by Daniel Scranton

Приемането ще ви изстреля през това, което е във вашата реалност. Приемането не е самодоволство и не е съгласие да продължите да преживявате това, което преживявате. Вие приемате това, което е, защото то Е и неприемането е равносилно на отричане.
Така, че ако отричате която и да е част от Енергията на Източника, вие също така, изключвате и другите части. Вие изключвате обратното на това, което отричате и обратното е това, което със сигурност желаете.

Вашето приемане е важно за вас, не само във вашия творчески процес, но е важно също така във вашия процес на интеграция на вашия цялостен аз. Вие не можете да бъдете цялостен, ако отричате част от себе си. И тъй като сте Енергията на Източника и тъй като всичко, което виждате и преживявате е Енергията на Източника, вие трябва да приемете всички аспекти на реалността за да можете да приемете всички аспекти от себе си.

И когато вие се подравните с вашия могъщ, цялостен аз, вие ще можете да създадете каквото преживяване желаете.  Вие просто трябва да признаете, че то е част от уравнението, в което вие също сте част.
Но как да приемете нещо, което е толкова отблъскващо, че дори когато го гледате и признавате, ви докарва до сълзи и обръща стомаха ви? Какъв супер герой трябва да бъдете за да приемете неприемливото?

Един от ключовете в това пътешествие за вас, е да признаете, че това, което Е, е създател И на това, което намирате за отблъскващо. Винаги има и друга страна. Винаги ще има изстрелване напред от това, което Е и ако вие почувствате израстването, ако вие почувствате това, което ще се появи от това, което смятате за толкова отблъскващо, ще можете да създадете пространство за неговата поява.
Вие сте творчески същества и се нуждаете от съставки с които да творите. Не всяка съставка, която използвате, ще се превръща в нещо, което преживявате всеки ден, но тя ще бъде тук. Тя, все още ще бъде част от уравнението. И това е, което прави живота богат и пълен. Това е разнообразието, което търсехте, когато се инкарнирахте в тази поляризирана Вселена, в плътността, в която го направихте.
Време е да извлечете полза от всичко, което съществува в тази реалност точно сега и първата стъпка за всички вас, да получите всички ползи, е приемането на неизбежното, навигирайки през преживяванията на живота  си.

Превод: Диана Павлова

Don`t copy text!