Вървите ли в правилната посока и дали закона за привличането работи за вас? Ето част от признаците, които ясно подсказват дали закона за привличането работи за вас:

*Когато слушате любимата си песен, изведнъж целите настръхвате. Усещате тръпки по тялото и имате странно и приятно изживяване. Силните положителни емоции могат до доведат точно до тези “симптоми“. Това е и солидна индикация, че сте свързани с висшия Аз и вибрационните полета усещат вашата енергия.

*Движите се без проблеми в трафика и хващате всички “зелени“ вълни. Това е добра индикация, че бързо привличате това, което искате.

*Виждате твърде често повтарящи се знаци и числа. Символично, всяка едно такова съвпадение, може да представлява вибрационна енергия. Такива числа може да забележите върху информационни табла, регистрационни номера, телефонни номера и други.

*Виждате положителни образувания в облаците. Случвало ли ви се е да вдигнете поглед към небето и да видите красиви сърца, животни или други форми? Това, може да се приеме като символ от ангелите, че вие вървите по правилния път.

*Мислите за някого и след кратко време го срещате или получавате телефонно обаждане от него. Може да се каже, че точно в този момент, вашата интуиция е невероятно добре развита и вашите вибрации достигат много бързо до Вселената.

*Чувате често любимите си песни. Дали по радиото, телевизията или просто преминавате от някъде и вие чувате любимата си песен. Вселената усеща вашето високо емоционално състояние.

*Често получавате комплименти, прегръдки и положително внимание от страна на околните. Вие изпращате любов към света и затова тя рефлектира обратно към вас.

Чрез Димитър Кирилов

Don`t copy text!