Нашите съдби са тясно преплетени със съдбите на нашите предци.Родословното дърво външно представлява рождената плацента – чрез която потокът от раждането започва да се възстановява.
Родословното дърво отразява причинно-следствени родови връзки, носител е на най-ценната генетична информация.

Тъчейки, ние възстановяваме изгубените връзки с всички 126 предци до 7-мо поколение!

Вашият Родорад е вашата връзка с Рода, той е ключът към отварянето на родовия поток, символ на изцелението на вашата родова програма.

 

Ритуалът Родорад е мощна практика за прочистване на връзките на предците от всичко, което блокира потока на Любовта от потомците към предците. Той активира спящите ДНК нишки – хранилището на Семейството, изцелявайки на най-дълбоките телесни и духовни нива, балансирайки вътрешносемейни отношения и ви позволява да започнете взаимодействие със Семейната душа, която е неизчерпаем източник на Любов, Доброта, Сила и Мъдрост.

 

 

Ритуалът на плетене се извършва лично. „Разхождаме се“ през съдбите на Семейството, докосваме предците си с пръсти и възстановяваме контакт с всички. Приемаме, прощаваме, молим за прошка и помощ, получаваме техния опит и способности.

Плетенето създава енергиен канал за комуникация, събира цялата сила на Рода. Ние не знаем имената на нашите предци, но можем да почувстваме всеки, вплитайки съдбата му (възел) в общо дърво.
Нашата ДНК съхранява информация за седем поколения предци – това е доказано от учените.

 

С какви заявки можете да изплетете своя Родорад?

= Възможност да забременееш и да родиш здраво дете.

Безплодието и раждането на деца с патологии са сигурни признаци, че репродуктивната система е „болна“ и е на път към изчезване. Благодарение на тъкането на Родорад, пускаме Душите на „заклещените” предци, които пречат на продължаването на раждането и раждането на здрави деца. Така освобождаваме мощен ресурс на любов и сила в Рода и отваряме възможности за раждане на пълноценни и здрави деца.

 

 

= Да намериш своето място в живота.

Родорад е практиката за изграждане на правилния ред в репродуктивната система. Връщайки всеки от членовете на семейството си на мястото му, ние самите намираме своето място в системата и в живота. Попадаме в пространство, в което вече няма нужда да търсим нищо – нито себе си, нито пътя си, нито мястото си в живота защото в крайна сметка вече имаме всичко по наследство.

 

 

= Излекуване на неблагоприятните сценарии на раждане, които носим в себе си.

Болести, безбрачие, алкохолизъм и други зависимости – всичко това е следствие от факта, че животът на предците е бил обезценен и уроците на живота не са били приети. Давайки на всеки предшественик неговото място и значение, ние лекуваме родовия строй и спираме да носим тези отпечатъци в себе си и да ги наследяваме.

 

 

= Отключване  на вашите дарби, таланти и богатство.

Благодарение на генеалогията разкриваме онзи мощен ресурс, който е скрит в клетките на нашата ДНК. Представете си, че всеки от 126 предци е имал своите уникални Дарби и способности, до които можем да получим. И колкото по-дълбоко се гмурнем в процеса, толкова повече освобождаваме в себе си онези таланти и дарби, които са притежавали нашите предци.

 

 

Ако искате и сте готови да се свържете с Рода си, да влезете в неговата сила, да откриете нов ресурс, да пуснете корени и да се свържете с материалния свят, да научите за творчеството на предците и ценностите на предците, поинтересувайте се как можете да се включите в ритуал на плетене на Родорад  – най-често информация има във Фейсбук или в някоя „търсачка”(Гугъл).

Може да ви е интересно и за: „Ритуал на жените в рода за укрепване на рода“: ТУК

Нумерологията може да ви насочи чрез Анализ на връзката с предците или Съпоставка за съвместимост родител/дете: ТУК

Линк към видео по темата с Танит Ма/ /tanhit.club – семеен родов терапевт от Русия: https://www.youtube.com/watch?v=tY9x5fXLLgw

Don`t copy text!