тия ден респективно е с вибрация 1(ново начало). Потърсете в календара най-близката дата за започване с вибрация 4.

Как лесно можете да изчислите вибрацията на датата? Като съберете всички числа от датата и редуцирате до едноцифрено число от 1 до 9. Пример: 30.3.2023г.=3+3+2+2+3=13=1+3=4

Възможно е да последват ситуации на разчистване, разплащане, които са част от динамиката на родовата система и които изискват осъзнаване и нелеки решения.

Ритула определено повлия и на човека, с когото спим в едно легло съдейки по нещата, които се случиха и на него в следващите 6 месеца.
Желая ви успех и осъзнаване!
С благодарност към Ивайло Стефанов Добрев

~М.С.(Guru Sakhi)

Може да прочетете и Ритуал на жените в рода за изчистване на родовата карма

Don`t copy text!